Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To se vam lahko zgodi, če boste nehali uživati mlečne izdelke

11. feb 2016 8:47
0

Oglasno sporočilo

Težave s smrkanjem in astmo? Ja, vse to so lahko posledice uživanja mleka in mlečnih izdelkov. Preberite si, kaj se vam lahko zgodi, če jih boste prenehali uživati.

Hujšanje

Mnogi ljudje, ki so nehali uživali mlečne izdelke, sploh mleko, so doživeli nenadno izgubo kakega kilograma (ali dveh ali še kakega več). Tudi raziskave so pokazale, da je veganska prehrana daleč najboljša za hujšanje, torej bo že nekaj na tem!

Konec z mozolji in nečisto kožo

Mleko in mlečni izdelki so povzročitelj nečistoč na koži številka 1. Ja, prav ste prebrali – nimajo konkurence. Tisoče in tisoče ljudi po svetu je po ukinitvi uživanja mlečnih izdelkov opazilo veliko izboljšanje nečiste kože ali celo popolnoma brezhibno polt.

Konec alergij, smrkanja in celo astme

Mleko in mlečni izdelki ne le zelo poslabšajo alergijske bolezni, temveč so lahko edini krivec. Poleg dejstva, da mlečni izdelki, sploh mleko, povzročajo nastajanje sluzi, ki vodi v smrkanje in potrebo po neprestanem izkašljevanju, je lahko tudi povzročajo astmo. Morda že celo življenje jemljete 'zdravila' za lajšanje simptomov astma, a morda bi ugotovili, d aje sploh nimate, če bi prenehali z uživanjem mlečnih izdelkov.

Boljša prebava

Tako, kot ni potrebno, da bruhate po krofu, da bi imeli dokaz, a je to ekstremno nezdrava hrana, tudi ni treba, da vam dokažejo laktozno intoleranco, da bi nehali uživati mlečne izdelke. Večina ljudi, ko odraste, ne prebavlja več dobro laktoze in redki so tisti, ki se po prenehanju uživanja mlečnih izdelkov ne počutijo opazno boljše. Poleg že omenjenega hujšanja tudi napihnjenost, slaba prebava, vetrovi in čudno kruljenje v črevesju.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozitiven PCR test vam torej ne prinaša nobenega relevantnega podatka. Ne pove vam, ali je človek sploh okužen z novim korona virusom.