Blazy84 je napisal/aMeni zdej nekaj ni jasno

Jaz sem mislila, da naj sudja bi razveljavil gol, ker naj bi bil offside, potem v oddaji po tekmi pa so rekli, da naj bi ga zato, ker je bilo kar nekaj prekrškov med prerivanjem pred golom (američani so naše vlekli za majice in jih držali nazaj, potem normalno, da je strelec prišel do žoge in dal gol) in je sudja že prej večkrat zapiskal, ampak ga ni noben slišal, zato so igrali dalje. V tem primeru je razveljavitev pravična. Offside pa res ni bil, je vidno na posnetku (čene bi ga videl tudi stranski sodnik, pa ga ni - ni piskal).
Blazy jaz sem brala na enem izmed ameriških portalov, da je piskal zaradi domnevnega offsajda, kasneje danes pa slišala da zaradi prekrškov, zdaj pa res ne vem

Tudi naši niso prav nič šparali z 'vleko majic' in grobim blokiranjem, ampak vseeno bolje, da je piskal prekršek, kot offside, saj je res, da je v tem primeru razveljavitev
mnogo bolj pravična. Jaz tekme do konca nisem gledala, ker sem bila v službi še in sem ravno nekaj delala, tako da sem zdej samo te posnetke gledala, kateri pa so omejeni na kot snemanja in ni vse vidno.
Evo, tu se vidi, da so bili prekrški na obeh straneh;