Jaz pa moram povedat, kako "fenomenalno" skuto sem si včeraj za večerjo naredila.
Jaz nič, kar je sesirjenega, ne maram sladko, razen jogurtov (torej skutini štrudlji, skute...), ampak si naredim slano. In tako sem včeraj zvečer kot ponavadi solila skuto, dodala olivno olje, malo zdrobljenih lanenih semen in full kumine, pa mleko, ter vse zmešala.
Med mešanjem probam, če je dovolj slano - pa mi skoraj jezik zažge! Čukjeno gledam v skuto in razmišljam, kako lahko olje ali sol ali kumina tako peče. Nato me prešine in preverim "kumino". Notri nisem stresla 1/4 kumine ampak KAJENSKEGA POPRA!!! Ker je očitno nekdo prestavljal embalaže
- ponavadi imam kumino spredaj, ker jo več rabim, kajenski poper pa zadaj, ker ga zelo malo.
Za tiste, ki ne vedo - kajenski poper je veliko močnejši od navadnega, pa glede na to, da sem full dala notri, si lahko mislite, kaj je nastalo...
Tako je mojo skuto za večerjo dobil WC, jaz sem šla pa lačna spat.