Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 4. do 10. november 2019

3. nov 2019 9:44
0

Oglasno sporočilo

Kar se bo ta teden začelo boleče, lahko vodi v neverjeten preboj, če se bomo le uspeli sprostiti in sprejeti neznano in negotovo. Težave s tehnologijo in transportom, ki bodo posledica retrogradnega Merkurja, bodo res nadležne in Mars, ki se bo bojeval s Plutonom 5. novembra, nas bo skoraj spravil ob živce. A luč na koncu tunela je zlata priložnost, da uslišimo svoje fantazije.

Naše sanje imajo dejansko noge. Sonce (naš ego) in Saturn (naša disciplina) se bosta povezala, pa tudi z Neptunom (naše kolektivne fantazije) 8. novembra. Saj veste – včasih tisto, kar deluje nemogoče, potrebuje le malce razmišljanja in truda, da postane resničnost.

 

Ovnica

Opazujte nivo dramatičnosti ljudi okoli sebe in opazili boste, da se od njih skoraj ne razlikujete. Bodite tisti, ki prepreči morebitno katarstrofo, še preden dejansko pride do nje. Okoli srede in četrtka boste najsrečnejši, saj boste raziskovali nekaj novega. V petek boste prejemali veliko pozornosti, toda ne pozabite, da se ne vrti vse okoli vas. Ljudem pokažite, da vam ni vseeno.

 

Bikica

Kako se vse sklada v ponedeljek in torek? Posebno boste blesteli v sklepanju novih poznanstev in celo prijateljstev. Kljub temu pa se okoli srede ali četrtka zavedajte, da ljudje niso vedno tisto, kar trdijo, da so. Preden sklenete zadnjo odločitev, raziščite ozadje in se o stvari dobro pozanimajte. Čez vikend boste izjemno družabni, obeta se vam nova romanca. Uživajte v trenutku!

 

 

Dvojčici

Čeprav boste v začetku tedna sanjali o spremembah, zdaj ni pravi čas, da svoje sanje tudi uresničite. Okoli srede se vprašajte, kako je kaj z vašimi zvezami. Navežite stike s sodelavci, prijatelji in družino, saj vam bodo hvaležni. V petek in čez vikend naredite natančne načrte, saj boste le tako imeli vse pod kontrolo. Premislite o tem, s kom želite ta vikend preživeti, pri tem pa ne pozabite na svoje prioritete!

 

Rakica

"Vsi za enega in eden za vse," naj bo vaš moto v začetku tedna. Srečanje z ljudmi, ki so vam pomembni, vam bo dobro delo, saj boste nepremagljivi. Okoli srede in četrtka boste prejeli novo pošiljko energije, ki pa jo uporabite s premislekom. Začnite nov, zanimiv projekt, toda pri tem ne pretiravajte. Od petka dalje se posvetite ljubezenskim zadevam, za vikend pa se posvetite sebi. Ste oseba, kakršna bi si želeli, da ste?

 

Levinja

V začetku tedna bodite nekoliko bolj umirjeni. Odvečno energijo porabite tako, da boste pomagali drugim. Vesolje bo prepoznalo vaš trud okoli srede ali četrtka in vas nagradilo. To bo najboljši čas za napredovanje v službi ali pri bolj romantičnih zadevah. Okoli petka pa bodite izjemno osredotočeni, svojo smer izberite previdno in ne lotevajte se preveč stvari naenkrat. V nedeljo počnite, kar vam poželi srce!

 

Devica

Sedaj je pravi čas za spremembe, ki si jih želite že tako dolgo. Te spremembe bodo prinesle korist tudi ostalim, zato se jih lotite čimprej! Okoli srede in četrtka bodite nekoliko skeptični. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je vse v redu, je bolje, da star dobro raziščete. Čez vikend boste pritegnili veliko pozornosti, saj boste izžarevali dobro voljo. Zavedajte se svojega vpliva!

 

 

Tehtnica

V začetku tedna boste v nevarnosti, da skrenete s prave poti. Bodite praktični ali se o svojih dilemah posvetujte s prijateljem, ki mu zaupate. Ko boste obvladali osnove, vam bo šlo vse lažje od rok. Raziskujte nove smeri, saj ste trenutno najbolj iznajdljivi ravno vi, zaradi česar vas vsi obožujejo. Okoli petka in sobote se znebite svoje dolgočasne rutine in počnite nekaj nenavadnega!

 

Škorpijonka

V začetku tedna vam bodo zvezde ponudile nove načine za povezovanje z ostalimi, toda bodite jih pripravljeni sprejeti. Če vam okoli srede ali četrtka nekaj leži na srcu, se s kom pogovorite, saj se boste tako znebili težkega bremena. V petek si privoščite nekaj zabave. Prostemu času se posvetite s takšno vnemo kot bi se delu - uživajte v življenju in ljubezni, ki je v zvezdah.

 

Strelka

V začetku tedna boste začeli bolj počasni, toda postopoma se bo vaš tempo stopnjeval. Spodbudite svoje možgane s telovadbo in svežimi idejami, drugače boste izgubili veliko dragocenega časa. Okoli srede načrtujte zabaven izlet s prijatelji. V službi vam bo šlo oblikovanje in izdelovanje strategij še posebno od rok, toda pri tem boste potrebovali določen nivo organiziranosti.

 

Kozoroginja

V začetku tedna raziščite svoje možnosti, saj boste odkrili marsikaj zanimivega. Marsikoga bi vaša odkritja lahko pošteno zmedla, toda vas bodo le še bolj spodbudila. Kljub temu se okoli srede malce brzdajte. Okoli petka ali sobote vam bi prijal kakšen izziv, zato si zadajte nov projekt ali cilj. Tudi malce tekmovalnosti vam ne bi škodilo. V nedeljo pa je čas za sprostitev.

 

 

Vodnarka

V začetku tedna boste pravi mali Kupid. Pomoč pri iskanju ljubezni ostalih je morda lažje, kot da bi se osredotočili na svoje ljubezenske težave, toda izogibanje jih ne bo rešilo. Okoli srede in četrtka se posvetite domačim zadevam. Pomembno je, kako se jih boste lotili. Čez vikend boste izgledali odlično in svojo energijo boste kar izžarevali! Sedaj je vaš čas.

 

Ribi

Začetek tedna izgleda ravno pravšnji za začetek nekaj novega, toda zvezde vam priporočajo, da še malo počakate. Okoli srede in četrtka boste dobili kar si želite, če boste dovolj potrpežljivi. Razne konflikte z vašimi najbližjimi prijatelji bo najlažje reševati okoli petka. Bodite potrpežljivi, prisluhnite in obrestovalo se vam bo. V nedeljo si privoščite počitek, saj ste ga nujno potrebni.


PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu škorpijon?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?