Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zlahka lahko ugotovite, kateri prijatelj je tisti, ki dejansko želi le najboljše za vas

20. dec 2018 12:48
0

Oglasno sporočilo

... nekdo vprašal, kateri izmed njih je tisti, ki za vas iskreno želi le najboljše, bi vedeli, kakšen je odgovor? Vprašanje je morda težko, ampak odgovor vam leži na dlani. 

PREBERITE TUDI: 5 načinov, kako spoznati nove prijatelje v odrasli dobi (tako trdi znanost)


 

Preprosto določite, za katerega prijatelja bi lahko rekli, da je tako brutalno iskren, da je že skoraj nesramen, in prejeli boste odgovor, kdo je ta, ki za vas želi le najboljše. Kako to? Vsi imamo prijatelja, ki ga imamo zelo radi, in ki je tako iskren, da je včasih že prav zloben. Včasih njegovih besed ne želimo slišati, saj nas bolijo. Ampak strokovnjaki so ugotovili, da vam s pikrimi besedami ne želijo nič slabega, temveč v resnici želijo doseči nekaj povsem drugega. Raziskave kažejo, da so to prijatelji, ki so najbolj pristni in zvesti. Za vas želijo le najboljše. 

Raziskava, objavljena v reviji Psychological Science je pokazala, da vas tisti prijatelj, za katerega smatrate, da se do vas obnaša zelo strogo in v nekaterih pogledih nesramno, s tem želi le pripraviti na soočanje z drugimi podobnimi ovirami, na katere boste naleteli, ko njih ne bo ob vas, da bi vas zaščitili. Včasih ljude uporabijo negativen način, če menijo, da bodo s tem pomagali. V resnici vam ne želijo zadati bolečine.
 

PREBERITE TUDI: Kako hitreje pridobiti zaupanje ljudi (5 trikov)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin pred 6 dnevi
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vse za velikonočno dekoracijo lahko najdete v naravi ali v kuhinjski omari, z nekaj spretnosti pa okusno okrasite svoj dom.