Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zadnji letošnji Mlaj je pred vrati

12. dec 2023 8:32
0

Če vas zanima, kako bo Mlaj v Strelcu decembra 2023 vplival na vas, so možnosti resnično neskončne (in to ne govorimo kar tako). Ta nova Luna vas poziva, da se posvetite svoji osebni rasti, ne da bi vas preteklost zavirala. Tudi težka izkušnja vam bo prinesla neskončno modrost, zato ne dovolite, da vas sezonski strah pred zamujenim pusti v nemiru.

Arhetip Strelca, ki išče resnico in nenehno preučuje vesolje, svojo veličastno puščico zelo natančno usmerja proti nebu in – kljub nepredvidljivim dejavnikom, ki lahko odločajo o njenem pristanku – v vedno najde način, da ustreli v Luno in pristane med zvezdami. Bistvo tega spremenljivega ognjenega znamenja vas spodbuja, da sledite svojemu notranjemu kompasu in zaupate v nekaj veliko večjega od sebe. Razmislite o svoji osebni poti in o tem, kaj ste pripravljeni manifestirati, ne da bi si postavljali sodbe ali se zavirali z nerealnimi pričakovanji za prihodnost.

13. decembra ob 00.32 po srednjeevropskem času se bo Luna obnovila na 20 stopinjah Strelca. Faza nove Lune pomeni začetek povsem novega luninega cikla. V tem času ne smemo podcenjevati Lunine nevidnosti, saj je kraj plodnosti in čistega potenciala. To se zgodi, ko Sonce konjunktira Luno prek točke iste stopinje zodiakalnega znamenja, kar v bistvu sproži manifestacijo, ki bi lahko obrodila sadove v naslednjih šestih mesecih. To je priložnost za raziskovanje novih obzorij in velikih zamisli, ki povečujejo vašo zavest.

Če razmišljate o tem, da bi se vrnili v šolo, se znebite vseh strahov in pričakovanj, da se boste lahko osredotočili na širšo sliko svojih ciljev. To je lahko tudi poklicna pot, o kateri ste vedno sanjali, vendar nimate pojma, kje začeti. Občutki zmedenosti bodo na udaru, saj je Mlaj v Strelcu v kvadratu z izmuzljivim in zmedenim Neptunom v Ribah. Na srečo obema zodiakalnima znakoma vlada optimistični Jupiter, kar pomeni, da imata prirojeno sposobnost verjeti. Tudi če se vam zdi, da nimate jasnosti glede naslednjih korakov, se v ozadju dogaja nekaj božanskega. Zaupajte v proces.

Ko Sonce potuje skozi visokoenergetskega Strelca, se v zraku pretaka občutek upanja in popotniškega hrepenenja. 

Strah pred neznanim je pogost, še posebej, če upoštevamo negotovost, ki jo prinaša kvadrat med novo luno in Neptunom, vendar je pomembno, da ne pozabite na vpliv Marsa, ki bo potoval za Soncem in Luno v Strelcu ter vas spodbujal k novi pustolovščini. In ker Jupiter trenutno prehaja skozi točko mrka, bi lahko obudil teme iz oktobrskega luninega mrka ter nas spomnil, da smo na dobri poti, da v prihodnosti dosežemo, kar nam je bilo vedno namenjeno. Počasi in vztrajno zmagujemo na dirki. 

Jupiter prav tako tvori trin z Merkurjem – le en dan pred retrogradno postajo – kar pomaga ozemljiti vaše misli, načrte in vizije prihodnosti. Razmislite o tem, kaj želite doseči. Luna bo tudi v trinu s severnim vozlom v Ovnu, kar bo poudarilo vse od našega občutka za samega sebe do naše osebne svobode. V Ovnu najdemo strast, moč in pogum, da se postavimo na svoje mesto in prevzamemo vodilno vlogo v svojem življenju. Sliši se pretirano, a če se počutite vodene, da bi si ustvarili povsem novo življenje, vedite, da ste v skladu z nebesnimi energijami, ki so v igri, in da nikoli ni prepozno, da začnete.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 11. do 17. december 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.