Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdniki razkrili, koliko spolnih partnerjev so imeli v življenju

4. mar 2020 8:18
0

Oglasno sporočilo

... je grelo njihovo posteljo vsaj za eno noč. Številke so presenetljive, od normalnih pa vse do takšnih, ki jim komaj verjamemo. Vsekakor lahko rečemo, da imajo nekateri zvezdniki res burno življenje.

Charlie Sheen

Charlie Sheen je že v preteklosti razkril, da je seksualni odvisnik, zato številka žensk s katerimi je spal sploh ni tako presenetljiva. V enem izmed intervjujev je dejal, da jih je bilo okrog 5000, točne številke pa niti on ne ve. Ob takšni številki ne preseneča niti dejstvo, da je slavni igralec HIV pozitiven.

Dennis Rodman

Nadaljujmo z nižjo številko, a vseeno še vedno precej visoko. Slavni košarkaš Dennis Rodman je priznal, da je število spolnih partneric približno 2000, od tega jih naj bi vsaj četrtina bila takšnih, ki so želele samo njegov denar.

Mariah Carey

Mariah Carey je v intervjuju za Cosmopolitan razkrila, da je njenih spolnih partnerjev bilo zelo malo. Spolne odnose je namreč imela le s petimi različnimi moškimi, kar je zelo nizka številka v primerjavi z ostalimi, ki so to skrivnost delili z mediji.

Amy Schumer

Schumerjeva, ki je pred kratkim postala mama, poznana pa je predvsem kot komedijantka in igralka, ki se svojih oblin ne sramuje, je priznala, da je njenih spolnih partnerjev bilo 28, vključno s trenutnim možem in očetom njenega otroka.

Lindsay Lohan

Razvpita pevka in igralka Lindsay Lohan, ki se počasi vrača na prave tire življenja, je v intervjuju razkrila, da je spala s 36 moškimi v svojem življenju, številka se je od izdaje intervjuja pa do danes verjetno že spremenila.

PREBERITE TUDI: Ali je flirtanje varanje?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Partner je oseba, na katero najprej pomislimo v dobrih in slabih trenutkih.