Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sanjska ženska...

Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
Freja
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2005Prispevkov: 108Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 21:56
Povezava do prispevka
Ne jemljem osebno in se ne postavljam na njeno stran. Sprasujem le - kje je uzitek totalno ponizevati nekoga s komentarji o njegovi osebnosti, smehu, obnasanju, videzu? Medijska osebnost gor ali dol. Ja, lahko ti je nekdo antipaticen, pa ga ni treba se zato totalno popljuvat in se tooooliko ukvarjat z njim. Mislim, ne vidim od kje taka jeza - pa saj se obnasate kot bi vam kaj naredila. Mogoce je to slaba stran televizije, prevec jo spustimo v nasa zivljenja.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 22:50
Povezava do prispevka
Najbolj slaba stvar je, ko se začnejo nekateri ljudje obremenjevati s tem kaj vse je preveč pa naj bo to preveč mastne hrane al pa preveč televizije al pa medijev na sploh al pa preveč turbo folk glasbe al pa preveč angleških in drugih izrazih v pogovoru mladih ...

pa kaj še vse, bolj se obremenjuješ kaj vse je preveč slabi je, pusti tok življenja takšen kot je. Preveč al pa premalo je takrat, ko se začneš s tem ubadati.
0
Nazaj na vrh
Freja
Objavljeno: 12. jun 2005 22:51
Povezava do prispevka
Lep nasvet. Uporabi ga tudi pri sebi. Smile
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 12. jun 2005 22:53
Povezava do prispevka
Uporabljam.
0
Nazaj na vrh
Freja
Objavljeno: 12. jun 2005 22:58
Povezava do prispevka
Kaj se pa potem obremenjujes s tem kaksna je "sanjska" misa?
Ceprav jaz mislim, da se je s prevec mastne hrane, prevec televizije, medijev itd. dobro obremenjevat v smislu, da se kaj naredi v tej smeri. Vsak pri sebi pac.
0
Nazaj na vrh
lidija
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2005Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 23:54
Povezava do prispevka

S tem se nikakor ne morem strinjati. Za oddajo je bil napisan scenarij in samo dogajanje je potekalo več ali manj v okviru tega scenarija. POP TV jo je povabil in izbral za to vlogo superiorne ženske, ki naj bi izbirala bodočega partnerja (po mojem mišljenju so bili kandidati razen redkih izjem njej  popolnoma nedorasli). Jasno je, da so se verjetno vsi zavedali, da bodo izpostavljeni takim ali drugačnim kritikam, kajti gledalci spremljamo in ocenjujemo dogajanje vsak iz svojega zornega kota in mnenja so seveda različna. Prebiram različne forume in se včasih od srca nasmejim duhovitim mnenjem ali odgovorom, vendar nikjer nisem zasledil toliko žaljivk in osebnega razgaljanja kot na temo Sanjska ženska. Mislim pa , da nihče nima pravice soditi njeno privatno življenje izven okvira Sanjske ženske. Ogorčenje nad takimi nesramnimi kritikami in sočutje z Mišo,pa lahko izrazim,  čeprav nisem nikjer zasledil da bi Miša zahtevala kakršnokoli sočutje.

Z zadnjo trditvijo pa se absolutno ne strinjam, kajti če karikiram, potem bi igralec kateri igra vlogo kriminalca v filmu ali gledališču bil , po tej logiki, najmanj potencialni kriminalec .

V prejšnjem prispevku se mi je vrinila neljuba napaka v navedbi njenega članka, ki se pravilno glasi Simfoniki namesto Sinfoniki.

Lp
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 13. jun 2005 8:03
Povezava do prispevka
Freja je napisal/a
Kaj se pa potem obremenjujes s tem kaksna je "sanjska" misa?
Ceprav jaz mislim, da se je s prevec mastne hrane, prevec televizije, medijev itd. dobro obremenjevat v smislu, da se kaj naredi v tej smeri. Vsak pri sebi pac.

Jaz se nič ne obremenjujem s tem kakšna je miša, če bi malo pogledala moje tri poste (al kolko jih je že blo v tej temi), bi vedela, da o miši nisem napisala ne ene dobre in ne ene slabe besede.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2005 8:06
Povezava do prispevka
lidija je napisal/a

Z zadnjo trditvijo pa se absolutno ne strinjam, kajti če karikiram, potem bi igralec kateri igra vlogo kriminalca v filmu ali gledališču bil , po tej logiki, najmanj potencialni kriminalec .

V prejšnjem prispevku se mi je vrinila neljuba napaka v navedbi njenega članka, ki se pravilno glasi Simfoniki namesto Sinfoniki.

Lp

Aja potem se strinjaš z nami, ko pravimo, da je sanjska kura le igrala svojo vlogo, tko kot to naredi igralec za slavo in denar. Super...kje je zdej problem?

0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 71Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2005 10:33
Povezava do prispevka
in če se hudo ne motim, smo ugotavljale, da je svojo vlogo slabo odigrala. lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Freja
Objavljeno: 13. jun 2005 10:36
Povezava do prispevka
gita je napisal/a
Jaz se nič ne obremenjujem s tem kakšna je miša, če bi malo pogledala moje tri poste (al kolko jih je že blo v tej temi), bi vedela, da o miši nisem napisala ne ene dobre in ne ene slabe besede.

Pac, jih nisem sla gledati, ker se mi vsega flanca 96-ih strani enostavno ne da brati. Mi je bila pa dovolj smesna izjava, ki primerja obremenjevanje z eno kvazi realisticno oddajo in obremenjevanje z denimo mastno hrano ali pa tem, da televizija prevec vpliva v nasih zivljenjih. S prvim se vsekakor ne splaca obremenjevati, ce pa se vsaj malo ne obremenjujes z drugim, si pa res "slika". Jaz se z mastno hrano obremenjujem, vsekakor. Mi ni vseeno za moje zdravje. S tem, da televizija vpliva name se tudi obremenjujem. Mi ni vseeno, da mi pac dolocen medij pere glavo. Seveda pa ne pretiravam pri tem. Z sanjsko ali nesanjsko Miso se pa sploh ne obremenjujem v nobeni meri, ker se me ne tice. Mene osebno. Meni ni cisto nic naredila, poznam je ne. In ravno zato mi je lahko totalno bedno, kako nekateri uzivajo v neskoncnem in totalno idiotskem obiranju nekih fiktivnih ljudi, ki jih kot realne ljudi verjetno niti ne bodo nikoli spoznali. In ja, tole temo bi bilo dobro ze kdaj zakljuciti.
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2005 10:41
Povezava do prispevka
Freja je napisal/a

Meni ni cisto nic naredila, poznam je ne. In ravno zato mi je lahko totalno bedno, kako nekateri uzivajo v neskoncnem in totalno idiotskem obiranju nekih fiktivnih ljudi, ki jih kot realne ljudi verjetno niti ne bodo nikoli spoznali. In ja, tole temo bi bilo dobro ze kdaj zakljuciti.

Hear, hear...
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2005 10:50
Povezava do prispevka
Freja je napisal/a Meni ni cisto nic naredila, poznam je ne. In ravno zato mi je lahko totalno bedno, kako nekateri uzivajo v neskoncnem in totalno idiotskem obiranju nekih fiktivnih ljudi, ki jih kot realne ljudi verjetno niti ne bodo nikoli spoznali. In ja, tole temo bi bilo dobro ze kdaj zakljuciti.

To, če bomo temo zaključil ali ne pa ziher ne boš ti odločala.
0
Nazaj na vrh
Freja
Objavljeno: 13. jun 2005 10:53
Povezava do prispevka
Heh, ni bilo misljeno niti najmanj kot ukaz.. 
Tko da prav res ni treba biti tako nastrojena. (baje hitreje ratajo gube, ce si...)
0
Nazaj na vrh
alexa
Objavljeno: 13. jun 2005 10:57
Povezava do prispevka
ti ni treba skrbet zame in moje gube...
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 71Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jun 2005 10:59
Povezava do prispevka
freja, potolaži se. nekje zadaj, ko se ti ni dalo brati naših črev, je ena napisala, da si punca zasluži 100 strani. poglej, kako smo zavzete, samo še štiri manjkajo! lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sanjska ženska...
Stran 115 od 122
Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.