Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Čili pomaga pri hujšanju

23. avg 2010 9:54
0

Oglasno sporočilo

 

... tako, da pospešuje izgubo odvečne telesne maščobe in preprečuje nalaganje maščobe in sicer tako, da povzroči določene koristne proteinske spremembe v telesu.

Debelost, ki v čedalje bolj ekstremnih razsežnostih preplavlja svet, pri čemer seveda Slovenija ni nobena izjema, je zdravju zelo nevarna in vodi v diabetes, visok krvni tlak, srčne bolezni in mnoge druge bolezni. Laboratorijske raziskave so pokazale, da lahko kapsaicin pomaga proti debelosti z zmanjšanjem kaloričnega vnosa, zmanjšanjem maščobnih oblog in zmanjšanjem količine maščob v krvi. Vendar znanstveniki še ne vedo, kako natančno kapsaicin to povzroči.

V raziskavi so znanstveniki laboratorijske podgane hranili z visokokalorično in mastno hrano, pri čemer je ena skupina prejemala še kapsaicin, druga pa ne. Skupina podgan, ki je prejemala kapsaicin, je izgubila vsaj 8 % svoje telesne teže, poleg tega pa so opazili spremembe v stopnjah vsaj dvajsetih proteinov v maščobi. Spremenjeni proteini so delovali tako, da so uničevali maščobo.
Podatki iz te raziskave bodo tako lahko v pomoč pri zdravljenju debelosti.

Kapsaicin se nehaja v izdelku HealthSpark Capsi Extreme v kombinaciji z drugimi preverjeno učinkovitimi sestavinami za pomoč pri hujšanju, ki vam bodo pomagale pri odpravljanju neželenih maščobnih oblog.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.