- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Lpo pozdravljeni!
Prav tako kot Freja, spremljam različne forume o Sanjski ženski in sem enostavno zgrožen nad primitivnostjo in nevoščljivostjo.
Res je Slovenija ena sama dolina šentflorjanska!
Seveda ima vsakdo pravico izraziti svoje mišljenje o nadaljevanki in akterjih, vendar to blatenje Miše presega vse meje. Kaj vse se navaja iz njene preteklosti in sedanjosti, samo da bi jo čimbolj očrnili, popljuvali in raztrgali. Meni osebno je bila Miša všeč, niti njen smeh me ni motil, nadaljevanko sem pač spremljal za zabavo, ne pa kot reality show. Bil pa sem nemalo presenečen nad izjavo na RGL forumu z dne 23.05.05 z nickname Mišamargan in še danes nisem prepričan, ali je to njena izjava, ali pa je samo konstrukt. Prebral sem tudi meni dosegljive njene intervjue , dobesedno pa me je ganilo njeno razmišlanje pod naslovom Sinfoniki, objavljeno v žurnalu. Res je, velikokrat si človek želi, da bi se enostavno vrnil na začetek prehojene poti, vendar neprijetnih dogodkov ne moremo enostavno izbrisati in pozabiti, tudi, če bi to še tako hoteli. Vendar, tudi neprijetne izkušnje lahko pomagojo pri iskanju nove poti v življenje. Miši resnično želim, da si najde pravega partnerja, ki jo bo ljubil in spoštoval, ne pa samo izkoristil njeno lepoto in ljubezen, nato pa zapustil.
Pa da ne bo pomote, nisem namreč vanjo zaljubljen pubertetnik, že enaitrideset let sem srečno poročen in oče dveh odraslih hčera.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...