Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sanjska ženska...

Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Celi
Starost: 44Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 22:45
Povezava do prispevka

Mogoče se ne more odločit
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
andrejka
Starost: 43Pridružen: 29. nov 2004Prispevkov: 560Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 0:11
Povezava do prispevka
sigurn se je premislila  
....VZEMITE SI ČAS ZA PRIJATELJE, DA VAM ČAS NE BO VZEL PRIJATELJEV....
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 8:37
Povezava do prispevka
gita je napisal/a
Ja kaj zdej?? Črno al belo?? Big smile

kodrlajsasto!
0
Nazaj na vrh
demi*
Starost: 42Pridružen: 25. mar 2005Prispevkov: 44Kraj: kranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 11:09
Povezava do prispevka
kaj crno in belo kaj kodrlajsasto
to je dolgocasno in neumno
dejmo raje drekastozeleno prelito s plesnjivo omako, ki stoji v hladilniku ze lep cas in kar prosi, da jo odpremo in probamo.
dajmo!
0
Nazaj na vrh
demi*
Starost: 42Pridružen: 25. mar 2005Prispevkov: 44Kraj: kranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 11:12
Povezava do prispevka
Ha,ha,ha,ha,ah,ah... se zmeraj umiram od smeha, hvala punce, ker ste prispevale k temu, krasne ste!
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 11:15
Povezava do prispevka
mislim pa kam smo pa zdaj prisli .....
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 11:52
Povezava do prispevka
Demi*, forum tipa mobisux bi bil primernejši zate. Sploh pa si preberi pravila tega foruma.
0
Nazaj na vrh
Silver
Starost: -13Pridružen: 22. apr 2004Prispevkov: 2597Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2005 14:27
Povezava do prispevka
Jenny je napisal/a

HA HNA HNA HNA HJNA HA HA HAAAANNN   IIIIII HNA HNA HNJAAAAA..

Joj, Jenny, ob tem opisu smeha sem se pa ful nasmejala. Madonca imaš simpatične fore.

Aja,
demi, ti mi pa taka moralizatorska tečka deluješ. A si v resnici tudi?
Šport je fajn medij za odvečno agresivnost kanalizirati.
If you lose your mind
there s more space left
for poetry.

-Loesje
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 7:57
Povezava do prispevka
quote:6fb164830d=".:sonja:."
Demi*, forum tipa mobisux bi bil primernejši zate. Sploh pa si preberi pravila tega foruma.

0
Nazaj na vrh
Freja
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2005Prispevkov: 108Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 11:46
Povezava do prispevka
Zivijo.
Forum spremljam ze kar nekaj casa, vendar me je sele ta tema pripravila do tega, da nekaj napisem tudi sama. Namrec - ne morem razumeti, kako lahko take simpaticne punce kot ste drugace, uzivate v toliksni dehumanizaciji nekoga. Ze res, da ima Misa svoje napake, tudi meni ni ravno najbolj simpaticna - toda tole tu je pa slo vsekakor predalec. Konec koncev je bila vse samo oddaja, show in dvomim, da katera od vas pozna Miso tako dobro, da lahko daje komentarje na njeno osebnost, na to ali se je pretvarjala ali ne in se na tisoc drugih stvari. Ni vas bilo tam, ne poznate je in ne poznate fantov. Oboji so naredili marsikaj grdega in nekorektnega, toda ali vam res to daje pravico se postavljati v vlogo sodnikov? Pomislite mogoce, da tudi vas smeh gre marsikomu na zivce in da ste se ze kdaj brezglavo podali v kaksno stvar. Vsekakor - karkoli je Misa ze naredila, to da je na tapeti na marsikaterem forumu in pa tudi drugje ter da nihce nima v bistvu prevec dobrih besed zanjo - je zanjo dovolj velika "kazen" in take si vsekakor ni zasluzila. Mogoce bi bilo tudi zanjo v koncni fazi dobro privleci na dan malo socutnosti in ji pustiti da ponikne...
0
Nazaj na vrh
Fernando M.
Starost: 43Pridružen: 19. avg 2004Prispevkov: 1907Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 12:07
Povezava do prispevka
Joj groza, dejte že prebolet enkrat to, topic bo kmalu 100 strani dolg, se je vredno zamislit Confused
Ignorance Is Bliss

How old would you be if you didn t know how old you are?
0
Nazaj na vrh
lidija
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2005Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 15:39
Povezava do prispevka

Lpo pozdravljeni!

Prav tako kot Freja, spremljam različne forume o Sanjski ženski in sem enostavno zgrožen nad primitivnostjo in nevoščljivostjo.

Res je Slovenija  ena sama dolina šentflorjanska!

Seveda ima vsakdo pravico izraziti svoje mišljenje o nadaljevanki in akterjih, vendar to blatenje Miše presega  vse meje. Kaj vse se navaja iz njene preteklosti in sedanjosti, samo da bi jo čimbolj očrnili, popljuvali in raztrgali. Meni osebno je bila Miša všeč, niti njen smeh me ni motil, nadaljevanko sem pač spremljal za zabavo, ne pa kot reality show. Bil pa sem nemalo presenečen nad izjavo na RGL forumu z dne 23.05.05 z nickname Mišamargan in še danes nisem prepričan, ali je to njena izjava, ali pa je samo konstrukt. Prebral sem tudi meni dosegljive njene intervjue , dobesedno pa me je ganilo njeno razmišlanje pod naslovom Sinfoniki, objavljeno v žurnalu. Res je, velikokrat si človek želi, da bi se enostavno vrnil na začetek prehojene poti, vendar neprijetnih dogodkov ne moremo enostavno izbrisati in pozabiti, tudi, če bi to še tako hoteli. Vendar, tudi neprijetne izkušnje  lahko pomagojo pri iskanju nove poti v življenje. Miši resnično želim, da si najde pravega partnerja, ki jo bo ljubil in spoštoval, ne pa samo izkoristil njeno lepoto in ljubezen, nato pa zapustil.

Pa da ne bo pomote, nisem namreč vanjo zaljubljen pubertetnik, že enaitrideset let sem srečno poročen in oče dveh odraslih hčera.

0
Nazaj na vrh
alexa
Objavljeno: 12. jun 2005 15:47
Povezava do prispevka
pa dobr no, vsako tele ma svoje vesele... ni treba tko osebno jemat vsega. Sej zaključujemo oz. smo zaključli to temo, pa niso bili vsi posti v Mišo negativno uperjeni. Je bilo precej komentarjev tudi na fante, samo produkcijo in vse skupaj.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 20:22
Povezava do prispevka
Joj pa kaj no, vsak jo drugače doživlja - vso zadevo, js nevem zakaj eni to tok sebno jemlete in se tok postavljate na njeno stran. Jasno je, da medijska izpostavljenost s sabo prinese in slabe in dobre stvari in na osebi sami je, da preceni kaj je več vredno.
0
Nazaj na vrh
Silver
Starost: -13Pridružen: 22. apr 2004Prispevkov: 2597Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2005 21:38
Povezava do prispevka
Tule je poglavitno naslednje vprašanje. Ali imam pravico zahtevati sočutje, če sem se zavestno spustil v tovrstni medijski show?

Vsem, ki dvomite, ali se da interpretirati človeka na osnovi enih
posnetih zadev - o , brez skrbi, da to veliko pove o taistem človeku.
If you lose your mind
there s more space left
for poetry.

-Loesje
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sanjska ženska...
Stran 114 od 122
Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.