- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
S tem se nikakor ne morem strinjati. Za oddajo je bil napisan scenarij in samo dogajanje je potekalo več ali manj v okviru tega scenarija. POP TV jo je povabil in izbral za to vlogo superiorne ženske, ki naj bi izbirala bodočega partnerja (po mojem mišljenju so bili kandidati razen redkih izjem njej popolnoma nedorasli). Jasno je, da so se verjetno vsi zavedali, da bodo izpostavljeni takim ali drugačnim kritikam, kajti gledalci spremljamo in ocenjujemo dogajanje vsak iz svojega zornega kota in mnenja so seveda različna. Prebiram različne forume in se včasih od srca nasmejim duhovitim mnenjem ali odgovorom, vendar nikjer nisem zasledil toliko žaljivk in osebnega razgaljanja kot na temo Sanjska ženska. Mislim pa , da nihče nima pravice soditi njeno privatno življenje izven okvira Sanjske ženske. Ogorčenje nad takimi nesramnimi kritikami in sočutje z Mišo,pa lahko izrazim, čeprav nisem nikjer zasledil da bi Miša zahtevala kakršnokoli sočutje.
Z zadnjo trditvijo pa se absolutno ne strinjam, kajti če karikiram, potem bi igralec kateri igra vlogo kriminalca v filmu ali gledališču bil , po tej logiki, najmanj potencialni kriminalec .
V prejšnjem prispevku se mi je vrinila neljuba napaka v navedbi njenega članka, ki se pravilno glasi Simfoniki namesto Sinfoniki.
Z zadnjo trditvijo pa se absolutno ne strinjam, kajti če karikiram, potem bi igralec kateri igra vlogo kriminalca v filmu ali gledališču bil , po tej logiki, najmanj potencialni kriminalec .
V prejšnjem prispevku se mi je vrinila neljuba napaka v navedbi njenega članka, ki se pravilno glasi Simfoniki namesto Sinfoniki.
Aja potem se strinjaš z nami, ko pravimo, da je sanjska kura le igrala svojo vlogo, tko kot to naredi igralec za slavo in denar. Super...kje je zdej problem?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...