| Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 14. apr 2005 00:28 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
| Meni pa se zdi Boštjan prav lušten tip. Sicer ni pravi za Mišo, ker je ta preveč kura. On je tako simpatičen, zabaven, hecen, zdi se mi najboljšimi med vsemi kandidati, ki jih je imela na razpolago. | |
| Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 16. apr 2005 20:26 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
| Vroče, vroče. Sedaj me pa že pošteno firbec matra, kdo bo zmagovalec. Vesela sem, da sta Grega in Boštjan prišla naprej, ker sta res zabavna, čeprav drugi ne zaostajajo za njima, le Uroš mi je mal mem. Andrej pa je bil res simpatičen, ko je poskrbel za muco. | |
| Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 25. apr 2005 16:27 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
| Ti fantje so pa res zabavni, polni energije, zmeraj nekaj najdejo, da se zabavajo. Supr so, škoda za njih, ker se ne potegujejo za pravo sanjsko žensko. | |
| Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 01. maj 2005 15:39 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
| Bravo za Aleša, ki je zavrnil šopek. | |
| Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 09. maj 2005 09:42 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
| Ta ženska se mi kar smili. Res je grdo reagirala, ko ji je Boštjan povedal za otroka. Tako jo je šokiral, kot da bi ji povedal, da ima raje fante. |
| |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 09. maj 2005 09:44 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
Pa še to ne bi bilo tako hudo, saj kakšna ženska pa je. |
| |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 09. maj 2005 22:09 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
Kaj more, je ženska, ki rabi enega "desca", kateri bi se ji znal postaviti po robu in bi ji dal misliti. Marsikaj se mora še naučiti. Npr. preveč očita tipom za stvari, ki so jih naredili. Kateri od njih pa rabi njeno odobravanje za stvari, ki se je sploh ne tičejo. Z vsako oddajo bolj dokazuje, kako je nezrela. | |
| |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 09. maj 2005 19:25 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
Kot sem opazila so se fantje hitro zagledali vanjo, a jih je kmalu minila, vsaj tiste pametnejše. Zanima me kako to, da so ravno njo izbrali za sanjsko žensko? |
| |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 14. maj 2005 18:24 Naslov sporočila: Sanjska ženska... | |
Ta Dragan je najboljši, največja faca. Voditelj ga je v zadnji oddaji res očitno frcal, res ga ne more prebaviti. Me prav zanima kakšni posnetki še obstajajo, ki jih televizija ni hotela objaviti, da je vse skupaj tako izpadla kot je. Jaz bi bila takoj za, da bi predvajali posebno oddajo samo s temi posnetki, ki sta jih posnela Dragan in Cime, tako bi se končno spet nasmejala do solz. Dragan je najboljši, zna poskrbeti da se nihče ne dolgočasi. |
| |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 04. jun 2005 14:15 Naslov sporočila: Sanjska ženska... |
Kaj pa je to kej takega, ce zenska kadi? A alkohol je pa cist v redu, pa so ga med snemanjem te oddaje kar dosti popili? |
Tanaja
Odgovorov: 1635 Ogledov: 54235 | Forum: Dnevne teme Objavljeno: 04. jun 2005 14:13 Naslov sporočila: Sanjska ženska... |
A ne morete enkrat pustiti te zenske na miru. Se vidi, da so na tem forumu vecinoma zenske- tracarke. |
| | | | | | | | | | | | | | | | | |