Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je 10 držav, ki so bile izbrane za najlepše na svetu

15. nov 2019 10:06
0

Oglasno sporočilo

Države, ki so se uvrstile na vrh seznama, niso presenetile, saj so že od nekdaj znane kot priljubljene turistične destinacije. Predstavljamo vam 10 najlepših destinacij na svetu, ki jih je vredno obiskati po mnenju bralcev revije in dodajamo kratek opis. Žal se tudi tokrat Slovenije ni uvrstila med njih.

Grčija

Grčija je država z več kot 6.000 otoki, ki ponujajo čudovite razglede, kristalno čisto morje in raznolik ekosistem. Kulturna dediščina in arhitektura države je izjemna in ob obisku zagotovo ne boste razočarani.

Hrvaška

Hrvaška ponuja izjemno veliko raznolikosti na malem območju, je znana po čudovitih plažah in prijaznih domačinih, zato jo turisti radi obiščejo.

Norveška

Deželo odlikuje razčlenjena obala ob Severnem Atlantskem oceanu s številnimi fjordi, znana je po slikoviti pokrajini in značilni kulturni dediščini.

Kostarika

Kostarika je zelo čist in varen kraj za turiste. Ljudje so prijazni in ni večjih vremenskih dogodkov (kot so potresi ali orkani). Ima čudovite plaže in veliko stvari, ki si jih je vredno ogledati.

Filipini

Filipini so tropski raj na Zemlji. Država, ki je sestavljena iz več kot 7000 otočkov, ima čudovito naravo, rajske plaže in toplo podnebje.

Tanzanija

Tanzanija očara z bogatimi narodnimi parki,rajskimi plažami in safari doživetji.

Južna Afrika

Južna Afrika je poznana po izjemni raznolikosti in privlačnosti. Obiščete lahko klasičen safari, je pa polna naravnih lepot in bogate kulturne dediščine.

Čile

Čile so izjemno razgibana država, imajo vse od neverjetne vročine, do hudega mraza v čilski Patagoniji.

Maroko

Maroko je država čudovite kulturne dediščine, arhitekture ... Vsi, ki so ga obiskali, so bili izjemno navdušeni nad slikovitimi mesti in znamenitostmi.

Malezija

Kjer se srečata naravna lepota, kolonialna preteklost in prijetni domačini. Malezija je znana tudi po tem, da je precej ugodna.

 

PREBERITE TUDI: Kako doseči, da bo vikend trajal dlje?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Mag. Ana Poljak: Pravu v posmeh: vladni ODLOKI o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.