Pri meni je bilo letos tako:
Ob 6ih zjutraj sem bila ze na poti na vlak in nazaj domov iz LJ sem prišla okoli 5ih popoldne.
Pač s sabo sem imela vedno hrano za vsaj 4 obroke, vsi so bili zelo majhni, saj niti nisem
imela veliko časa vmes, da bi jih pojedla. To so bli: majhne posodice s skuto in lešniki,
v alufolijo zavit piščanec ali puran, in ja jedla sem včasih kar med pešačenjem od
faksa do železniške postaje. Ker povsod drugod se je folk začel pritoževat in se
vtikat kaj to jem, noben pač ni razumel kaj je to zdrava prehrana. Včasih sem šla jesti tudi
na bone, skoraj povsod imajo kakšno solato s piščancem ali tuno.
Treningi so bili pa popoldne in med vikendi. Tam okol pol 7ih sem šla med tednom v fitnes,
tam sem tudi potem malo kardia naredila. Vse se da, če se hoče, res pa je, da včasih zahteva
to precej truda.
