Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vijolicarka

  • Vijolicarka je napisal/a na forum v temo Kateri šampon uporabljate?.

   19. jun 2022 19:21

   Do sedaj sem uporabljala Herbal Essences, tisti modri z arganovim oljem. Dolgo časa sem iskala primeren šampon zase in sem bila strašno srečna, da sem ga našla. A  že nekaj časa opažam, da so lasje čudni, nikoli nisem imela tako suhih in bledih. Delno lahko to pripišem letom, ampak vseeno, nekaj borbe je še v meni. 

   Čisto slučajno, ko sem v akciji kupila isti šampon v lepi dozi na pumpico (da bom vanjo zlivala 'refil' in se oblašala ekološko) .Bila  sem radvedna in ugotovila, da je v tej lepi dozici šampon z drugačnimi sestavinami - ker slabo vidim, sem šla kar na dm stran pogledati, kakšne naj bi bile sestavine v refilu.  Nato mi radovednost ni dala miru in sem šla preveriti še sestavine na refilu, ki ga imam doma. Zanimivo, tudi tu ta 'nova sestava'.  Razlika med novo in staro varianto je velika. V stari različici sta arganovo olje in alojin sok takoj na začetku, nekje na tretjem, četrtem mestu in ne vsebuje alkohol denata. V novi različici je cel kup nekih pomožnih sestavin na začetku, šele čisto na koncu sta arganovo olje in alojin sok in pa še alkohol denat je dodan. Torej so zmanjšali količino arganovega olja in aloe, ter dodali alkohol. Tudi v balzam in masko. 

   In zdaj sem nesrečna, ker stara različica mi je res odgovarjala. Grem na kozmetometer pogledat, če najdem kaj zase. Nekje sem se morala spovedati in upam da nisem kršila kakšnih forumskih pravil. 

   271
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Ste se že kdaj ozrli nazaj na kako svoje preteklo razmerje in si rekli: "O čem, za vraga, sem razmišljala?"