Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 7. do 13. december 2020

6. dec 2020 18:24
0

Oglasno sporočilo

Stvari so bile kar intenzivne, a ta teden bo malce miru med dvema eklipsama. Eklipse vedno prihajajo v parih in popolna solarna eklipsa, ki bo 14. decembra, bo res izjemna.

Za pripravo bo najbolje, da ste umirjeni in se posvetite sebi: dišeča kopel z eteričnimi olji bo idealna izbira, da se boste soočili s svojimi čustvi. V sredo se bo Sonce zoperstavilo zmedenemu Neptunu, kar bo razširilo zmedenost in vse, kar se o dogajalo, bo kot da sanjate. 

Planet ljubezni, Venera, se bo povezala s terapevtskim Plutonom in v četrtek se boste lahko dodobra zjokali in se spomnili na vse, kar vam nekaj pomeni. V petek se bo Sonce, naš vir moči, harmonično povezal z Marsom, ki kaže vaše ambicije. Ta aspekt vas bo spravil nazaj v akcijo, a pazite, da ne boste prehitevali. Prihajajo nova razodetja!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Miley Cyrus, Tyra Banks, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Katherine Heigl, Christina Applegate, Tina Turner, Rita Ora, Chrissy Teigen, Ben Stiller, Zoe Kravitz, Britney Spears, Lucy Liu, Amanda Seyfried, Julianne, Moore, Jay-Z, Marisa Tomei, Judi Dench, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Katie Holmes, Jane Fonda, jake Gylenhall, Samuel L. Jackson.

 

Ovnica

Draga Ovnica, ta teden se vam bodo uresničile sanje. Vendar ali ste dejansko pripravljene na to, kar si želite? Od julija dalje ste se ubadali z razočaranjem za razočaranjem in začeli ste se počutiti, da so vaše potrebe preprosto preveč. A v petek boste končno imeli dovolj energije, da se lotite službe, odnosa ali stanovanja, ki se vem je zdelo nekoč popolnoma nedosegljivo. Vaša drznost bo zmedla nekatere vaše bolj zadržane prijatelje, a ne morejo vas zaustaviti. Kar pogumno!

Sporočilo tedna: Previdno se pomikajte proti svetlobi. 

 

Bikica

Ko se bo v sredo Sonce zoperstavilo zasanjanemu Neptunu, se vam bo pokazala zanimiva priložnost za posojilo ali investicijo. A če vam bo intuicija rekla, da deluje predobro, da bi bilo res, potem je verjetno res. nikar ne skočite v nekaj, česar potem ne boste mogli izpeljati. Še posebej previdni bodite, če ta finančna zadeva vključuje tudi vašega partnerja – ljubezenskega ali poslovnega. V zadnjem času sta dala veliko skozi in na srečo bo globok pogovor v četrtek pomagal razjasniti stvari.

Sporočilo tedna: Odnosi niso enostavni, a pomenijo vse.

 

Dvojčici

Eklipsa preteklega tedna v vašem znaku vam je prinesla veliko pozornosti in prepoznavnosti, a vas je tudi dobro izčrpala. Na žalost ni počitka za izčrpane. V sredo vas bodo v službi prosili, da sodelujete pri umirjanju in razreševanju težavne situacije. Nihče ne komunicira jasno in čeprav je edino, kar si želite, malce počitka, skušajte slediti dogajanju in bodite vzoren predstavnik za svoje sodelavce. Vaša predanost se vam bo obrestovala v petek, ko vam bodo sodelavci pripravili sporočilo ali darilo, da vam pokažejo, kako vas cenijo. Zavedajte se, da vas imajo radi.

Sporočilo tedna: Uživajte v pozornosti.

 

Rakica

Venera, planet povezanosti, še vedno počasi polzi v vaš sektor romance, kreativnosti in otrok in zadnje tedne je poskrbela, da so bila stvari za vas posebej prijetne. Ta prehod tudi spreminja, kako se vedete do drugih in do užitka. Sprememba v vaši rutini, ki vam je sredi novembra delovala težka ali celo nemogoča – kot da se je odselila vaša najboljša prijateljica in učenje otrok na daljavo – bo v četrtek postala obvladljiva. Učite se imeti radi izzive, kako narediti, da stvari delujejo.

Sporočilo tedna: Pristanite samo na zabavno.

 

Levinja

Otroci potrebujejo pozornost! Ne glede na to, ali še ugotavljate, kam poskriti vsa novoletna darila; ali svetujete mlajši sestri, kako skozi grd razpad zveze – mladina bo ta teden dobila vso vašo energijo. A pazite, da si ne boste zadali preveč drugih obveznosti, sploh v sredo, saj vas lahko skakanje okoli vseh drugih popolnoma izčrpa. Morda vas bodo celo zalotili v fantaziji in morda boste hoteli uživati v svojem notranjem otroku. Tudi vi si zaslužite novo igračko za praznike!

Sporočilo tedna: Otroci so v redu, ne skrbite.

 

Devica

Draga Devica, ta teden bo precej stresen. Morda boste šli skozi razhod ali pa boste imeli težave v službi. Veste, kdo ste, a s komerkoli se morate že ubadati, vas pušča v popolni negotovosti. V sredo boste zadeli ob zid, ko vaš živčni sistem preprosto ne bo več prenesel negotovosti. Težko se vam je sprostiti in to celo doma, a spomnite se, da je to le začasno. Na koncu se mora situacija razrešiti. Izkoristite prijetno povezavo Sonca in Marsa v petek, da pospešite razplet situacije v svojo korist.

Sporočilo tedna: Ni še čas, da odnehate.

 

Tehtnica

Na polno Luno v Škorpijonu 15. novembra ste začeli proces odločanja o tem, kaj je vredno obdržati. Ne glede na to, ali ste začeli počasi delati čistko med svojim imetjem; ali se prijavljati na bolj zahtevna delovna mesta; ali investirati v novo garderobo – napredujete dostojanstveno. V četrtek boste ugotovili, da se vse to, kar se vam je zdelo neskončen izziv, uresničuje s preprostostjo. To vas bo navdihnilo, da se boste v petek obrnili na prijatelje, ki ste jih pogrešali celo leto. Pripravljeni ste se prikazati in spet postati del te družbe.

Sporočilo tedna: Še vedno ste vse to.

 

Škorpijonka

Vaš družbeni krog izgleda drugače, kot je izgledal pred enim letom. Ja, nekaj res zaradi 'pandemije', ki je pokazala, kdo je v resnici kdo, nekaj pa tudi iz drugih razlogov. Ne morete več na pijače s prijatelji, znanci in sodelavci, kot ste to lahko počeli lani; in ugotovili ste, da je povsem ok, če na določena sporočila ne odgovorite. Če iščete službo ali zbirate pogum, da zaprosite za povišico, to naredite v petek, ko se bosta povezala Sonce in Mars, da se bodo stvari začele odvijati v pravo smer.

Sporočilo tedna: Izberite kvaliteto napram kvantiteti.

 

 

Strelka

Čeprav obdobje eklips ni nujno čas, da karkoli manifestirate, se boste ta teden počutili, da imate magični dotik. Čeprav se še vedno trudite komunicirati s svojo družino, partnerjem ali cimro, ste bolj samozavestni kot ste bili na začetku leta, da se bodo stvari odvile v vašo korist. V petek se bo Sonce povezalo z Marsom, kar vas bo spodbudilo, da nekaj naredite izključno za lastni užitek. Naredite si najljubšo jed ali pokličite najboljšo prijateljico za sproščujoč čvek. Dajte si karkoli si želite.

Sporočilo tedna: Sprostitev je urok.

 

Kozoroginja

Prejemate neprestana sporočila in telefonske klice, kjer vas vabijo na razna praznična praznovanja; dobrodelna udejstvovanja; sprehode v naravo in podobno – a vse, kar si te dni želite, je počitek. In tako je tudi v redu. Zato, če ste dobili sporočilo, še ne pomeni, da morate odgovoriti. Smo leta 2020 in vsak ima svoja pravila in družbeni bonton (ali pomanjkanje njega). V četrtek boste čutili podporo vaši hibernaciji s strani sodelavcev ali prijateljev, ki vam bodo jasno povedali, da se počutijo enako. Obkrožite se z ljudmi, ki vas sprejmejo tudi ko ste zaspani.

Sporočilo tedna: Počitek je svet.

 

Vodnarka

Ta teden bo v celoti posvečen vašim vodstvenim sposobnostnim. V četrtek boste več kot nervozni zaradi odločitve, ki jo morate sprejeti na delu in ki bo vplivala na vse okoli vas. Na srečo boste imeli več podpore, kot ste pričakovali. Čeprav nimate vpliva na reakcije ljudi, boste prevideli, da vam vsi zaupajo. V petek bo vaša priljubljenost poletela v višave, ko se boste dobili s prijatelji na kuhančku pri enem od njih doma. Vaša sposobnost, da nek dogodek dvignete na višji nivo je občudovanja vredna. Kar tako naprej.

Sporočilo tedna: Zaupajte si.

 

Ribi

Ta teden se bo vse zgrnilo na vas, draga Ribica. Res je! Zelo obremenjujoče je biti v središču pozornosti, vendar po drugi strani: a ni vsa ta pozornost zasvajajoča? Prepoznavnost vam prihaja naproti v sredo in čeprav bo pospešila vašo kariero, bo to morda za ceno zbitja ega sodelavca. In čeprav imate empatijo za napake, skušajte ne zamuditi svojega trenutka s tem, da ga podprete. V petek izkoristite povezavo Sonca z Marsom, da prosite za povišico ali si privoščite kaj za lastno razvajanje.

Sporočilo tedna: Vaša sreča je na prvem mestu.

PREBERITE TUDI: 5 lastnosti, ki so značilne le za ljudi, rojene v znamenju strelca

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V ponedeljek je po dobrih dveh mesecih trpljenja umrla moja 92-letna mama.