Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Costarica

 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Predlogi in ideje.

  8. feb 2014 19:18
  0
 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Predlogi in ideje.

  8. feb 2014 19:18
  0
 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Predlogi in ideje.

  8. feb 2014 19:18
  0
 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Predlogi in ideje.

  8. feb 2014 19:18
  0
 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Predlogi in ideje.

  8. feb 2014 19:18
  0
  • Costarica je napisal/a na forum v temo Predlogi in ideje.

   8. feb 2014 16:38

   No, tudi jaz sem poslavljam od tega foruma, nekoč zredno kvalitetnega portala, sedaj pa je le še izumirajoč dinozaver in senca sameg sebe.

    

    

   133
  • Costarica je napisal/a na forum v temo Predlogi in ideje.

   7. feb 2014 22:14
   Akasha je napisal/a
   ana25 je napisal/a
   MeiMei je napisal/a

   Razmišljam o tem, da se mi PL zadnje čase zdi zelo zapuščen, par postov na dan...ne vem a sem jaz zmešana ali je bilo včasih bolj živahno. In potem tudi  razmišljam, zakaj je temu tako. smiley

   Ja, tudi jaz. Kaj pa, če bi uredništvo izvedlo kakšno uporabniško anketo, da bi videli kaj se pogreša, kaj je najbolje, česa je preveč (premalo)? Mogoče bi se dalo kakšne podforume ukiniti, združiti, spremeniti. KMM je že ena taka osrednja in zelo dragocena reč, že zaradi tega se splača ohraniti celoto. Morda bi dodali kakšne članke, bloge članic, poučne. Pogrešam več vsebine, ki bi jo prispevale članice.

   smiley

   Sicer pa se mi zdi, kljub zatišju, da je forum zelo bran in spremljan, le pisat in prispevat se skoraj nikomur ne da, kar je velika škoda.

    

   Jaz se 100% strinjam z opažanjem, da forum ni več dovolj aktiven, to sem tudi že omenila v preteklosti.

    

   Zdaj bom pa kar direkt povedala edini dve stvari, ki mene najbolj motita:

   - slabo pregleden KMM

   (enostavno je  RES slabo in tega mnenja ne bom spremenila, pa je že dolgo od prenove - da ni več mogoče klikati izdelkov v seznamskem načinu (ko ti jih kaže po...ne vem koliko jih je bilo - 30 v kupu), sortiranih po razvidnih zvezdicah. Navadila sem se že na marsikaj glede prenove, ampak ta neobstoj hitro preglednega dolgega seznama je slab in otežkoča hitro in efektivno uporabo KMM.

    

   - vsiljeno mnenje vodstva glede določenih reči.

   S tem mislim, da se cenzurira objave, ki vodstvu ne ugajajo in tudi, da se določena mnenja uporabnikov na forumu zatre. Poleg tega se vsiljuje določena mnenja in preveč sugerira kupovanje samo določenih izdekov iz določenih virov.

   Da ne bom narobe razumljena - 100% podpiram, da se zahteva kultivirano komunikacijo brez nesramnosti in napadanj in tudi, da se zahteva razumljivo pisanje.

   Ampak da se pa npr. ne sme debatirati o določenih rečeh, ker so tu nezaželene in se to briše - cenzura, to mi je pa mimo.  S tem ne mislim, da bi jaz rada pisala kake pokvarjenosti, kje pa!!! Prav tako nisem povezana z nobenimi prodajalci, da bi iz kakih takih premoženjskih nagibov rada kaj objavljala. (moj edini premoženjski nagib je - hočem biti osveščena potrošnica, ker pač razpolagam z omejenimi količinami financ)

   Poleg tega imam o enih splošnih prepričanjih na tem forumu drugačno mnenje, če bi ga izrazila, bi sprožila požar, s tem se mi pa ne da ukvarjati, imam že IRL stresa in cirkusa dovolj.

   Glede tega rešujem tako, da sploh ne prebiram določenih tem oziroma tam zavestno odločeno ne sodelujem.

    

   Torej je tu moj predlog, da se forum bolj sprosti glede vsebine komunikacije in da res postane neodvisen, kar sedaj ni - glede na zgoraj navedeno.

    

   Ne želim se tukaj že spet spuščati v debate, od kje naj forum dobi denar. Če bo postal plačljiv, ali če bo preveč forsiral določene stvari, bodo uporabniki pač odhajali. To je torej medvedja usluga, in slabša aktivnost je po moje že znak tega. Splet je dovolj velik.

   Gospodarsko stanje v državi je zdaj tako, da imajo ljudje manj razpoložljivega dohodka za nenujne reči in zato skoraj na vseh področjih dandanes posel gre slabše. Da se temu izogne, je pa potrebno kaj inovativnega pogruntati....in ponuditi objektivno in koristno vsebino.

    

   Jaz npr. ne gledam TV programa, ker mi gre na bruhanje od reklam. Tako grozno vsiljive so, stalno ene in iste, da nikakor ne morejo biti opravičene s tem, da omogočajo pravico do informacij za potrošnika o novih izdelkih. Potrošnik je lahko informiran o novi ponudbi na dosti prijetnejših načinov!

   Bolj mi nekdo nekaj tišči, naj kupim, bolj bom skeptična in manjša je verjetnost, da bom kupila. Če me pa samo vljudno nevsiljivo informira - in to POSREDNO, bom pa ob priložnosti sama preverila ponudbo, ko bom kaj rabila, in razmislila tudi o tisti možnosti.

    

   Tretja stvar je pa - moti me neaktivnost foruma, če jo primerjam z nekoč, samo to je pa bolj posledica in ne vzrok.

    

   Všeč bi mi bilo tudi več vsebin na temo ekologije, naredi sam/ vrtičkaj sam (četudi si star 20 in sploh ne veš, kako na gredi izgleda rastlina graha), spodbujanje trajnostnega potrošništva in gospodinjstva itd itd.......   Samo najbrž to ne zanima vsakega (mene že...).

    

   Zdaj bom pa najbrž izgubila kaj točk, ker sem povedala te reči zgoraj...hja.....tako je.

    

   Najbrž sem zahtevnejša uporabnica....(to se mi že sami zdi, se poznam, haha.....)

    

   Samo je res - plitvih kokošjih medijev - portalov, blogov in podobno - je že preveč (torej ne samo DOVOLJ).

   Rada bi si širila obzorja, da bom bolj informirana in boljša......samo od modnih trendov in vsako leto novih barv lakov se to ne postane smiley  Je sicer fajn za možgane na off, to je pa vse.  smiley

    

   S tem se pa popolnoma strinjam! Vsi navedeni razlogi so že precej časa prisotni na forumu in res mi je žal, da je uredništvo (urednica) šele sedaj (!), rahlo prepozno, to prepoznalo in uvidelo. Vsak namig ali predlog, naj se kaj ukrene v tej smeri, je bil bodisi cenzuriran ali sprejet z občutkom užaljenosti uredništva, moderatorjev. Ukrenjenega pa ni bilo ničesar. Mislim, da je ravno zaradi tega forum sedaj v tem položaju in v takšnem stanju: pasiven, malo postov, odhodi uporabnikov, vsebinska okrnjenost....

   133
 • Costarica je všečkal/a forumski zapis Kaj vam je pokvarilo dan? - 10. del.

  12. jan 2014 18:47
  0
 • Costarica se je registriral.

  12. jan 2014 17:52
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
 • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
  Nobene razlike
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, ki zadnje tedne več ali manj prebijajo v karanteni, so se odločile pokazati svoje čare.