Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 22. do 28. februar 2021

21. feb 2021 18:48
0

Oglasno sporočilo

V četrtek se bo Venera pomaknila v znak Rib, kjer bo ta planet ljubezni in povezanosti deloval, kot da je na luksuznem oddihu. Ta tranzit je vsekakor nekaj, kar uživajte na polno in to brez vsakršnega občutka krivde!

V soboto, 27. februarja pa bo polna Luna v praktični Devici. Devica in Ribi sta nasprotna znaka in se Devičino osredotočanje na detajle pogosto tepe z Ribinim odnosom 'gremo s tokom' – a oba znaka želita brez dvoma pomagati. To je torej priložnost za razvedritev, predvsem pa da nehate biti tako neizprosni do sebe. Vsi potrebujemo sočutje – tudi za rast.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close.

 

Ovnica

Čeprav ste povsem usmerjeni v zmagovanje, vas bo sobotna polna Luna učila sprejemati tudi svoje napake. Se zavedate, koliko časa preživite na računalniku in pametnem telefonu? Berete vsak večer vsaj pol ure namesto brskanja po telefonu, kot ste si zadali? Greste spat najkasneje do 23h in spite vsaj 7 ur? Če ne – kdo je tisti, za kogar morate poskrbeti na prvem mestu? To je vaša priložnost leta, da se vzamete v roke in resetirate svoje navade. Niso samo otroci tisti, ki potrebujejo opomnike. In ne pozabite se nagrajevati za vsak uspeh in dosežek!

Sporočilo tedna: Vadite skromnost.

 

Bikica

Vsi vam govorijo, da bi morali biti srečni. Imate prijeten dom; vaša kariera lepo napreduje; kupili ste si nove čevlje, v katere ste naravnost zaljubljeni – a vi se počutite tako sami. Boste sploh kdaj našli ljubezen? Polna Luna v soboto pade v vaš ljubezenski sektor, kar pomeni, da je čas, da ponovno aktivirate aplikacije za spoznavanje. Čeprav se ponavadi bojujete s potencialno energijo le na podlagi fotografij, boste ta teden morda presenečeni, kdo vas bo osupnil s svojim direktnim sporočilom.

Sporočilo tedna: Vzemite svojo srečo v svoje roke.

 

Dvojčici

Zadnje čase ste prava deloholičarka in pritiskate nase bolj, ko bi bilo potrebno, sploh v teh časih. A sobotna polna Luna vas bo spomnila na tisto, kar zares potrebujete: to je, da si vzamete nekaj dni dopusta in jih preživite s svojimi otroki, temeljito počistite hišo ali obiščete sorodnike. To ne bo prav nič vplivalo na vaše cilje. Pravzaprav bodo vaši sodelavci morda celo komentirali, kako sveži ste videti, ko se boste vrnili nazaj na delo.

Sporočilo tedna: Notranji mir je najpomembnejši.

 

Rakica

Zadnje čase ste ujeti v velika eksistencialna vprašanja, a zato vam uhaja, kar se odvija pred vašim nosom. Npr. nešteti emaili, sporočila in telefonski klici vaših sorodnikov. Eden od njih ima res težko obdobje in drugi načrtuje ekstravagantno poroko. Zakaj vedno deluje, da je tisto, kar se dogaja v njihovih življenjih, bolj pomembno? Polna Luna v soboto bo idealni čas, da umirite dramo – kajti četudi ne boste, bo vseeno vse priplavalo na površje.

Sporočilo tedna: Prvi korak je priznanje, da imate problem.

 

Levinja

Sobotna polna Luna pade v vaš finančni sektor, kar bo idealna priložnost, da preverite svoje budget in se znebite nepotrebnih finančnih bremen. Ali res potrebujete vse te naročnine in aplikacije, če imate na voljo tudi brezplačne? Če ste planirali kak večji nakup – kot npr. novo spalnico ali si privoščili luksuzno potovanje v tropske kraje – trenutno je nadvse obetaven čas, da to dejansko naredite.

Sporočilo tedna: Izobilje se začne tako, da veste, kaj potrebujete.

 

Devica

Sobotna polna Luna je v vašem znaku, zato je to čas, da malo preverite, kako je z vami. Se še spominjate jesenskega načrta, da boste nadgradili svojo garderobo? Ste že kaj poskušali ali še vedno nosite oblačila, ki niso primerna ne za vašo starost, ne postavo? Venera vstopa v vaš ljubezenski sektor, kar vas bo navdušilo za nakupovanje, a namesto zase vas bo mikalo iti nakupovati za vašega moža. Zavedajte se, da je čas, da poskrbite zase.

Sporočilo tedna: Kdo pazi na vas?

 

Tehtnica

Zadnje čase se počutite izgubljeni in zapuščeni – kot da so vsi nekako skupaj, a brez vas. Na srečo gre Venera v četrtek v znak Rib, kar vam bo vrnilo malce veselja do dnevne rutine. Preuredili si boste pisarno, polepšali svoj videz in vestneje opravljali svoje delo. Življenje je dobro! A polna Luna v soboto bo padla v vaš sektor nezavednega in morda boste sprevideli, da čeprav ostajate zaposleni, večino dneva buljite v računalniški ekran. Izkoristite to priložnost, da se zavestno 'odklopite'.

Sporočilo tedna: Povežite se z zavestnim.

Škorpijonka

Venera se bo ta teden končno premaknila v Ribi in s tem v vaš sektor romanc, kar bo spet prebudilo in priklicalo vašega oboževalce potem, ko je prejšnji mesec preprosti izginil. A sedaj, ko spet flirtata preko sporočil, se ne morete nehati spraševati 'je to to'? morda je čas, da preverite še druge možnosti – izginjenje pove precej o človeku. Nehajte se omejevati na stare oboževalce! Sobotna polna Luna bo osvetlila vaš sektor prijateljstev in dolg pogovor s prijateljico vam bo osvetlil, kakšne napake delate pri spoznavanju.

Sporočilo tedna: Ne ponavljajte istih napak.

 

Strelka

Po enajstih mesecih 'pandemije' se sprašujete: kaj sploh je to, ravnovesje med delom in zabavo? Delate doma; živite doma; telovadite doma. A sobotna polna Luna bo prinesla velik preboj v vaši karieri, kar bo prineslo še boljše novice doma. To bo veliko olajšanje – najsi bo zelena luč za podaljšan dopust ali pa bo prijazna sodelavka prevzela del vašega dela. Sedaj boste imeli veliko več časa zase in za svoje otroke. To se pravi delati manj, da imate lahko več.

Sporočilo tedna: Uspeh ne prinese vedno več odgovornosti.

 

Kozoroginja

Se počutite, da bi najraje nekam odšli? Sobotna polna Luna bo osvetlila vaš potovalni sektor, a žal je trenutno edina možnost, ki jo imate, potovanje po Sloveniji ali obisk partnerjevih staršev. Čeprav je družinska dinamika čudna kot vedno, dovolite tašči, da malce popazi na otroke, da boste imeli lahko dan zase. Zapeljite se v mesto in malo raziskujte – ali pa si privoščite razvajanje v kakem kozmetičnem salonu. Sprehajanje po starem mestnem jedru, ogledovanje izložb in antikvariatov, pa tudi bežen pogovor z lokalnim prebivalcem vas bo dalo novo perspektivo.

Sporočilo tedna: Sami ustvarite svoj raj.

 

Vodnarka

Sobotna polna Luna pade v vaš sektor deljenih virov in če ste se doslej izogibali pogovorom o denarju s svojim partnerjem, je sedaj čas, da to opravite. Ne glede na to, ali varčujeta za poroko, kupujeta nov avto ali si ogledujeta novo stanovanje – spregovorite o svojih finančnih skrbeh, da skupaj ugotovita, kaj je dejansko izvedljivo. Če vam številke ne kažejo dobro, je morda to čas, da vzamete posojilo ali se lotite dodatnega popoldanskega posla.

Sporočilo tedna: Kadar ste v dvomih, spregovorite.

 

Ribi

Sedaj, ko Merkur ni več retrograden in v četrtek Venera stopi v vaš znak, izkoristite to izjemno kozmično energijo in se odločite za spremembo frizure. Venera vsako leto prebuje le nekaj tednov v vašem znaku, zato izkoristite to priložnost, da nadgradite svojo garderobo, si privoščite nego obraza in kakovostne negovalne izdelke in popolnoma novo pričesko! Le zakaj ne? Sobotna polna Luna bo prinesla nepričakovano resolucijo vaši romanci, ki ne vodi nikamor. Morda boste presenečeni nad tem, kar vam prihaja naproti.

Sporočilo tedna: Zaljubite se vase.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu riba?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.