Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tožbe se vrstijo: Sean 'Diddy' Combs obtožen posilstva in drogiranja študentke

27. maj 2024 14:20
0

Oglasno sporočilo

Sean "Diddy" Combs se sooča z novo tožbo – tokrat jo je vložila nekdanja študentka newyorškega modnega tehnološkega inštituta, ki trdi, da jo je v devetdesetih letih zadrogiral in posilil.

April Lampros je v četrtek na vrhovnem sodišču okrožja New York vložila tožbo, v kateri trdi, da se je njeno razmerje z osovraženim raperjem začelo, ko ji je ponudil mentorstvo v modni industriji.

Spominja se, da se je leta 1995 v baru SoHo srečala s Combsom in povedala, ki jo je pretirano nalival z alkoholom in jo pozneje odpeljal v svojo sobo v hotelu Millennium. Lampros, ki danes šteje 51 let, se spominja občutka, kot da se "stene zapirajo vanjo", saj naj bi se 54-letni pevec pesmi začel siliti nanjo.

April trdi, da se ni mogla braniti in da se je naslednji dan zbudila "gola, razbolela in zmedena". Glede na dokumente je Lamprosova več mesecev držala distanco do Combsa, dokler ni stopil v stik z njo in jo povabil na dogodke v glasbeni industriji.

Lamprosova je bila v dokumentaciji opisana kot "upajoča, a naivna študentka, ki je gospodu Combsu verjela na besedo in verjela, da je bilo prvo posilstvo možen odpustek, ter se odločila, da mu bo dala drugo priložnost".

Nato se je spominjala, da se je z raperjem odpravila na večerjo, ko naj bi bila v garažni hiši prisiljena k oralnemu seksu. Opazil ju je uslužbenec garaže, vendar se Combs za to ni zmenil, je navedeno v vlogi.

Po tej noči se je Lamprosova izmikala Combsu, zaradi česar se je ta razjezil in pokazal "mafijsko osebnost", saj ji je grozil, da jo bo uvrstil na črno listo v industriji. Lamprosova je dejala, da ji je bilo leta 1996 "naročeno", naj gre v Combsovo stanovanje, kjer se je seznanila z njegovo zdaj že mrtvo partnerko Kim Porter.

Trdi, da so ji v grlo vsilili ekstazi in jo prisilili, da je imela spolni odnos s Porterjevo, medtem ko je Combs masturbiral. Lamprosova je povedala, da jo je Combs še enkrat posilil. Leta 1998 je Lamprosova prekinila stike s Combsom, vendar se spominja, da se je Porterjeva, ki je umrla novembra 2018, pojavila v restavraciji, kjer je delala.

Po navedbah v dokumentih naj bi Porterjeva lastniku restavracije rekla, da jo je Lampros poskušala zastrupiti, in zahtevala, da jo odpusti, sicer bo Combs poskrbel za zaprtje lokala. Posledično je bila odpuščena.

Lamprosova je v tožbi kot tožene stranke navedla tudi založbe Bad Boy Records, Arista in Sony Music Entertainment, saj želi dobiti odškodnino za domnevno škodo, ki so jo te ustanove omogočile s tem, da so ščitile Combsa.

Lamprosova je tožbo vložila nekaj dni po tem, ko je Combsa tožila nekdanja manekenka, ki trdi, da jo je glasbeni mogotec zadrogiral in spolno napadel.

Odkar je Combsova bivša partnerka, Cassie Ventura, s katero je hodil desetletje, novembra vložila tožbo proti njemu, se je oglasilo še več drugih žensk, ki trdijo, da je prišlo do podobnih incidentov.

Medtem ko sta bivša zakonca zasebno poravnala tožbo 24 ur pozneje, je prejšnji teden v javnost prišel star videoposnetek, na katerem Combs leta 2016 pretepa Venturo na hodniku nekega hotela.

Pred objavo videoposnetka je Combs odločno zanikal obtožbe, ki jih je predstavil Ventura, in jih označil za "žaljive in nezaslišane" – ko pa je posnetek prišel na plano, je obrnil ploščo in objavil videoposnetek, v katerem je svoja dejanja označil za "neopravičljiva".

"Tako težko je razmišljati o najtemnejših trenutkih v življenju, vendar moraš včasih to storiti. Bilo mi je hudo. Mislim, da sem padel na dno, vendar se ne opravičujem," je dejal raper. "Moje obnašanje v tem videospotu je neopravičljivo. Za svoja dejanja v tem videoposnetku prevzemam polno odgovornost. Gnusim se sam sebi."

PREBERITE TUDI: To je danes življenje pretepanega in zlorabljanega bivšega dekleta Seana Combsa

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.