Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Chrissy Teigen v šoku: včeraj je izgubila otroka

1. okt 2020 10:56
0

Oglasno sporočilo

"Sva v šoku in doživljava bolečino, o kakršni ponavadi zgolj slišiš; bolečino, kakršne še nisva doživela," je Chrissy Teigen včeraj zapisala na svoj Instagram. Otroka sta izgubila en mesec po tem, ko sta javno naznanila, da je noseča. Par ima sicer že dva otroka, hči Luno Simone, 4, in sina Milesa Theodora, 2.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack - I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Sporočila sta, da krvavenja nikakor ni bilo moč ustaviti, kljub temu, da je Chrissy dobila ogromno transfuzij, da bi otrok dobil, kar potrebuje. "Ni bilo dovolj," je 34-letna Teigen zapisala v Instagrams poročilu.

"Nikoli se ne odločiva za ime otroka, dokler ta ni rojen, tik preden zapustiva porodnišnico," je nadaljevala in delila nekaj črno-belih fotografij iz bolnišnice. "A iz nekega razloga sva tega malega fantka v mojem trebuhu začela klicati Jack. Torej za naju bo vedno Jack. Jack se je zelo trudil, da bi postal del naše male družine in to tudi je."

"Najinemu Jacku – tako mi je žal, da si imel že v prvih trenutkih življenja toliko komplikacij, da ti nisva mogla nuditi doma, ki ga potrebuješ, da preživiš. Vedno te bova ljubila," je zapisala žalujoča mati. "Hvala vsem, ki nam pošiljate pozitivno energijo, misli in molitve. Čutiva vso vašo ljubezen in vas res ceniva."

"Tako sva hvaležna za življenje, ki ga imava, za najina čudovita otroka Luno in Milesa; za vse neverjetne stvari, ki sva jih doživela," je zaključila. "A vsak dan ne more biti sonce. Na te najtemnejše dneve bova žalovala, izjokala si bova oči. A se bova objemala in ljubila eden drugega še bolj močno in šla bova tudi skozi to."

Legend, 41, je zapis svoje žene delila na svoj Twitter račun in dopisal "Ljubiva te, Jack."

 

 

Kasneje je Teigen napisala na Twitter: "Voziva se domov iz bolnišnice brez otroka. Kako je to mogoče."

Septembra so morali Chrissy Teigen hospitalizirati zaradi krvavenja iz posteljice; 29. septembra je morala dobiti transfuzijo, a žal ni nič pomagalo, da bi obdržala otroka.

Sicer je to njena prva nosečnost, ko je zanosila naravno: pred tem je imela po letih poizkušanja dve umetni oploditvi, ki ju je uspešno donosila. Sama je to nosečnost zato poimenovala čudežno – bila je dobesedno šokirana, ko je ugotovila, da je noseča.

Legend pa je že pred časom razkril, da je njegova temeljna naloga, da je 'skala' za svojo ženo. ″To, da sem dober mož, pomeni, da partnerja komunicirata, da poslušaš partnerja, kaj partner želi in potrebuje,″ je dejal novembra 2019. ″Večina tega pomeni, da si zaupanja vreden, da si zanesljiv – da se nekdo lahko zanese nate. Želijo varnost in občutek, da nekdo stoji ob tebi. Upam, da sem vse to za Chrissy."

PREBERITE TUDI:  Noseča Chrissy Teigen po nesreči razkrila spol otroka

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Trendi se spreminjajo in medtem, ko smo pred nekaj leti nosile izjemno vpadljive, t. i. 'statement' ogrlice, so sledile ...