Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 7. do 13. oktober 2019

6. okt 2019 19:03
0

Oglasno sporočilo

7. oktobra se bo sonce, ki predstavlja naš ego in samozavedanje in je v obzirni tehtnici, zoperstavilo pretirano resnemu Saturnu v kozorogu. Četudi želimo pustiti svoje možnosti odprte, pride trenutek, ko se je treba odločiti.

8. se bo Venera, planet ljubezni in denarja, potopila v svet misterioznega škorpijona ter tako začela obdobje skrivnostnih ljubezenskih afer ter daril skrivnih oboževalcev. Oba, Venera in Merkur se bosta ta teden povezala z uporniškim Uranom, zato poskrbite, da pustite malce prostora za nepričakovano.

 

 

Ovnica

V začetku tedna bodite odprti za nove ideje, svežo inspiracijo, spoznavanje novih prijateljev in tudi na področju romantike se lahko zgodi kaj novega. Bodite pripravljeni na vse te novosti in jih sprejmite z odprtimi rokami. Okoli srede in četrtka se bodo zadeve umirile, zato bodite uvidevni in pripravljeni na vse. Potrebujete načrt, sestavite ga s pomočjo najboljših prijateljev. Čez vikend bo tehnologija na vaši strani, zato ostanite povezani. Za pridobivanje novih priložnosti, hitro odgovorite na vsa sporočila!

 

Bikica

Odločite se, kaj so trenutno vaše prioritete, saj sedaj ni čas za prekomerno zapravljanje. Čeprav bo vaša želja po zapravljanju precej velika, poskusite najti kakšno drugo aktivnost, ki vam bo omogočila dolgotrajnejši občutek sreče. Okoli srede boste na stvari gledali iz drugega zornega kota kot ostali. Potrudite se in to delite z njimi, saj vam bodo še kako hvaležni. Čez vikend lahko doma pričakujete nekaj napetosti. Bodite pozorni in uvidevni pri reševanju konfliktov, saj se boste kasneje zaradi tega počutili bolje.

 

Dvojčici

V začetku tedna sprejmite ljudi, ki vas obkrožajo, četudi vas morda nekateri prav nervirajo. Vsi vas bodo spodbujali h kreativnemu razmišljanju, ponujali pa vam bodo tudi podporo in s tem vzpostavili čudovito ravnovesje. V sredo ali četrtek vas bo nekdo presenetil, saj si bo narobe razlagal vaša dejanja. Domneve lahko sprožijo cel kup težav, zato povejte, kar mislite. Okoli petka boste polni energije, zato si privoščite zabavo s prijatelji ali kaj bolj romantično obarvanega. Spogledovanje vam bo šlo odlično od rok!

 

Rakica

V začetku tedna si postavite nov cilj: bodite bolj gibčni. Začnite s svojim telesom - malce joge vam zagotovo ne bi škodilo - nato pa se posvetite še svoji notranjosti. Raziščite novo idejo in številne možnosti, ki vas obdajajo. Rezultat bo razvoj vaših zvez, okoli srede pa boste še posebej romantično razpoloženi. Sedaj ste postali pomemben delček vesolja. Začutite ljubezen. Od petka dalje ne pretiravajte. Dovolj bo ena vaja na dan, za spremembo pa vam bo prijalo tudi nekaj zasebnosti.

 

Levinja

V začetku tedna ne odlašajte z izpeljavo novih projektov, prav tako se ne obotavljajte pri izpovedovanju svojih čustev. Prevzemite pobudo, ne bo vam žal! Zvezde vam sporočajo, da se bo vse izteklo po načrtih. Okoli srede in četrtka bodite pozorni na svoje osebne težave. Ne pozabite svojih vrednot, tudi če se vam trenutno ne zdijo najbolj pomembne. Okoli petka in čez vikend prisluhnite ljudem okoli sebe. Pokažite zanimanje za druge, saj le to ustvarja prave odnose!

 

Devica

V začetku tedna boste nagnjeni k sanjarjenju o stvareh, ki so neuresničljive. Vzemite si nekaj časa za sanjarjenje, nato pa se vrnite v realni svet, saj vas ljudje potrebujejo. Okoli srede ali četrtka vas zvezde usmerjajo k sklepanju novih poznanstev. Zastavite si nove cilje in se odločite, kako jim boste sledili. Od petka dalje vam bo vaša pot že bolj znana. Čas je, da v svojem življenju vzpostavite ravnovesje in se popolnoma posvetite tistemu, kar vas zanima.

 

Tehtnica

V začetku tedna vam bo nekdo prekrižal načrte. Na to glejte kot na novo priložnost, ne nevšečnost. Včasih je sprememba v rutini lahko zelo koristna in prinaša dolgoročne, pozitivne spremembe. Okoli srede ali četrtka bodite pazljivi pri pogajanju, vsekakor pa ne spreglejte majhnega pogleda na določeno pomembno situacijo. Če greste na zmenek ali pa si želite malce romantičnosti, začnite iskati na svojem najljubšem kraju, ali pa ko se boste ukvarjali s svojo najljubšo aktivnostjo.
 

 

Škorpijonka

V začetku tedna postavite meje. Zavedajte se, kdaj je čas, da koga zavrnete, pa naj bo to v zvezi s službo ali z osebnimi odnosi. Okoli srede ali četrtka boste naleteli na nove informacije, ki jih zagotovo niste pričakovali. Sklepajte povezave z različnimi ljudmi, saj vam bodo prišle prav. Čez vikend se osredotočite na sprostitev in zabavo - prav je, da si vzamete čas tudi zase. Eden izmed načinov spoznavanja novih ljudi je skozi skupno izkušnjo - poskusite nekaj smešnega in drugačnega.

 

 

Strelka

Moč pozitivnega razmišljanja je izjemnega pomena, prav tako pa ne škodita vaša dobrodušnost in smisel za humor. Bodite pozorni na super priložnost, morda celo v zvezi s potovanjem. Okoli srede ali četrtka se vam bodo majhne naloge zdele nepomembne, toda lotite se jih resno, sicer boste čutili resne posledice. Zdržite do petka, ko se vam obeta nov val sveže energije. Jezik vam bo tekel kot namazan, poleg tega pa se boste zazrli v prihodnost.

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste potrebovali nekaj sprostitve. Uživajte zdravo hrano, počivajte ali se rekreirajte - dosežete lahko ogromno in to dolgoročno. Stanje se bo izboljšalo tudi na področju vašega osebnega življenja. Okoli srede ali četrtka se v zvezdah pojavljajo vaši prijatelji, eden izmed njih potrebuje vašo moralno podporo. Bodite z njim. V petek o določeni situaciji dobro premislite, preden se odločite za nadaljno potezo. Ugotovite, kaj se nahaja pod površjem.

 

Vodnarka

V začetku tedna bodo vse oči uprte v predstavitev vaše nove ideje, ki bo vse navdušila. Dobro se pripravite in prevzemite vodstvo. Okoli srede ali četrtka boste odigrali bolj pasivno vlogo, ki pa se bo izkazala za izjemno pomembno. Aktivno poslušajte in sestavite koščke uganke. Če imate v mislih tudi ljubezen, je v petek pravi čas, da končno ukrepate! Če ste samski ali pa ne, prihajajoči vikend bo še posebej romantično obarvan.

 

Ribi

V začetku tedna se bo veliko dogajalo, zato boste morda težko sledili. Prosite za pomoč. Obrnite se na nekoga, ki vam je še vedno dolžan uslugo in z veseljem vam bo pomagal. Okoli srede ali četrtka boste ponovno obladovali situacijo. Čas je za naslednji korak - v zvezi z delom, romanco ali čim drugim - in pripravite se na uspeh. Čez vikend pozorno izbirajte svoje kombinacije. Če boste v družbi kompatibilnih ljudi, se pripravite na sklepanje novih, globjih povezav.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Nastopilo je poletje in kljub previdnosti je oz. bo marsikdo dobil sončne opekline, ki so vse prej kot nedolžna stvar.