ally je napisal/a Aja, pa tudi palačinke se brez problema pečejo, edino ponev je malo (pre)težka za metat jih v zrak LOL
Za to imamo moški del gospodinjstva
(jaz jih itak ne bi metala, ker bi šle najbrž povsod, razen nazaj v ponev
).
Romy, ko posodo dvigneš, se plošča neha greti, ko jo daš nazaj, spet greje. Poleg tega pri indukciji non stop dvigovanje ni potrebno, zaradi že omenjene enakomernosti - spečeš na eni strani, obrneš - to je to.
Če hočeš, da se ostalo manj zapeče ali sploh ne, daš kasneje v posodo.
Sicer to "prepričevanje" nima smisla, ker si itak že apriori prepričana, da ne maraš indukcije
, ker naj bi bila manj praktična. No, tiste, ki jo imamo (v svojem življenju sem kuhala že na vse in lahko mirno rečem, da je plin daleč najslabši), vemo, kako je s tem (heh, lahko dam anketo, če bi šla aktera nazaj na plin z indukcije
).