Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 8. do 14. julij 2024

7. jul 2024 16:06
0

Po čudovitem Mlaju v Raku, ki je bil prejšnji teden, se luna približuje, zato je izziv ugotoviti, kdaj je čas za korak naprej in kdaj za sprostitev in uživanje v poletju. Napetost narašča, ko se Mars – običajno stabilen Bik – približuje konjunkciji z ekstremnim Uranom, aspektom, ki prinaša nepričakovane dogodke in nenadne pretrese.

Polni vpliv tega aspekta bo čutiti šele v drugi polovici meseca, vendar bo naraščal cel teden. Čeprav se vam morda zdi "varno" ostati v coni udobja, je na tej točki upiranje spremembam bolj uničujoče kot velik skok.

Venera, ki je še vedno v občutljivem Raku, se v ponedeljek, 8. junija, poveže z Uranom, ki prinaša odprt in napreden vpliv na ustvarjalna in romantična prizadevanja. To si predstavljajte kot mehkejšo spodbudo, da se lotite stvari v bolj eksperimentalni smeri. Merkur prav tako v ponedeljek, 8., tvori sekstil z Jupitrom spodbuja pozitivno razmišljanje o tem novem pristopu. Nato se Sonce v sredo sklene s Saturnom, kar prinaša potrpežljivost in nam omogoča, da vidimo, kako velik napredek smo letos že naredili pri doseganju svojih ciljev.

Venera se v četrtek poveže z meglenim Neptunom, kar spodbudi vse vrste romantičnih sanjarjenj. Vendar ta vodna, čustvena pokrajina ne bo trajala dolgo, saj Venera hkrati vstopi v znamenje Leva, kar spodbuja drznejši in bolj neposreden pristop k ljubezni. Pazite le, da se to ne spremeni v obsesivno zaljubljenost, ko se Venera v petek zoperstavi močnemu planetu Plutonu.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

 

Ovnica

Še vedno se prilagajate na materialne in čustvene premike v vašem domu in družinskem življenju, ki so se pojavili ob Mlaju v Raku prejšnji teden. Obdobje Raka je nostalgičen letni čas in globoko v sebi čutite, ko razmišljate o svojih koreninah. Prav tako čutite pritisk, da morate zaslužiti več in dokazati svojo vrednost. Venera se v četrtek premakne v Leva in s tem nastopi vaš najbolj romantičen čas v letu. Najboljši način, da se izvlečete iz krize, je, da se malo zabavate.

Sporočilo tedna: Zabavajte se.

 

Bikica

Mlaj v Raku prejšnji teden vam je vrnil stike s številnimi čudovitimi prijatelji, ta teden pa se boste morda počutili preobremenjene, ko boste poskušali obvladati toliko družabnih povabil. Ne pretiravajte z urnikom tako zelo, da bi na koncu zboleli! Pritisk, da bi morali nekaj spremeniti na osebni ravni, se stopnjuje, kar lahko pomeni, da si boste morali vzeti dodaten čas samo zase. Venerin premik v Leva v četrtek je drzen namig, da več časa preživite doma, v družbi ljudi, ki vas zares poznajo.

Sporočilo tedna: Ostanite.

 

Dvojčici

Mlaj v Raku vas je prejšnji teden opomnil, da se bolj umirjeno lotite tako denarja kot svojih vrednot. Dovoljeno vam je, da si privoščite nekaj prostora za dihanje. Kljub temu zdravilnemu trenutku pa se ta teden počutite zelo zataknjeni v svoji glavi in pretirano zaskrbljeni, da bi rekli ali naredili napačno stvar. Venerin premik v Leva v četrtek vas spomni, da lahko v teh trenutkih, ko se ujamete v svoji glavi, vedno prosite prijatelja, da se o tem pogovorita. Ne bojte se povedati, kaj čutite.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

 

Rakica

Mlaj v vašem znamenju vas je prejšnji teden spodbudil k razmisleku o vaših osebnih ciljih in poti naprej. Toliko osredotočenosti nase je bilo vznemirljivo, vendar čutite, da v vašem širšem družbenem krogu nastajajo napetosti. Nekateri ljudje v vašem življenju res ne prenesejo, da niso v središču pozornosti. Venerin premik v Leva v četrtek spodbuja miselnost obilja in ne pomanjkanja, zlasti ko gre za prijateljstvo. Če si vzamete odmor od ene skupine, to še ne pomeni, da ne boste imeli nikogar več, s komer bi se lahko družili.

Sporočilo tedna: Prekinitev.

 

Levinja

Zaradi Mlaja v Raku ste se prejšnji teden počutili introspektivne in ranljive. Ta globok potop v vaš notranji svet je bil vznemirljiv, vendar zelo potreben za vašo rast. V tem tednu se povečujejo napetosti z vašim nadrejenim ali v vas samih. Želite napredovati in narediti velike korake v svoji karieri. Osredotočite se na postopne spremembe, namesto da bi vse skupaj izpeljali naenkrat. Venerin prehod v vaše znamenje v četrtek vas spodbuja k pogumnejšemu izražanju samega sebe. Izpostavite svoj slog in se izrazite!

Sporočilo tedna: Izpostavite se.

 

Devica

Mlaj v Raku prejšnji teden je bil tako sladek trenutek, ko ste se počutili podprte in cenjene v svojih družbenih krogih. Končno ste našli svoje ljudi in občinstvo! Kljub tem zmagam pa ta teden še vedno čutite veliko nemira. Uprite se želji, da bi (dobesedno ali v prenesenem pomenu) pobegnili iz države, in se raje prepustite udarnim valovom navdiha. Z Venerinim premikom v znamenje Leva v četrtek se boste umaknili. Preostanek tega meseca bo zelo osredotočen na počitek in skrb zase.

Sporočilo tedna: Razcvetite se.

 

Tehtnica

Še vedno ste v precepu (in morda nekoliko v zadregi) zaradi vse pozornosti, ki ste je bili deležni med novonastalo Luno v Raku prejšnji teden. Gre za zasluženo priznanje, a vseeno se počutite nerodno, ko vas iz območja udobja potisnejo v središče pozornosti. Morda se boste upirali spremembam, ki jih morate narediti, zlasti v odnosih, ki se nagibajo k soodvisnosti. Venerin premik v Leva v četrtek vas spodbuja, da se odločite za širšo družbeno mrežo in se osredotočite na prijatelje, ki vas navdihujejo, da ste drzni.

Sporočilo tedna: Nexus.

 

Škorpijonka

Mlaj v Raku prejšnji teden je bil prepotreben odmerek navdiha. Želite si, da bi ta teden preživeli v raziskovalni zajčji luknji, načrtovali naslednje potovanje ali vadili španščino, da bi se zbližali z novim partnerjem. Toda namesto tega ste obtičali sredi frustrirajočega prepira s poslovnim partnerjem, najboljšo prijateljico ali šefom. To ni nova težava, temveč težava, ki se je kopičila več tednov (ali celo let). Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas spodbudi, da prevzamete nadzor nad situacijo s sočutjem in srčnostjo.

Sporočilo tedna: Vodite.

 

Strelka

Razkritja, ki jih je prejšnji teden prinesla Mlaj v Raku, vključujejo: s partnerjem se je preseliti veliko težje, kot ste mislili, da bo, in/ali se je nemogoče pogajati z nekom, ki ne deli vaših vrednot. Vsi ti prepiri res škodujejo vašemu zdravju. Ali pa, na drugi strani, morda trdo delate ali telovadite, da bi se izognili nekaterim velikim občutkom. Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas bo opomnil, da se osredotočite na širšo sliko in upoštevate pridobljene izkušnje.

Sporočilo tedna: Kompromis.

 

Kozoroginja

Novo Luno v Raku prejšnji teden je razjasnilo pogodbe in vas vrnilo na isto stran s partnerjem. Toda še vedno vam nekaj manjka in ta teden si obupno želite povrniti iskrico. V resnici si želite več intimnosti in tesnejšega sodelovanja, tako na osebni kot na poklicni ravni. Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek vas spodbudi, da izraziteje prevzamete odgovornost za svoje želje. Ne bodite več sramežljivi. Pustite, da se razbesnijo.

Sporočilo tedna: Sprejmite.

 

Vodnarka

Med novonastalo Luno v Raku prejšnji teden je postalo zelo jasno, da ste edina oseba, ki vam preprečuje, da bi živeli zadovoljno življenje, pravzaprav vi. Počutite se bolj samozavestni glede svojih prednostnih nalog in sprejemate ukrepe za izboljšanje svojega zdravja in splošnega počutja, vendar je v ozadju še vedno velika napetost, ki jo je treba odpraviti. Se doma ali v družini dogaja nekaj, zaradi česar se počutite negotovo? Venerin premik v znamenje Leva v četrtek vam omogoča, da se po podporo bolj naslonite na svoje bližnje.

Sporočilo tedna: Oboje.

 

Ribi

Ko se umirjate od romantičnih vzponov, ki jih je prejšnji teden povzročil Mlaj v Raku, se zavedate, da morate narediti nekaj velikih sprememb v svojem urniku in rutini. Pritisk narašča tudi v nekaterih vaših najtesnejših odnosih in vse težje se izogibate pogovorom, ki ste jih odlagali več tednov (ali celo let). Venerin vstop v znamenje Leva v četrtek je drzen namig, da se osredotočite na to, da se stvari lotevate korak za korakom in izboljšujete življenje po malem in iz dneva v dan.

Sporočilo tedna: Postopoma.

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V zadnjem času se na družbenih omrežjih pojavlja naval svetlejših odtenkov las.