Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so zvezdnice, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok

28. maj 2020 8:04
0

Oglasno sporočilo

... svojih razlogov za takšno odločitev. Številne med njimi so zaradi svoje odločitve prejele ostre kritike medijev in javnosti. Kljub temu, da nihče nima pravice obsojati, so te zvezdnice svojo odločitev upravičile z več kot enim močnim argumentom. Razlogi, ki so jih navedle, se od zvezdnice do zvezdnice razlikujejo, vendar so vsi enako veljavni in vredni premisleka. Med njimi so tudi strah pred porodom in želja do varovanja okolja.

1. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je v enem izmed intervjujem dobro povedala, da ko se ženska odloči, da ne bo postala mati, jo družba vidi kot sebično osebo, ker se želi osredotočiti na svojo kariero. "Mogoče moj namen na tem planetu ni, da bi se razmnoževala," je ena najpomembnejših izjav, ki jo je dala med intervjujem, ki se je dotaknil sveta. Izrazila je tudi nezadovoljstvo nad 'oznako', ki jo ženske dobijo, če se odločijo, da se pri določeni starosti ne bodo poročile ali ne bodo imele otrok, kar se ne dogaja z moškimi, ki se znajdejo v isti situaciji. Njen poziv, da sledimo svojim sanjam, kljub temu družbenim standardom je ohrabril mnoge ženske.

2. Renée Zellweger

Igralka meni, da je imeti otroke pravi kaos in se za materinstvo ni odločila. Čisto dovolj ji je vloga tete, ki lahko po nekaj urah zbeži vstran od otroka. Prepričana je, da ženska za srečo ne potrebuje otrok.

3. Kim Cattrall

Znana britanska igralka Kim Cattrall je priznala, da je morala pred približno 20 leti izbrati med oploditvijo ali nadaljevati delo v seriji 'Sex v mestu', kjer je igrala Samantho. Kot zdaj vemo, je izbrala drugo možnost. Kljub temu da včasih obžaluje svojo izbiro, je za Vanity Fair priznala naslednje: "Mislim, da je materinski nagon nekaj, kar imajo vse ženske, toda očitno usoda, čas in sreča ne omogočajo, da bi vse postale mama." Dodala je še, da je zdaj postala mentorica mlajšim igralkam, kar je precej podobno.

PREBERITE TUDI: Prvo leto po porodu so starši v veliki nevarnosti za depresijo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.