Še vedno vztrajam pri 5/6
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Še vedno vztrajam pri 5/6
Vztrajnost je lepa čednost!
Tudi jaz se ji ne odrečem.
Jaz pa 4/6. Madona tut ne vem,kaj naj še delam
Nika, kakšno aktivnost več boš dobila takrat, ko jo boš najmanj pričakovala. Let things run their course!
Sama sem imela kar nekaj časa 4/6 in na koncu se nisem več brigala za to. In glej ga zlomka, ravno takrat, ko sem najmanj pričakovala, je prišlo do 6/6. Moram priznati, da sploh ne vem, kako je prišlo ...
Če vam je tale nagradna pretežka, vam bo ta, ki poteka na FB, zagotovo lažja!
zabavno...posebej zato ker delam na mini-ju in moram non-stop premikat miško da karkoli vidim!!
A pa je 100%, da ni treba imeti FB? Jaz ga nimam.
Ne, prijava preko Facebooka ni ena izmed potrebnih aktivnosti za sodelovanje v nagradni igri.
Jaz imam tudi 6/6 ampak nisem spremljala tega in nimam pojma kdaj sem dobila vse. FB pa zagotovo ni med njimi, ker ga tudi jaz nimam, mislim, nisem se nikoli prijavila prek njega.
Do kdaj zdaj traja nagradna igra?
Do 31.12.2012, kot je bilo napisano na Fb-ju ali do 31.1.2013, kot piše v članku o nagradni igri?
EDIT: Sem videla da se je pravkar spremenilo na Fb-ju in traja do 15.2.2013
Kako je s temi točkami? Kje jih dobiš? Jaz imam opravljene 4 aktivnosti od 6ih, točk pa imam samo 30 od 300... Me malo skrbi tole
Luciie, točke se dobi s sodelovanjem na portalu, največ z objavljanjem sporočil na forumu, ocenjevanjem na KMM, všečkanjem člankov in novic, komentiranjem člankov in novic, pisanjem po zidu ...
Zgleda, da ne bo nobenega namiga .
Pa saj bo. Lepe praznike želim.
Bo, bo, samo ne vemo, kaj vse ste že naredile in česa ne, pa potem težko namignemo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...