Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so stvari, ki jih zreli moški ne počnejo

17. jul 2019 17:08
0

Oglasno sporočilo

... saj je vizualna podoba partnerja odvisna zgolj od privlačnosti, ki pa jo vsaka doživlja po svoje. Pa vendar si ne želimo maminih fantkov, fantkov, ki ne vedo kaj želijo in ki jim je ženska nekaj samoumevnega. Ob sebi želimo moške, ki znajo pokazati, da smo posebne; ki nas znajo ceniti in razvajati in prav po teh vrednotah se zreli moški razlikujejo od nezrelih. Tem se želimo izogniti, zato moramo biti pozorne predvsem na spodnje zadeve.

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih


1. Zrel moški ne vara

On točno ve, kaj ima in kaj želi in se za to tudi bori. Njegov moto je: "Ne naredi nekomu nekaj, kar nočeš, da nekdo naredi tebi." V primeru težav se bo z  vami pogovoril, stvari razrešil in se boril, predvsem pa ne bo tvegal, da bi vas zaradi ženske za eno noč izgubil.

2. Zrel moški ne beži pred težavami

Zaveda se, da v vsakem odnosu pride do težav, naj bo to prijateljstvo, družina ali razmerje. Ob takšnem moškem se lahko zanesete, da bo z vami, vam pomagal in bodril predvsem pa se ne bo ustrašil vajinih težav ter pred njimi pobegnil, ampak se bo o njih z vami pogovoril in jih skupaj z vami razrešil.

3. Zrel moški ne zanemarja

Izbral vas je, ker ste posebne,, zato ob takšnem moškem ne boste nikoli podvomile o lastni vrednosti. Ob njem boste vedno vedele, kako posebne ste, saj vas bo spoštoval, cenil in imel rad točno takšno, kot ste, saj ste zanj edinstvene.

4. Zrel moški ne zlorablja

Ve, da je kljub enakopravnosti ženska šibkejša in moški, ki položi roko na žensko, je strahopetec in slabič, zato vas zrel moški ne bo zlorabljal ne fizično in prav tako ne psihično.

5. Moški, ki je zrel, se ne boji sprememb

On ve, da čas in odnosi prinašajo spremembe, ki jih sprejema, se jim prepusti in v njih uživa.

6. Zrel moški se bori do konca

Ve, da nas težave in ovire spremljajo na vsakem koraku, vendar se zrel moški z njimi sooči, jih rešuje in se za dosego ciljev bori do konca. Takšen moški se bo boril tudi za vas, do konca.

7. Ob zrelem moškem ne boste vedele, kaj je nespoštovanje

Do vas bo ljubeč, spoštljiv, ljubezniv predvsem pa ob njem ne boste imele občutka, da vam bi ga lahko ukradla druga ženska.

8. Ob zrelem moškem se ne boste počutile nezaželeno

Lepota je minljiva in tudi ženska posledično z leti dobi gube, kakšen kilogram ali siv las. A zrelemu moškemu za to ni mar, on vas bo ljubil takšne, kakršne ste, saj se z vami želi postarati in občudovati vse te vaše - zanj najlepše - nepopolnosti.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš 'moški' nezrel (moški-otrok)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da postavite meje in dvignete standarde, sicer boste vsakič znova izdani in prizadeti.