Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 11:04
Povezava do prispevka
No, pa se je uspelo še meni privlečt do foruma.

It vas soouu kul.. planetke ste v živo še bolj zakon kot na forumu!:D
Ma tist oranžko meni ni bil tok - mi je bil rumenko bolj všeč (no, en drug pa še bolj, samo ga niste videle). Samo toliko hudih tipov kot včeraj js nisem videla že leeep čas.. js bi šeeeee! Še moja simpatija iz OŠ je bila tam - in še vedno je hud, haha

Škoda samo, da jih nismo nabili.. ker bi si, tko kot je Tikka rekla, to popolnoma zaslužili.. J* statistiko - mi smo bili defenitivno boljši, pa če se jenkiji po trepalnicah mečejo Samo nekdo bi jim moral spet pojasnit razlike med nogometom in ameriškim nogometom/ragbijem (ma da bi bil drug sudja, nebi ni rabu razveljavit 3 gola američanom, ker do tam nebi ni prišlo, ker bi jih toliko rdeče videlo.. in bi jih razbili ko..hihi)
Večina kolegov je po tekmi zgledala tako: Za enega sem resno mislila, da se bo kar zjokal.. ah ja..

Bomo pa angleže moral, jbg.. samo bojim se, da bodo na zadnjih tekmah morali naši in alžirci igrati proti zda/ang in sodnikom..
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Starost: 43Pridružen: 14. dec 2007Prispevkov: 2935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 11:40
Povezava do prispevka
Keeeeeyaaa !

glista je napisal/ati mende misliš, da jaz ne vidim skozi obleko? 

Hi hi, dobro si ti to moje roza mini spodnjice uočila čez debele kavbojke, pripete name s pasom, ki je bil itak tudi roza .
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 11:52
Povezava do prispevka
glista - sem sanjala, kako so goli nogometaši zabijali gole...  

Sydelle - moja računica:

SLO: 4 + 0 (če zgubimo z ENG): 4
ZDA: 2 + 1 (z ALG neodločeno): 3
ENG: 2 + 3 (zmagajo naše): 5
ALG: 1 + 1 (neodločeno z ZDA): 2

To bi se lepo izteklo in bi gladko šli naprej, seveda, kar bi bilo še boljše, da zmagamo Angleže ali igramo neodločeno - tako bi bilo pa celo prvi v skupini.

0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 19. jun 2010 12:08
Povezava do prispevka
Tuliipaaanhihi pa ne me zatožit lubiju!

Sej.. a šteje poleg roza tudi vijola?? Ker pol smo bile vse 4 v pravih barvah (vsaj malo)

Blazy84 ne ne! Big smile
Mi razbijemo angleže.. alžirci pa te naduvane jenkije!
SLO (4 + 3) 7
ALG (2 + 3) 5
ANG (2 + 0) 2
ZDA (2 + 0) 2

In pošljemo domov tako očitne favorite, ki se naj bi lepo lagano sprehodili čez našo skupino. No.. al pa scenarij, da gremo mi in angleži dalje.. Samo, da gredo američani domov in mi naprej, kakorkoli že. Ne maram jih, res jih ne maram. Po branju nekaterih njihovih člankov na to tekmo pa še sploh, fuj!
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 12:20
Povezava do prispevka
Pa dajte tega oranžnga pokazat, no!
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Objavljeno: 19. jun 2010 12:31
Povezava do prispevka
keya je napisal/a
Blazy84 ne ne! Big smile
Mi razbijemo angleže.. alžirci pa te naduvane jenkije!
SLO (4 + 3) 7
ALG (2 + 3) 5 , s tem da imajo ALG zdaj 1 točko, torej 1+3= 4
ANG (2 + 0) 2
ZDA (2 + 0) 2

No ali pa tako ja To bi definitivno bilo še bolj idealno, ampak se bojim, da tudi manj izvedljivo kot moja verzija, nikoli pa se ne ve.

In ja, se strinjam s Tikko, pokažite tega oranžnega že enkrat... Nam delate skomine, potem pa nič. Pa glavo mu odsekajte, da vidimo vsaj to izklesano telesce.

0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 12:42
Povezava do prispevka
Ej sam sudja pa no comment no, kaj je bil pijan?

Da ne bo pomote, USA so si moralno zaslužile razveljavitev zadnjega gola, ampak iz tehničnega vidika, smo mi res imeli več faulov kot oni domnevnega offsajda (sem zdaj temeljito naštudirala posnetke LOL). Če bi to nam naredil, bi šla kar v JAR in ga lastnoročno prebutala, halo.

Upam da ga ne srečamo več. Drugače pa je res za bruhat, kakšni so komentarji. Se sicer strinjam, da tole na koncu ni bilo ne pravilno ne strokovno, ampak koliko hudih faulov je bilo vmes spregledanih (npr. že takoj na začetku komolec v glavo), potem se pa repenčijo ker smo jih štopali na golu in trdijo da smo igrali 'physical footbal' mislim, če je bil kdo nasilen, so bili oni, že od prvih 10 sekund naprej, jasno, da se naši fantje pol niso pustili kar mlatiti.

Tale razveljavljen gol, pa je sprožil tudi množico negodovanja med drugimi - ne samo USA državljani, in ker gre za objektivne/nepristranske ocenjevalce oz. komentatorje, je sploh jasno da je bilo to 'krneki'

Ampak, racionalno na stran, zaslužili so si na polno, pa tudi če si ne bi

F*ck the Yanks!

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 19. jun 2010 12:47
Povezava do prispevka

:

Landon Donovan accomplished one of such goals for the ages this Friday
when he burst a violent shot from an acute angle, that entered close to
the top crossbar and near pole, in which the Slovenian Samir Handanovic
could do nothing.

Actually, Handanovic instinctively moved his face out of the way,

protecting himself from the powerful shot.

"I aimed at his head," said Donovan. "I think he didn't want to get hit
there.
"

The goal in the 48th minute allowed the comeback by the United States
that tied Slovebia 2¿2 after being down 2-0.

Res obvladajo!

Žoga je imela baje hitrost preko 100km/h.. in Sarma naj bi temu projektilu nastavu glavo?! Pa a so oni resno fuknjeni al se samo delajo?? Aja sej, on naj bi glavo nastavu, kot "taprav dedc", da nebi bil takšna reva, in potem itak nebi bil več sposoben bit v igri.. super scenarij za njih, mi bi pa ostali brez tabolšega vratarja do konca tekme in vprašanje kako bi bilo za preostalo/e tekmo/e.. kreteni!

Žalim slučaj, samo morala sem delit svoje začudenje/gnev & co.. Ne prebavljam jih.

edit: Tikka merry me! Se popolnoma strinjam.. in vedno se čudim, kako tebi uspe tako super spisat skupaj točno to, kar si js sama mislim pa nekako ne znam povedat.:D

Nazadnje urejeno 19. jun 2010 12:54; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 19. jun 2010 12:48
Povezava do prispevka
Citiram v ustrezno temo:

barbara22 je napisal/a kje bomo v sredo gledali, ker beerfest se jutri  zaključi? Vseeno na GR? Ziher bo kak štant s pijačo

Tulipan je napisal/aBarbara, boš poslala fotke ?  Ali pa nam jih kar v sredo pokažeš .  Ampak res, bilo je par takih telesc, mnjami .

barbara22 je napisal/a mah vse so nekaj zamegljene  
vama jih na maile pošljem

Tulipan je napisal/aLe zakaj so zamegljene  ? Velja, hvala .

barbara22 je napisal/a ker me je nekdo očitno motil in so delovale  določene sile LOL

Tikka je napisal/aquote:0844a3e503="barbara22" kje bomo v sredo gledali, ker beerfest se jutri zaključi? Vseeno na GR?  Ziher bo kak štant s pijačo

Lahko tudi kam drugam, seveda, samo da ni  predaleč, če ne bom celo tekmo zamudila

A mize + klopi ostanejo na GR? Pivo bo ziher, z ekonomskega vidika bi  bilo res skrajno neumno, da ga ne bi točili.

keya je napisal/aTikka skoraj sigurno bodo mize in klopi še tam.. pa tudi  dvomim, da bi spustili tako šanso in nas žejne pustili tam, reveže. :D  Sej pirfest se je začel šele v sredo, v nedeljo ko smo igrali prvo tekmo pa so tudi bile klopi in vse to.

Tikka je napisal/aOdlično, mislim da je GR najboljša lokacija, že z vidika  dostopnosti za vse, pa očitno se tam fejst dedci zbirajo. Babe, vse  dekolteje ven, pa zastavice na joške narisat!

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 19. jun 2010 12:54
Povezava do prispevka
Uhh Keya tega sploh brala nisem, bruhelj totalen, me zanima kako bi on nastavil glavo, saj jo instiktivno umakneš, saj ni vredno tvegat življenja in hude poškodbe zaradi ene tekme!
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Objavljeno: 19. jun 2010 13:00
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/aEj sam sudja pa no comment no, kaj je bil pijan?

Da ne bo pomote, USA so si moralno zaslužile razveljavitev zadnjega gola, ampak iz tehničnega vidika, smo mi res imeli več faulov kot oni domnevnega offsajda (sem zdaj temeljito naštudirala posnetke LOL). Če bi to nam naredil, bi šla kar v JAR in ga lastnoročno prebutala, halo.

Meni zdej nekaj ni jasno Jaz sem mislila, da naj sudja bi razveljavil gol, ker naj bi bil offside, potem v oddaji po tekmi pa so rekli, da naj bi ga zato, ker je bilo kar nekaj prekrškov med prerivanjem pred golom (američani so naše vlekli za majice in jih držali nazaj, potem normalno, da je strelec prišel do žoge in dal gol) in je sudja že prej večkrat zapiskal, ampak ga ni noben slišal, zato so igrali dalje. V tem primeru je razveljavitev pravična. Offside pa res ni bil, je vidno na posnetku (čene bi ga videl tudi stranski sodnik, pa ga ni - ni piskal).
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 19. jun 2010 13:07
Povezava do prispevka
TOP GOOGLE SEARCHES 18.6.2010
1. usa slovenia world cup
2. koman coulibaly
3. us vs slovenia
4. slovenia map
5. chicago weather
6. world cup tie breakers
7. oregon vortex
8. jerry buss
9. bill russell
10. usa soccer score
11. usa vs slovenia
12. james brown arena
13. usa vs slovakia

vir
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 40Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 13:31
Povezava do prispevka
Hitrost žoge, ki jo naš golman ni mogel ubraniti, je bila 117 km/h, tako da naj ga kar sami ubranijo, če si upajo, ti Jenkiji nesramni.

Drugače pa , kako so se izdali s tem google search, da nimajo pojma kje je Slovenija. No, ampak to jim še nekako oprostim, se je pa tudi že zgodilo, da niso vedeli, kje je Evropa. Mogoče pa niti ne vejo, da živijo na Zemlji, Marsovci nekulturni!

0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 19. jun 2010 13:50
Povezava do prispevka
keya, hvala za tele podatke. dej poišči še kake fotke z gospodarca, jaz ne najdem nič. 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 19. jun 2010 14:08
Povezava do prispevka
Na MMCju nisem zasledila še nič, samo po moje bodo dali kake fotke gor.. 24kur ne gledam Big smile Sem pa čisto slučajno* videla na siolu - klik Smile

*Po linku iz mmcja do novice, da smo Pečečnika včeraj izgubili, zlomljen gleženj Unhappy

Raje ne berem več nič, še sploh ameriških portalov ne.. ker se mi želodec obrača ob komentarjih američanov.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 14 od 31
Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu