Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 7. do 13. november 2022

6. nov 2022 21:15
0

V zadnjih dveh letih, 2021 in 2022, je Saturn v Vodnarju v kvadratu z Uranom v Biku. Saturn je planet discipline, strukture in dolgoživosti, v Vodnarju pa obkroženi planet od nas zahteva, da uravnavamo tako tehnologijo kot svoje družabno življenje. Pomislite, kako ste se družili in uporabljali internet pred letom 2020, ko je Saturn prvič vstopil v Vodnarja, in kako to počnete zdaj.

Po drugi strani je Uran planet revolucije in hitrih sprememb, v Biku pa nas potiska daleč iz našega običajnega območja udobja. Zadnji dve leti sta ta dva planeta v nenehnem težavnem pogovoru, ki odraža, kako težko smo v svetu po letu 2020 našli stabilnost ali rutino. Saturn-Uran je lahko destabilizirajoč, vendar je tudi izredno ustvarjalen in inovativen, kar je razvidno iz javnih osebnosti, ki imajo to konfiguracijo v svoji karti, kot sta Jeff Goldblum in čudaški rock zvezdnik David Byrne.

Ne moremo se vrniti nazaj v 2019, toda kaj točno lahko naredimo namesto tega? Izjemno močna polna Luna v Biku, ki bo 8. marca, prinaša nujni vrhunec tistega, s čimer smo se spopadali zadnji dve leti. Ob spoznanju vsega, kar smo izgubili, je prisotna žalost, a tudi svoboda in olajšanje, ko se namesto tega lotimo tega, kar je mogoče. Tam zunaj je zelo ostro! Bodite prijazni.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Ryan Reynolds; Katy Perry, Drake, Rita Wilson, Ciara, Kelly Osbourne, Julia Roberts, Bill Gates, Joaquin Pheonix, Caitlyn Jenner, Gabrielle Union, Tracee Ellis Ross, Winona Ryder, David Schwimmer, Kendall Jenner, Matthew McConaughey, Sean "Diddy" Combs, Tilda Swinton, Kris Jenner, Emma Stone, Thandie Newton, Sally Field, Nick and Vanessa Lachey, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Ryan Gosling, Anne Hathaway, Whoopi Goldberg, Jimmy Kimmel, Shailene Woodley, Maggie Gyllenhaal, Lisa Bonet, Rachel McAdams, Danny DeVito, Owen Wilson, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

 

Ovnica

V tem tednu se bo v vas prebudil nenehni pritisk, ki ste ga čutili, da bi zaslužili več, da bi lahko delili in se povezovali z večjim namenom. Polna Luna v Biku v torek osvetli vaš denarni sektor in lahko prinese presenetljiv ček ali nepričakovano darilo od prijatelja. Če ste v preteklosti zapravljali ali zapravljali ta priliv, se zdaj ukvarjate s tem, kako ta denar povečati, da bi uresničili velike sanje.

Sporočilo tedna: Varčuj.

 

Bikica

Napetost, ki ste jo čutili, da bi se dokazali, da bi lahko dosegli nove višave v karieri in odnosih, ta teden doseže vrhunec. Polna Luna v Biku, ki nastopi v torek, je v vašem znamenju, in poudarja vse, kako sta se v zadnjih dveh letih spremenila tako vaše telo kot miselnost. Če ste bili v preteklosti preveč nervozni, da bi izstopili iz območja udobja in tvegali pri modi, ličenju ali pričeski, zdaj dajete prednost izražanju samega sebe.

Sporočilo tedna: Pokaži.

 

Dvojčici

Enostavno je ostati na mestu, kjer ste obtičali ali se počutite poraženo – a kaj če bi si dejansko vzeli nekaj časa za počitek, namesto da ves svoj prosti čas porabite za skrbenje? Toliko skrbi vas odvrača od dela, ki ga morate opraviti, da bi dosegli svoje velike sanje. Polna Luna v Biku v torek bo morda pomenila neprespano noč, vendar se boste po njej pripravljeni znebiti strahu in stopiti v naslednjo fazo svojega življenja.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

 

Rakica

Pripravljeni ste se bolj povezati in uresničiti nekaj velikih kariernih sanj, vendar ste se vse leto počutili razočarane nad razpoložljivimi sredstvi za uresničitev teh sanj. Želite ustvarjati, vendar preprosto nimate sredstev ali čustvene energije, da bi podprli projekt. Polna Luna v Biku v torek poudari vaše vezi s skupnostjo in vas spomni, da vas od uresničitve vaše vizije loči le en nepričakovan telefonski klic.

Sporočilo tedna: Poveži se.

 

Levinja

Čeprav vam je letošnje leto prineslo veliko vznemirljivih kariernih ali vodstvenih priložnosti, ste morali zaradi vsega tega preživeti tudi manj časa doma in z ljudmi, ki jih imate radi. Polna Luna v Biku v torek prinaša pomemben sestanek, oceno uspešnosti ali priložnost, da se pokažete v javnosti. Ta trenutek se zdi zmagoslavni, vendar ga spremljajo tudi občutki žalosti zaradi pomanjkanja ravnovesja med delom in zasebnim življenjem. Kako lahko razdelite svojo pozornost in hkrati uresničujete svoje sanje?

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

 

Devica

V tem tednu se vam bo izmuznil nenehni pritisk, ki ste ga čutili, da morate doseči cilj – bodisi v službi, šoli ali v kuhinji. Več energije ste vložili v učenje, bolj ste dopustili, da so se nekatere znane rutine oddaljile. Počutiti se zdravo in izpolnjeno je bilo veliko težje. Polna Luna v Biku v torek prihaja z zasluženim priznanjem učitelja ali mentorja, ki vam omogoča, da si oddahnete in cenite, kako daleč ste prišli.

Sporočilo tedna: Pohvala.

 

Tehtnica

Ne glede na to, ali gradite podjetje, se resno ukvarjate s partnerjem ali iščete posojila za šolo ali nov dom, "koliko" imate, v tem letu ni bilo povsem odvisno od vas. Čeprav se vaša osebna sredstva (tako finančna kot energijska) in ustvarjalnost zdijo zmanjšana, vam Polna Luna v Biku v torek prinaša nepričakovano podporo ali velikodušnost, ki vam bo dvignila moralo. Sprejmite pomoč, ko pride.

Sporočilo tedna: Delite.

 

Škorpijonka

Odpiranje novim možnostim v odnosih (romantičnih, poslovnih ali drugih) je bil letos vaš glavni izziv, Škorpijon. Spremembe so za vas težke, toda bolj ko se odprete novim ljudem, pogodbam in dogovorom, bolj boste zadovoljni s seboj in svojim mestom v svetu. Polna Luna v Biku v torek bo v letošnjem letu prinesla aktualno partnersko zgodbo in morda bo sovpadel z usodnim srečanjem. Bodite radovedni.

Sporočilo tedna: Odprite se.

 

Strelka

V tem tednu bo pritisk, ki ste ga doživljali na delovnem mestu ali v zvezi z zdravjem, dosegel vrhunec. V zadnjem letu je bil vaš urnik tog ali omejen. Pogosto se vam zdi, da se je lažje skriti, kot pa aktivno sodelovati v svojem življenju. Toda Polna Luna v Biku v torek prinaša nepričakovano priložnost, da se povežete s sodelavci ali rešite zdravstveno težavo, ki vam povrne vero v trdo delo. Še naprej se trudite.

Sporočilo tedna: Aktiviraj.

 

Kozoroginja

Polna Luna v Biku v torek prinaša nepričakovano priložnost, da se sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Bili ste pod velikim pritiskom, da bi uredili tako svoje finance kot karierne cilje, pri tem pa ste izgubili veliko običajnih ustvarjalnih ali romantičnih izhodišč. Ta teden poskusite nekaj novega. Pojdite na zmenek na slepo! Iz omare potegnite akvarele! Pripravite okusen obrok in ga delite s prijatelji!

Sporočilo tedna: Eksperimentirajte.

 

Vodnarka

V tem tednu se v vas prebudi pritisk, ki ste ga čutili, da bi utrdili svojo identiteto in kariero, da bi lahko bolje podpirali svojo družino. Polna Luna v Biku v torek prinaša nekaj seizmičnih dejavnosti na domači fronti. Ne glede na to, ali je v vaši kleti dobesedna ali prenesena poplava, boste prisiljeni vso svojo energijo usmeriti v zasebno življenje, področje, ki ste se mu v iskanju uspeha izogibali. Stabilizacija vaših temeljev pomaga drugim področjem vašega življenja, da se premaknejo naprej.

Sporočilo tedna: Osredotočite se.

 

Ribi

Vse leto čutite pritisk, da morate nekaj obvladati – bodisi da se vrnete v šolo, prevzamete več odgovornosti v službi ali se uveljavite kot starš ali mentor. Zaradi prizadevanj za strokovno znanje in izkušnje ste se pogosto počutili izolirane ali brez stika z okoljem. Toda polna Luna v Biku v torek v vašo rutino vnese nekaj nepričakovanega, kar spremeni vašo predstavo o uspehu in neuspehu. Kar se zdi preprosto povabilo na zabavo pri sosedu, bi lahko spremenilo vaše življenje. 

Sporočilo tedna: Sprejmi.

PREBERITE TUDI:  Po retrogradnem Merkurju je tu retrogradni Mars; kaj prinaša?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.