Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

VIDEO INTERVJU: Ko je znanstvenica razkrila, da cepiva povzročajo raka, so jo strpali v zapor

6. feb 2020 11:06
0

Oglasno sporočilo

Dr. Judy A. Mikovits je molekularna biologinja in ugledna znanstvenica, katere raziskave so bile objavljene v najuglednejših znanstvenih publikacijah. Delala je za nacionalni inštitut za raziskavo rakavih obolenj, kjer je raziskovala človeške retroviruse, kot je HIV, in njihov vpliv na imunski sistem. A njena kariera je bila zaključena v trenutku, ko si je drznila izpostaviti cepiva. Sporočilo farmacevtske industrije je bilo jasno: "ne dotikaj se cepiv, ali pa je s tabo konec".

Znanstvenica je pri svojem raziskovalnem delu razkrila, da cepiva vsebujejo viruse, ki povzročajo raka. Ko je bila raziskava objavljena v ugledni znanstveni publikaciji, je na njen dom prišla policija in jo brez kakršnegakoli naloga ali obtožbe uleknila in vrgla v zapor. Zatem so ji uničili kariero.

Če se vam zdi, da ste podobno zgodbo že slišali, imate prav – enako se je zgodilo dr. Andrewu Wakefieldu, znanstveniku, ki je odkril, da je avtizem povezan s stanjem črevesja – to pa se drastično spremeni po prejetju cepiv.

Leta 2009 je Dr. Judy Mikovits raziskovala avtizem in povezana nevrološka obolenja in ugotovila, da ima zelo veliko preučevanih subjektov raka, motorično-nevrološke motnje in sindrom kronične utrujenosti. Dozdevalo se ji je, da bi bil za vse to lahko kriv virus in tekom raziskovanja je izolirala te viruse, za katere se je izkazalo, da prihajajo iz miši.

Kmalu je ugotovila, da so te beljakovine in virusni kontaminanti v človeško telo vneseni s cepivi. Ta so, med drugim, kontaminirana z nevarnim retrovirusom XMLV (xenotropic murine leukemia virus-related virus), ki povzroča levkemijo. "Petindvajset milijonom Američanom vbrizgajo razne viruse, ki pridejo iz laboratorijev. V človeka pridejo z okuženo krvjo in cepivi."

PREBERITE TUDI: Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih

Ko je bilo njeno odkritje objavljeno v ugledni znanstveni publikaciji, pa to ni bil povod za poskok v njeni karieri, kot je to običajno, temveč njeno uničenje. Naredila je namreč nekaj najbolj nezaslišanega in nedovoljenega – drznila si je razkriti, kaj so cepiva v resnici. Ne le, da je bila nemudoma odpuščena, temveč so jo brez obtožnice grobo aretirali v lastnem domu in uklenjeno strpali v zapor.

Od nje so zahtevali, da naj prekliče izsledke svojih raziskovanj in reče, da si je vse izmislila – ampak ker so nekateri znanstveniki tudi ljudje z integriteto in dostojanstvom, tega ni hotela narediti. In doletela jo je enaka usoda kot dr. Wakefielda in še marsikaterega znanstvenika – karierno in ekonomsko so jo uničili. "Odvlekli so me iz hiše v lisicah … zavrnila sem preklic ugotovitev … imamo dokaze … Rekli so mi, naj rečem, da sem si vse izmislila in bom šla lahko domov. 'Če ne boš, te bomo uničili.' In so me."

Njeno zgodbo si lahko ogledate v intervjuju spodaj, v katerem tudi razkrije, kako delujejo farmacevtska industrija in mediji in zakaj v splošnih medijih nikoli ne boste zasledili niti najmanjše kritike cepiv:

Podobna usoda je doletela dr. Christopherja Exleya, ki je raziskoval povezavo nevrotoksina aluminija in avtizma. Ko je objavil študijo, da imajo avtisti v možganih največ aluminija, ki se nahaja v cepivih, so mu ukinili financiranje nadaljnjih raziskav. Tovrstnih primerov je praktično nešteto – znanstvenikom, ki si drznejo izpostaviti nevarnost in škodljivost cepiv, nemudoma uničijo kariero na tak ali drugačen način.

Ne pozabimo tudi, da so vodilno znanstvenico Svetovne zdravstvene organizacije ujeli pri laganju o varnosti cepiv ter da so zdravniki WHO izrazili dvom v varnost cepiv.

Še vedno verjamete, da so cepiva "varna in učinkovita" ter da lahko zaupate farmacevtski industriji in temu, kar nas prepričujejo o cepivih v splošnih medijih?

PREBERITE TUDI: Otroštvo brez cepiv - knjiga, ki bi morala biti na polici vsake družine

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.