juhu, odrezana od sveta še bolj, ampak hvalabogu na suhem. 200m naprej od mene je nastala umetna reka in dviguje asfalt, sosedu je udarl iz odtoka v garaži, tako da se bojim iste zgodbe pri meni.
res se mi ne lušta praznit moje sobe, so many stuff...
vsem, ki so na slabšem teleportiram željo po prenehanju padavin...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
Ja, 50 cm je bilo dovolj. Smo imeli srečo, ker imajo sosedje spodnje nadstropje poplavljeno. Včeraj zvečer so gasilci prišli s črpalkami in jim pomagali vsaj vzdrževati nivo vode.
Pri nas v spodnjem Posavju zdaj baje Sava narašča s hitrostjo 20 cm na pol ure! Hvala bogu, da živim na bregu, precej deset metrov previsoko, da bi nas zalilo, ampak se mi smilijo ljudje na polju, ki jim plavajo že cele etaže hiš.
Za tiste, ki vam grozi, da vam bo voda udarila nazaj skozi kanalizacijo- najbolj učinkovit način preprečevanja tega je, da luknje (npr. WC školjko) zamažete s Purpenom (peno, ki se našprica skozi cevko in potem ekspandira v stiroporu podobno porozno snov, uporablja se v gradbeništvu), če ga imate doma.
Danes pa tak sonček, kot da se nič ni zgodilo, celo pot domov (Zadobrova - Rudnik) je bilo prakitčno vse suho, le na dvorišču smo imeli luže. Na Viču je pa pri teti parkirišče čisto zalilo in ko gledam slike Laškega in Zagorja in Žiri ... Upam, da je bila dobra noč, punce, in da vas ni (še bolj) zalilo!
People listened instead of just waiting for their turn to speak. (C. Palahniuk, Fight Club)