Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Izdelki The Ordinary odslej na voljo v večjih embalažah

23. jul 2019 10:12
0

Oglasno sporočilo

... novico, da bodo nekateri najbolj prodajani izdelki odslej na voljo v večjih velikostih. Na svojem Instagram profilu so objavili: "Manj je več – a tidi več je več. Naš tako zelo priljubjeni čistilec s skvalenom je odslej na voljo v velikosti 150 ml poleg 50 ml. Naša nova, crkljiva 150 ml velikost je idealna za tiste, ki poznajo in obožujejo čistilec ali želijo zmanjšati pogostost kupovanja."

Poleg tega bo na voljo tudi večja hialuronska kislina Hyaluronic Acid 2% + B5; Buffet in Niacinamide 10% + B5. Ti serumi bodo odslej na voljo v 60 ml embalažah, pa tudi cenovno bodo še ugodnejši.

Po besedah predstavnika The Ordinary, je bila ta odločitev sprejeta z vidika trajnostnega razvoja. "Kot del naše predanosti trajnostnemu razvoju, upamo, da bomo tako ustvarili manj emisij in zmanjšali potrebo po pogostih dostavah," so napisali v uradni izjavi. In to je šele začetek; pravijo, da bodo v jeseni lansirali še več kolekcij izdelkov v večjih velikostih.

PREBERITE TUDI: Izdelki The Ordinary na Kozmetometru
 

PREBERITE TUDI: Kozmetika The Ordinary - forum

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.