Anisja je napisal/aVerjetno pri izbiri kuhalne plošče ogromno vlogo igra navada.
Vsekakor. Če bi celo življenje imele indukcijo, bi nam bil plin kot kuhanje na ognju zunaj.

Tikka je napisal/aAli poznaš koga, ki bi ti dovolil, da pri njem preskusiš indukcijo (skuhaš kosilo)? Po mojem bi ti zelo pomagalo pri odločitvi.
Samo 1 poskus morda ni dovolj oz. bi celo odvrnil od nakupa (zaradi navade in drugačnih lastnosti indukcijske), nekaj časa bi jo bilo fajn preizkušati ...
Agree. Priporočam
vsaj 1 mesec. Že preden se navadiš na booster, da ti vsakič vse ne skipi

, traja. Ker preprosto težko dojameš, da
res tako hitro zavre.
Ali pa kuhanje: misliš, da mora biti na sredini (torej 5 ali 6), pa potem ugotoviš, da je blago vretje na 2 ali 3.
Samo za navado gre, sicer pa ne dam indukcije za vse na svetu

(imela in preizkusila sem že vse).