, še tukaj zaupate vaš recept.

[img]http://lbdf.lilypie.com/9e0Op2.png[/img]




, še tukaj zaupate vaš recept.


edino recept bi malo težje napisala ker se vse sestavine odmeri bolj po občutku
s pektinom (želin) in manj sladkorja, pa nobenega konzervansa in se sploh ne kvari. Ga pa nalijem - stresem še vročega v kozarce, takoj zaprem s twist-off pokrovom, potem gre pa vse skupaj v pečico. V pečico vstavim velik pekač - tisti, ki je bil že notri ob nakupu štedilnika, vanj nalijem cca 2 cm vode, v to vodo podložim serviet iz blaga, gor pa naložim kozarce z džemom. Vse skupaj pustim potem v pečici na 150 stopinj cca 1 uro, potem ugasnem in pustim v pečici do naslednjega dne.

in sem jo skuhala še enkrat iz jagod in iz zmrznjenih višenj, kupljenih v trgovini. 
Jaz jo skuham, ko mi pade na pamet, pa samo za sproti, tako da dam samo sladkor, nič želina ali kaj drugega. Pa še sladkorja zelo malo. Jo kar takoj pojemo, ne rabi nič konzervansov. Saj veš, moja dva fanta to pomlatita brez težav na kratek rok.
. midve z mami tudi kuhva marmelado, ker imamo zelo veliko sadja: zelo dobra mi je marmelada iz rdečega ribeza, ima malo bolj kiselkast okus, pa tudi breskova je njami
, razen ribezova v linških očkah 






. Ja, res lepo diši po hiši 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...