Mah, mešat piv več nočem, ker niso vse dobree! Že tako ali tako po parih pivah mi po možnosti niso več "mmm, dobraa, šeeee" - pol pa da še kakšno ogabno spijem.. a la Union!? blaah.. fuuuj!
Evo, končno prišla do računalnika in tega topica. Res čestitke našim! Pri prvem golu sem žal bila še v gužvi nekje okoli Črnuč, parkirana na tuševem parkirišču in skakala po njem od veselja kot osel, ampak drugega sem že ujela. Žal mi je za ta dva gola, ki smo ju prejeli, ampak tako je, sreča je opoteča, grozno me pa jezijo Američani in njihovi komentarji. Solit naj se grejo, kaj drugega napisanega bi mi verjetno moderatorke zbrisale, je pa besednjak precej bolj sočen ko se razjezim.
Zdaj pa samo še tole sredo preživet. Lepo priložnost imamo, upam samo, da bo še kanček sreče na naši strani. In pošteni sodniki. Tale je bil o.g.a.b.e.n. Zelo sem bila razočarana nad njegovim sojenjem.
Aha, nekaj punc je spraševalo kaj reče ženska takoj ko se reklame začnejo - zavpije "Ke Nako", slogan tega svetovnega prvenstva, bojda pomeni "we can" oz. zmoremo, slogan je dopolnjen z angleškim stavkom "Celebrate Africa's Humanity.". Meni osebno "kar nekaj" slogan, oboje, ampak to je čisto stvar okusa.
Že držim pesti za sredo, danes pa upam, da Novo Zelandcem uspe zmazat Italijane.
People listened instead of just waiting for their turn to speak. (C. Palahniuk, Fight Club)
keya je napisal/a Samo še Meri manjka.. upam, da se ji kaj kolca.
Meri je že tu. Nekako se komaj prebijam čez vse te poste o SP v vseh temah! Zdaj ne vem, ali sploh upam priznati, da sem čez teden podlegla evforiji. No, z enim očesom in enim ušesom sem spremljala prav vse tekme po sredi. Kaj prisotnost samcev naredi od mene?!