Čisto tako mimogrede Skin deep je daleč od zanesljivosti podatkov

.
Nobena sestavina v kozmetiki te ne bo ubila itd.. problem so edino kakšne alergične reakcije,ki jih pa lahko dobiš od bilo čega.
Pa tisto,kar pišejo razne naravno-organske kozmetične firme je samo zavajanje,marketing itd.. v glavnem traparije.Oni se držijo reka,kar lahko pojemo je dobro tudi za na kožo

,čeprav ni nikjer dokazano oz. se v praksi izkaže takšno primitivno,kratkogledno razmišljanje dotalno zgrešeno,ker izvlečki raznih trav,dreves itd. ni nujno da odgovarjajo naši koži oz. so dostikrat zelo dražeči.
Pa še glede mati narave,saj kokain,opij,marihuana,nikotin je tudi vse naravno pa našemu organizmu in telesu,možganom fejst škodi,čeprav po drugi strani nudi neizmerni užitek,ugodje

.
Če te to zanima si preberi članke na BeautyBrains forumuThe Top ten skin irritating cosmetic ingredients ali The top 5 myths about mineral oil,pa tudi na Planetu imaš dober članek na to temo,ki je podprta od
znanstvenikov in ne botanikov
.Potem dermatološke varijante Melbourne dermatology-Only use organic or natural skincare tole ti fejst odpre oči.
Jaz sem prav alergičen že na te naravne freake,pa sem drugače zelo toleranten,samo teli so pa res pacienti in to na kvadrat.
Ni pa vse,kar je naravno slabo daleč od tega samo preveč gonje na to naravno oz. njihov način,zavajanje ni ok. ker veliko naravnih sestavin pa je super oz. dajo boljše rezultate,kot sintetične,kot so antioksidanti itd...samo ni pa,kar vse naravno dobro.