Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta trend v kuhinjah zdaj posnemajo vsi oblikovalci

5. feb 2019 16:08
0

Oglasno sporočilo

Vsaka ženska se trudi, da je njena kuhinja čim bolj pospravljena in urejena, vsaj zvečer, ko se zaključi še en dan, ki ga v njej preživi z družino ali brez. Ob tem je hvaležna za kakšno omaro z vrati, v katero pospravi tiste plastične posode, v katere shranjuje ostanke kosila ali malico za v službo. No, zdaj je šel trend kuhinj malo v drugo smer: bolj kot kdajkoli želijo oblikovalci kuhinj v načrte vključiti tudi zunanjo polico.

Kuhinje imajo zdaj eno skupno stvar: eno minimalistično polico, ki se nahaja nad kuhinjskim pultom. Po eni strani je seveda dobrodošla, po drugi pa se mnoge gospodinje sprašujejo, kaj nanjo zložiti, oziroma kam zložiti posodo, zaradi katere je pogosto že tako velika prostorska stiska.

PREBERITE TUDI: Že danes naredite to, da boste v svojem domu bolj sproščeni

Ne čudite se prehitro: na vas je, kaj zložiti na to polico: lahko je le okrasna in nanjo poožite kakšen okrasni detajl, lončnico, vazo, sliko, ... ali pa kar krožnike in posodo. Tudi tako bo polica prišla lepo do izraza, res pa je, da morajo biti stvari na njej pospravljene.

PREBERITE ŠE: Morda pa je to napaka, ki krati vaš spanec (glede na feng shui)

Foto: Pinterest

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.