Hehe, pa sej ni nič posebnega ubistvu: jest sm uporabila 1 celo jajce+3 beljake, jih zmešala, dodala ovsene otrobe. Vlila v ponev, gor naribala pol jabolka in potresla s cimetom. Pokrila s pokrovko, da omleta naraste in na spodnji strani zapeče, potem pa obrnila in na hitro popekla še z druge strani. Vmes pa zelo na gosto zmešala hy pro in ga namazala po pečeni omleti ter prepognila omleto. Manjši problem je nastal ker sm hy pro (čoko-lešnik) mazala po vroči omleti in je vn steklo, ampak se je vpil v omleto in je blo na koncu ful dobro
k4jch, jaz omleto vedno pečem v teflonski ponvi, ki jo pokrijem s pokrovom in ko se dovolj segreje, šele takrat vlijem vanjo ''omleto'', zmanjšam ogenj in pečem kakih 5 minut. Pri zaprti posodi se veliko lepše speče, napihne in nič se ne prime, pa tudi razpada ne, ko jo obračaš.