hja kaj vem - mogoče ji je pa kdo od ekipe "posodil" cigaret, da se malo ohladi , ker je bila očitno res fejst živčna.....oh ta Edi - zna pa punce res iz tira metat...
**************************** Lep pozdrav, Stella A.
katja, meni bi tudi sedajle bolj lubenica pasala za glodat, ampak tisto o cigareti je bilo pa tu mač. ariana je pravilno zadela, ko pravi, da lahko za pomiritev pokadi cigareto samo tisti, ki že itak kadi. nekadilcu to nikoli ne bi padlo na pamet. lp.
Joj, a smo spet pri kajenju? Se mi zdi, da smo to temo že milijonkrat obdelale in da že zelo pretiravate ... Ja, smoking is bad, samo je to njena odločitev oz. od kogarkoli pač, ki kadi. Saj fantje so se ga pa nažigali vsak večer, kaj pa na to porečete? Tpično slovensko ...
Jaz ne obsojam nikogar in se res ne sekiram za njo če kadi ali ne. Ampak ni mi jasno kako lahko dajo za sanjsko žensko tako žensko kot je tale, pol pa še ima cigaret v gofli za povrhu. A to je res sanjsko?
saj smo že ugotovili, da sanjskost ni univerzalna. vsak ima svoj pogled. tudi kar se kajenja tiče. pravzaprav tudi, če bi pojedla vsak dan sendvič z majonezo, ne bi smela biti sanjska. če govorimo o kajenju kot uničevanju zdravja. če pa koga moti vizualno ženska s cigaretom...khm...a se niso včasih ful zgražal nad ženskami v hlačah? meni kajenje ni ok, sam zaradi tega pa ne bi nekoga označila za neprimernega za oznako sanjski. miša se je pa javnosti itak tako predstavila, da je njeno kajenje še najmanjša hiba.
Kako se vam se ljubi razpredat o tem? Jah...Misa pac ni sanjska...to smo ze davno ugotovili. Zdej pa lahko damo to za sabo in raje odpremo kako bolj prijetno temo, a ne punce?
Meni se zdi kajenje dosti bolj moteče kot sendvič z majonezo. Navsezadnje s sendvičom ne ogroziš nikogar razen sebe, s cigaretom pa ogrožaš tudi tiste ki se gibljejo v tvoji bliži. Pravzaprav mu nardiš še več škode kot sam sebi.