Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Noseča zvezdnica po nesreči razkrila spol otroka

18. sep 2020 11:30
0

Oglasno sporočilo

Ups! Tako se zgodi, če ste čveke. Noseči Chrissy Teigen, ki je skrbno skrivala spol še nerojenega otroka, je po nesreči ušlo, da pričakuje fantka.

Zvezdnica ima sicer že dva otroka, 4-letno hči Luno Simone, in 2-letnega sina Milesa Theodora. 'Nesreča' se ji je zgodila v Instagram zgodbi, ki jo je delila včeraj. In sicer je govorila o komplikacijah, ki so zahtevale, da leži v postelji, nakar je še nerojenega otroka poimenovala s 'on': "Tako nenavadno je, ker otrok je zelo, zelo zdrav. Zelo je velik. On bo verjetno – ups! To je bilo neumno."

Ko je sprevidela, kaj je naredila, si je v šoku porkila usta, preden je nadaljevala s poročilom o svojem zdravstvenem stanju. "Hahahahaha, saj vam lahko tudi povem," je še dodala.

"Moja posteljica je slaba. Vedno je bila slab del moje nosečnosti z Luno. Ko sem bila noseča z Milesom, ga je preprosto nehala hraniti; nehala je skrbeti zanj. Nekako sem mu jaz kradla vso hrano, ker sem se samo širila, on pa nikakor, zato je moral predčasno na svet; enako Luna. Obakrat so mi sprožili porod."

Potem pa je pomirila svoje sledilce: "Vse je v redu. Počutim se zelo dobro, a moja posteljica je zelo, zelo slaba in mi povzroča veliko krvavenja. Imam visoko rizično nosečnost. Ta ubožica je dala že toliko skozi. Moramo jo ponovno spraviti k sebi, kar pomeni nič premikanja, zato sem v popolnem mirovanju, ko ne smem ničesar, razen iti lulati."

PREBERITE TUDI: Noseča Chrissy Teigen priznala, da poje toliko bombonov, da ji razpada jezik

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 6 dnevi
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Januarska polna luna vzhaja v ognjenem in dramatičnem znamenju leva. Ta lunacija doseže ...