- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

hja je treba iztržit čimveč...
to bi pa jaz imela. Ta izjava mi je pa carska, višek naše sanjske hinavščine.
bi imele ?? ....saj veste kaj mislim, a ne? 
Drugače se pa 100% strinjam s teboj in mislim, da Ariana krepko pretirava v teh svojih kadilskih izpadih. Ariana, poznamo tvoje stališče do tega in ni potrebe, da to vlačiš v vsako možno temo. Sicer se strinjam, da je kajenje zelo slaba razvada, ni pa bistveno za "sanjskost" oz. "nesanjskost" neke osebe. Get over it!

Drugače se pa 100% strinjam s teboj in mislim, da Ariana krepko pretirava v teh svojih kadilskih izpadih. Ariana, poznamo tvoje stališče do tega in ni potrebe, da to vlačiš v vsako možno temo. Sicer se strinjam, da je kajenje zelo slaba razvada, ni pa bistveno za "sanjskost" oz. "nesanjskost" neke osebe. Get over it!
Imaš pa prav da sem morda pretiravala. Ne bom več obljubim 

Jaz mislim, da je lahko nekdo, ki kadi vseeno v redu in super človek ... ne more biti pa sanjski. In v istem trenutku mi šine v glavo, da izražam svoje subjektivno mnenje ... mogoče pa je le lahko za nekoga nekdo, ki kadi, sanjski! ![]() Relativno! Sicer sem pa proti kajenju in sem v družbi, kjer se pretežno ne kadi in zahajam v lokale, kjer se pretežno ne kadi ... |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...