Me veseli, da ti je bilo všeč. Kokosovo olje si dodala? Al mleko? Zanimivo, nisem še zasledila tega.
V glavnem, jaz ostanke uporabim v smoothie-jih, ali dodam v ovsene kosmiče, proseno kašo &co. - pač, te zajtrk zadeve. Mož pa uporabi te "ostanke" (oz. pulpo/moko) za kruh ... recimo, konopljino mleko dela ponavadi ravno s tem namenom, da potem ostanke uporabi za kruh. Videla sem tudi že recepte za namaze (mislim, da ravno od te avtorice, katere video sem linkala ... recimo http://www.mynewroots.org/site/2011/08/waste-not-want-not-raw-nut-pulp-hummus-2/). Al pa kaj od tega http://www.pinterest.com/holisticvoyage/almond-pulp-recipes/
.
EDIT: Aja, to sem še želala dodati. Če želiš nekoliko bolj "sladkast" okus rastlinskega mleka, lahko dodaš kakšen datelj v blender. Ali pa vanilijo za bolj "prefinjen" okus
.