Tudi jaz še vedno vztrajam pri 5/6 in ne vem, kaj mi manjka. Ne iščem na silo, sem se prepustila toku. Če mi ne uspe najti, to samo pomeni, da mi vesolje sporoča, da bo nagrada nekomu bolj koristila kot bi meni. 

Tudi jaz še vedno vztrajam pri 5/6 in ne vem, kaj mi manjka. Ne iščem na silo, sem se prepustila toku. Če mi ne uspe najti, to samo pomeni, da mi vesolje sporoča, da bo nagrada nekomu bolj koristila kot bi meni. 
Se strinjam. Meni tudi še manjka 1 aktivnost, medtem ko se mi ostale točke pridno nabirajo.
RATAL MI JEEEEEEE!!! 
Kisla, bravo!

Stare sablje bomo na koncu glih najbolj izvisele.
Jaz imam tudi 5/6, ampak pri meni je problem v tem, da nisem ohranjala v spominu, kaj sem naredila in kaj ne, haha.
Bravo punce!
Jaz sem se tudi izgubila, ker imam spomin zlate ribice.. tako da mi tale namig ni čisto nič koristil. Ampak upanje umira zadnje in upam, da bodo moderatorke zadnje dni postale bolj zgovorne 

Brez skrbi, bomo že poskrbeli, da stare sablje ne izvisite.
Pa malo še preberite, kaj so počele tiste, ki imajo vse aktivnosti.
Glede na hitrost ugotavljanja aktivnosti, bom verjetno na zadnji dan nagradne igre ugotovila kaj je zadnja aktivnost. 
hehe, ja ko bodo šefi povedali 
Meni je šele zdaj ratalo priti na 5/6 točk - nazadnje pa sem lajkala post na forumu in se je povečalo
nikakor pa ne najdem šeste =/
oh, mene petka ne mara. sem še kar na 4/6. 
Jaz povsod kjer je možno nalagam slike, točke pa od nikoder 
4 aktivnosti nabrala v 10 minutah, ostale 2 pa iščem že 2 tedna pa ne gre in ne gre.

5 aktivnost mi je ratala zdajle. Zgleda da mi manjka samo še tista iz prve strani.
Sliko in video sem naložila, ocenila sem izdelek, dala komentar, odprla novo temo.
Kaj bi še lahko bilo ?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...