Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 23. do 29. oktober 2023

22. okt 2023 18:48
0

Teden se začne z vstopom Merkurja in Sonca v skrivnostnega Škorpijona 22. in 23., zaključi pa s polno Luno v Biku v soboto, 28. oktobra.

Čeprav se Venera v nedeljo, 22., poveže z Jupitrom, Merkur in Sonce pa se ves teden povezujeta s Saturnom, prinaša nekaj dobrih vibracij in stabilnosti. A ne glede na to so v resnici edina stalnica spremembe.

Polna Luna v Biku 28. je veliki finale ne le naše trenutne sezone mrkov, temveč tudi večje zgodbe, ki se odvija že od novembra 2021. Mrki v Biku so prinesli nenadne začetke in konce na materialni ravni ter nas prisilili, da ponovno razmislimo o svoji definiciji udobja in stabilnosti.

Z Marsa nasproti Jupitra se v soboto za temi velikimi spremembami skrivata vznemirjenje in akcija – toda ko gre za polne Lune, je najbolje, da ne dajete pobud, temveč pustite vesolju, da pride do vas.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

 

Ovnica

Razmislite o potovanju, na katerem ste od novembra 2021, ki se tiče vaših dohodkov, virov in vrednot. Povišice, napredovanja in karierni premiki so bili nekoliko kaotični, vendar so vas približali vaši osebni usklajenosti in udobju. To poglavje se ta teden končno zaključuje, zato – čeprav zdaj čutite pritisk – vedite, da se kmalu ne boste več počutili pod stresom glede svojih financ.

Sporočilo tedna: Celota.

 

Bikica

Od novembra 2021 ste na precej divji vožnji, ko gre za vašo podobo, identiteto in zdravje. Ne glede na to, ali ste spremenili svoj slog, začeli nositi dramatično pričesko ali končno prosili, da vas kličejo z želenim vzdevkom – v ogledalu vidite nekoga povsem drugačnega, kot ste ga videli pred dvema letoma. Ker se to poglavje končno končuje, ocenite vse identitete, ki ste jih preizkusili, in jih izpustite.

Sporočilo tedna: Jaz.

 

Dvojčici

Razmislite, koliko se je od novembra 2021 spremenilo v zakulisju. Ne glede na to, ali ste se preselili v drugo mesto, si ustvarili družino ali se vrnili v šolo, ste bili na veliki poti, kar zadeva vaše zasebno življenje in duševno zdravje. Ker se to poglavje v tem tednu zaključuje, si vzemite nekaj časa za hvaležnost za vse, kar vam je v zadnjih dveh letih odprlo um.

Sporočilo tedna: Iščite.

 

Rakica

Od novembra 2021 ste doživeli ogromno rast v svoji skupnosti, industriji in ožjem krogu prijateljev. Polna Luna, ki bo v soboto, vam v ospredje postavlja še zadnje sanje ali vizijo. Takšno, ki se vam je še pred dvema letoma verjetno zdela nemogoča, deloma tudi zato, ker takrat niste čutili, da imate takšno raven podpore. Vzemite si trenutek za hvaležnost, preden stopite v naslednjo vodstveno vlogo.

Sporočilo tedna: Zberite se.

 

Levinja

Vaša kariera in javna podoba se od novembra 2021 močno spreminjata. Zamenjali ste panogo, se spopadali z nepričakovanimi odpuščanji in prevzeli nove odgovornosti. Bilo je preobremenjujoče, da je toliko ljudi iskalo vodstvo pri vas, medtem ko ste šli skozi toliko osebnih sprememb. Sobotna polna Luna vam prinaša še eno vznemirljivo priložnost, ki vas usmerja v vaše naslednje poglavje.

Sporočilo tedna: Sprejmite.

 

Devica

Razmislite, koliko se je vaš pogled na svet razširil in spremenil od novembra 2021. Polna Luna v soboto vas pripravlja na še eno zadnjo potovalno, izobraževalno ali duhovno pustolovščino, ki bo še bolj odprla vaš um. Ko se to obdobje zaključuje, si vzemite nekaj časa in zapišite vse svoje podvige in izkušnje. Kakšen naslov boste dali temu poglavju svojega življenja?

Sporočilo tedna: Raziskujte.

 

Tehtnica

Od novembra 2021 ste v svojem čustvenem in finančnem življenju doživeli toliko vzponov in padcev. Toda izguba službe je vodila do donosnih priložnosti za samostojne podjetnike in ta brezizhodna razmerja so odstopila mesto spoznavanju novih ljubezni vašega življenja. V zadnjih dveh letih je bilo veliko razlogov za žalovanje, še več pa za praznovanje. Polna Luna, ki bo v soboto, zaključuje to katarzično poglavje spoznavanja, kdo je v resnici tu za vas.

Sporočilo tedna: Vztrajno.

 

Škorpijonka

Od novembra 2021 ste se veliko naučili tako o odnosih kot o sebi. Zadnji dve leti sta bili polni intenzivnih spogledovanj, velikih obveznosti in nujnih razhodov. Povezali ste se s številnimi ljudmi, ne le romantično, temveč tudi na področju ustvarjalnosti, posla in prijateljstva. Polna Luna v soboto vam prinaša še eno priložnost za rast prek intimnosti.

Sporočilo tedna: Skupaj.

 

Strelka

Kako ste zapolnili svoje dneve novembra 2021? Ali vam je bilo všeč vaše delo? Ste skrbeli za svoje telo? V zadnjih dveh letih ste doživeli toliko rasti in sprememb v vsakdanjem življenju. Sobotna polna Luna vam prinaša še zadnjo lekcijo o skrbi zase, s katero boste zaključili to poglavje. Kako ravnate s seboj?

Sporočilo tedna: Skrb.

 

Kozoroginja

Ne glede na to, ali ste zanosili, začeli vihravo romanco ali se potopili v novo ustvarjalno prakso, so se vaše želje od novembra 2021 zelo povečale in spremenile. V zadnjih dveh letih ste se veliko naučili tako o potrpežljivosti kot o užitkih, sobotna polna Luna pa prinaša še zadnji trenutek presenečenja in užitka.

Sporočilo tedna: Veselje.

 

Vodnarka

Razmislite, kako zelo se je od novembra 2021 spremenil in okrepil vaš odnos do doma, družine in zasebnega življenja. Ne glede na to, ali ste si ustvarili družino, zamenjali mesto ali se na nov način odprli svojim staršem, so vaši temelji veliko bolj trdni, kot so bili pred dvema letoma. Polna Luna v soboto prinaša še eno priložnost: zabavo ob odprtju hiše, s katero boste to poglavje zaključili v velikem slogu.

Sporočilo tedna: Cvetite.

 

Ribi

Razmislite, kako zelo se je vaš kotiček sveta razširil od novembra 2021. Vsi tisti kratki izleti iz mesta, srečanja s prijatelji in dnevi, ki ste jih preživeli v kavarni, so vam prinesli veliko novih prijateljev in izkušenj. Spolno Luno, ki bo v soboto, se to poglavje zaključi. Vzemite pijačo z nekaj svojimi najljubšimi in praznujte.

Sporočilo tedna: Pridružite se.

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znaku tehtnice

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.