Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nenavaden razlog, zakaj moški nosijo nedelujoče ure

17. avg 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

... koliko je ura. Čez čas je ročna ura dobila svoje mesto na področju modnih dodatkov in tako ni bila več le pripomoček za spremljanje časa, temveč modni dodatek, ki odraža naš slog. Zdaj pa je med zbiralci ur trend, da zbirajo elegantne staromodne ure, ki sploh ne delujejo.

PREBERITE TUDI: Kako pomagati moškemu, ki se je začel zanimati za modo


V čem je smisel nošenja nedelujoče ure? Kot poroča Wall Street Journal, gre za to, da je moškim bolj prioriteta slog kot pa namen. Moški, ki sledijo temu trendu, so navdih morda dobili pri umetniku Andyu Warholu, ki je pogosto nosil uro znamke Cartier Tank, ki ni kazala pravega časa. Leta 1973 je Andy izjavil: “Te ure ne nosim, da bi pogledal, koliko je ura. Nosim jo, ker je ura, ki jo je vredno nositi." Nekaterim se zdi trend nošenja pokvarjene ure nesmiseln, drugi pa trdijo, da je v tem nek smisel; čeprav ni praktično in nedelujoča ura nima pomena, pa zagotovo doprinese svoj delež k dovršenemu videzu.

PREBERITE TUDI: Moški in polo majice: DA ali NE? 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.