Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdniki, ki so se odločili za odstranitev tetovaž

4. avg 2020 8:15
0

Oglasno sporočilo

... rezultate impresivnih del na svoji koži. A včasih se tudi oni uštejejo. Sledi laserska odstranitev tetovaže, prekrivanje z drugo tetovažo in drugi načini izbrisa trajne poslikave na telesu. Poglejte, kdo izmed slavnih zvezdnikov se je odločil za odstranitev.

1. Eva Longoria

Igralka je imela več tetovaž v čast svojega nekdanjega moža, košarkarja Tonyja Parkerja. Prva je bila na njenem vratu in pisalo je "9", kot je številka na dresu, ki ga je nosil, ko je igral za NBA San Antonio Spurs. Druga zelo vidna tetovaža je bila tista z datumom njune poroke, 7. julij 2007, napisana z rimskimi številkami (VII-VII-MMVII). Bila je na njenem desnem zapestju, a kasneje, ko sta se razšla, je Eva takoj odstranila umetniško delo, ki je nekoč simboliziralo njeno ljubezen do francoske košarkarja.

2. Heidi Klum

Medtem ko je bila poročena z glasbenikom Sealom, je Heidi Klum ponosno nosila tetovažo na desni podlakti z moževim imenom in zvezdicami, ki simbolizirajo začetnice njunih otrok. Takoj, ko je končala s pevcem, je šla naravnost na lasersko odsranitev. Uganete, kateri del je bil izbrisan?

3. Colin Farrell

Igralec je imel več tetovaž, ki jih je sčasoma odstranil. Eden od razlogov za popolno odstranjevanje je bil po njegovem in po njegovih lastnih besedah, ker se je naveličal sedeti na ličilnem stolu kadarkoli, ko je moral nositi majico v filmih. Dodal je še, da ga nekatere slike, ki jih je vtisnil na njegovo kožo, ne veselijo več in se jih celo sramuje.

4. Pamela Anderson

Znana zvezdnica Obalne straže je imela na eni roki tetovažo iz bodeče žice. Vendar se je igralka do leta 2014 odločila, da jo bo v celoti odstranila. Pomen tega dela je še vedno relativno neznan. Nekateri domnevajo, da pomeni biti zaprt, drugi pa mislijo, da simbolizira življenje, polno žrtvovanja.

PREBERITE TUDI: Zvezdnice, ki dokazujejo, da so lahko sivi lasje prav šik!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 3 dnevi
   schauma šampon
  • Dow* pred 5 dnevi
   žal ukinjen
  • Dow* pred 5 dnevi
   dober
  • Dow* pred 5 dnevi
   žal ukinjena
  • Dow* pred 5 dnevi
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Januarska polna luna vzhaja v ognjenem in dramatičnem znamenju leva. Ta lunacija doseže ...