Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Beli čaj proti debelosti

1. feb 2010 11:39
1

Oglasno sporočilo

... novih maščobnih celic (adipociti) in pospešuje odpravo maščob iz zrelih maščobnih celic.

V raziskavi so preučevali učinek ekstrakta belega čaja, ki je najmanj obdelana oblika rastline Camellia sinensis in ugotovili, da bi bil beli čaj lahko idealno sredstvo za preprečevanje debelosti. V razvitem svetu namreč čedalje bolj ekstremna debelost predstavlja naraščajoč problem, ki s sabo pripelje še mnoge druge z debelostjo povezane bolezni, kot so npr. kardiovaskularne bolezni, sladkorna bolezen (diabetes) itd. Beli čaj bi bila tako lahko učinkovito in naravno sredstvo za preprečevanje debelosti in pospeševanje hujšanja.

PREBERITE TUDI: Beli čaj

Beli čaj je narejen iz vršičkov in prvih listov rastline Camellia sinensis, iz katere se naredi tudi zeleni in črni čaj, ki sta zelo pogosto uživani pijači v zahodnem svetu. Beli čaj je manj obdelan in vsebuje več telesu koristnih snovi.

PREBERITE TUDI: Beli čaj za zdravje in mladosten videz

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • sanjula

   • 6. jul 2010 7:24

    Približno en mesc pijem beli in rumeni čaj, ki sta veliko bolj prijetnega in "milega" okusa kot zeleni čaj. Sicer nisem spremljala učinkov na mojih baročnih bedrcih, ampak čvrstvo verjamem, da bi znala bit posledica mojega navdušenja nad temi čaji v kratkem podoba čudovite Cindy Crawford v njenih najboljših časih Smile 1

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.