Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 5. do 11. junij 2023

4. jun 2023 12:12
0

Bliskovite ideje, nenadni preboji in tehnične napake prinašajo srečna naključja, ki spodbujajo spremembe. Nato se v ponedeljek Venera v strastnem Levu pridruži akcijskemu planetu Marsu, ki podžiga flirtanje in utrjuje zveste vezi. Ljubezenski planet običajno preživi le en mesec v letu v stalnem ognjenem znamenju, vendar bo Venera zaradi prihajajoče retrogradnosti ostala v Levu do 8. oktobra.

Pripravite se na štiri mesece osvajanja src z glamurjem in (včasih) delanjem scen.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

 

Ovnica

Venera v ponedeljek vstopi v vaš sektor užitkov in s tem začne obdobje, ki je za vas običajno najbolj zaletavo. Toda letos ne gre le za hiter mesec zaljubljenosti, prikupnih zmenkov in ustvarjalnih projektov. V naslednjih štirih mesecih boste dobili prostor, da temeljito razmislite in premislite, kaj vam prinaša veselje. Vse to dajte na plano, da boste lahko vse skupaj spet spravili vase.

Sporočilo tedna: Zaljubljenost.

 

Bikica

V zadnjih nekaj letih so vam toliko energije jemale obveznosti: od dela do šole in drugih ljudi. Ko pa vaš vladajoči planet Venera v ponedeljek vstopi v znamenje Leva in vaš domači sektor za štirimesečno bivanje, vam je dan čas, da si na novo zastavite svoje temelje. Ne gre le za vašo družino ali domačo ureditev, temveč tudi za to, kdo ste v zasebnem življenju. Kako si lahko izkažete več ljubezni, ko ste popolnoma sami?

Sporočilo tedna: Darujte!

 

Dvojčici

Ne gre za to, da ne znate meditirati, gre za to, da ne razumete, kako ljudje dovolj upočasnijo svoje možgane, da "ne razmišljajo". Toda ta teden trenutek nenavadne tišine pripelje do zanimivega preboja. Nekaj, kar je bilo na konici jezika že od sredine aprila (ali celo prej!), se končno ubesedi in s tem lahko odpravite to skrb.

Sporočilo tedna: Še vedno.

 

Rakica

Bolj kot večina drugih se v ta teden odpravljate s kockami zaradi polne Lune, ki je v nedeljo, 4. junija. Venera v ponedeljek zapusti vaše znamenje in se preseli v bleščečega Leva. S tem se začne štirimesečno obdobje, ki bo namenjeno zdravljenju vašega odnosa do denarja in sredstev. Čas je, da se zaveste svoje moči in obilja. Zaslužite si več.

Sporočilo tedna: Plišasto.

 

Levinja

Zadnjih nekaj let je bilo težkih za vse, za vas, Levinja, pa so bila še posebej težka. Utrdilo se je, da ste se osvobodili družinske drame, si prizadevali za nove karierne priložnosti in potrdili zaveze v razmerju. Vendar pa se po drugi strani počutite nekoliko zmedeno. Venera v ponedeljek vstopi v vaše znamenje za štirimesečno bivanje. Čas je, da si privoščite masažo ali novo frizuro ter se vrnete k življenju.

Sporočilo tedna: Reinkarnacija.

 

Devica

Ne gre za to, da bi mislili, da imate vedno prav, temveč za to, da veste, da je vaš prispevek dragocen za druge. Kljub temu ste tako navajeni, da ljudje ignorirajo vaše predloge, da je šok, ko ta teden vsi dejansko iščejo vaše nasvete. Izkoristite to nepričakovano priložnost za vodenje, dokler je tu. Počasi prehajate v obdobje večje zasebnosti in introspekcije.

Sporočilo tedna: Svetovalec.

 

Tehtnica

Oh, Tehtnica, v zadnjih nekaj letih ste se tako zelo spremenili in del vas se sprašuje, ali niste prerasli nekaterih prijateljstev? Venera se v ponedeljek za štiri mesece preseli v Leva in tako začne dolgo obdobje ponovnega premisleka o odnosih. Opazujte, kam usmerjate vso svojo ljubezen in pozornost. Kako lahko spremenite prioritete, da se boste počutili bolj zadovoljni?

Sporočilo tedna: Dobrodošli.

 

Škorpijonka

V zadnjih nekaj tednih ste čutili tako velik pritisk, da se morate pokazati. Vaši sodelavci, prijatelji, otroci in partner so od vas pričakovali usmeritve. Morda ste odgovorni za vodenje poti k temu, kar sledi, vendar se hkrati počutite, kot da se plazite v temi. Naslednjih nekaj mesecev bo namenjenih pregledu in razmisleku o vaših ciljih in ambicijah. Kako se lahko bolj povežete s tem, kar si želite zase?

Sporočilo tedna: Moč.

 

Strelka

Po nepredvidenem zapletu v urniku to nedeljo, zaradi katerega ste morali nekaj postoriti, se preostanek tedna zdi osvežujoče miren. Ta sprememba je bila pravzaprav na bolje! Venera v ponedeljek vstopi v Leva za štirimesečno bivanje in vas povabi, da si povrnete občutek za pustolovščine in željo po znanju. Poglejte, kaj se vam obeta na obzorju!

Sporočilo tedna: Pojdi!

 

Kozoroginja

Nenadno spoznanje to nedeljo vam pomaga najti ustvarjalno rešitev na delovnem mestu, vendar vzpon od reševanja te ene same težave ne traja dolgo. V zadnjem času se vam stvari zdijo zelo težke. Zaradi denarnega stresa ste se znašli v precepu, vsako druženje s prijatelji pa se spremeni v terapevtsko seanso. Venera v ponedeljek vstopi v vaš sektor skupnih virov in tam ostane štiri mesece, kar vam odpira priložnost za odpuščanje in pozabljanje.

Sporočilo tedna: Drži.

 

Vodnarka

V zadnjih nekaj tednih je bila tema konfliktov, ko sta tako vi kot vaš partner razglabljala o vseh svojih težavah. Ko pa Venera v ponedeljek vstopi v vaš sektor odnosov za štirimesečno bivanje, se začnete zavedati, da z medom privabljate več muh. Čas je, da ponovno razmislite o nekaterih svojih omejujočih prepričanjih o odnosih. Katera vrsta podpore vas resnično osrečuje?

Sporočilo tedna: Skupaj.

 

Ribi

Zadnjih nekaj tednov ste se trudili, a vam je zmanjkalo moči. Venera vstopi v Leva in vaš sektor vsakodnevnega mletja v ponedeljek za štirimesečno bivanje, s tem premikom pa začenjate obdobje pregledovanja in popravljanja, kako pristopate k vsakodnevnim opravilom. Zaradi koga se počutite dobro ne glede na vse? Kako jih lahko vidite več?

Sporočilo tedna: Pretok.

PREBERITE TUDI:  PREBERITE TUDI: Kaj prinaša polna Luna v Strelcu (4. 6. 2023)?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zdravnik, raziskovalec in avtor Peter C. Gøtzsche je objavil (brezplačno) serijsko različico svoje knjige.