Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 21. do 27. junij 2021

20. jun 2021 17:02
0

Oglasno sporočilo

V ponedeljek, 21., se bo sonce prestavilo v znak Raka in s tem se uradno začne tudi poletje. Torej vse najboljše nežnim, občutljivim rakcem.

V torek, 22., pa se bo Merkur ponovno postavil naravnost in strašljivega retrogradnega gibanja in končno bomo lahko začeli z vsem, kar smo 29. maja začasno prestavili oz. nadaljevali z vsem, kar smo zaustavili.

V četrtek pa bo polna in zanesljiva polna Luna v znaku Kozoroga – lunacija za delanje načrtov in seznamov; postavljanje ciljev in vsesplošno prizemljevanje. Zapomnite si: ne morete spremeniti preteklosti, lahko pa vplivate na prihodnost.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

 

Ovnica

Četrtkova polna Luna bo prinesla kar nekaj zasluženega napredka v vaši službi. Nikar ne bodite skromni in nagrado razstavite ter razglasite napredovanje. Zaslužite si tudi razkošno večerjo, ki jo boste pospremili z najljubšim šampanjcem. Zaslužite si praznovanje. Poleg tega se morate ponovno povezati z veliko ljudmi, sedaj, ko je retrogradni Merkur mimo in vaša sporočila niso neprimerna ali preprosto čudežno izginejo. Prilagodite načrt in poiščite svojo luč.

Sporočilo tedna: Gremo naprej!

 

Bikica

Četrtkova polna Luna vas bo ponovno povezala z vašo avanturistično platjo, a ni vam ravno enostavno preprosto oditi in začeti raziskovati. Morda se boste našli na razpotju med tem, kar vam je znano in varno in tem, kar vas bo prisililo k rasti. Četudi se boste odločili za varno plat, je dejstvo, da potrebujete nova doživetja. Zatorej vzemite zemljevid in se s prijateljico odpravite na potep v kak neznan slovenski kraj; ali pa odidite sami in občudujte sončni zahod. Ta teden vas bo spomnil, da nikoli niste prestari za nova odkritja.

Sporočilo tedna: Stopite iz cone udobja.

 

Dvojčici

Vaš vladajoči planet Merkur v torek končno zaključi svoje retrogradno potovanje, po tem, ko ste bili več tednov ujeti v čudne nesporazume. Sedaj boste končno lahko uredili zadeve z vsemi, ki so si vaše besede napačno razlagali. Polna Luna v četrtek pade v vaš sektor deljenih virov in je idealna priložnost, da se lotite investicije, o kateri že dlje časa razmišljate. Pogajanje bo sicer kar stresno, a zapomnite si – potrpežljivost pripelje na cilj.

Sporočilo tedna: Komu se mudi?

 

Rakica

Končno je nastopila vaša sezona, draga Rakica! Zavrtite si svoje najljubše romantične pesmi. Specite si najljubšo sladico in povabite svoje prijateljice. Zaslužite si praznovanje v vsej svoji čustveni slavi. Polna luna v Kozorogu v četrtek vam bo dala vedeti, na koga se v svojem življenju lahko res zanesete. Nikar ne potrošite niti minute več za skrbneje o ljudeh, ki se niso pripravljeni potruditi za vas – sploh pa ne za vaš rojstni dan. Dvignite standarde in postavite meje.

Sporočilo tedna: Pravi bodo vedeli.

 

Levinja

Začenja se obdobje Raka in za vas je to priložnost, da greste v hibernacijo, dokler ne nastopi vaše obdobje. V četrtek bo polna Luna v Kozorogu vašo pozornost usmerila na vaše zdravje in težavo, ki jo morate rešiti, preden se lotite kakih večjih planov. Naslednjih nekaj tednov posvetite zdravju, negi, rekreaciji in počitku – poskrbite zase, saj boste le zdravi in vitalni lahko dosegli svoje cilje. In ne skrbite – kaj kmalu boste v ospredju prav vi.

Sporočilo tedna: Čas je za mir.

 

Devica

Življenje se vam bo začelo odvijati v pravo smer v torek, ko bo vaš vladajoči planet Merkur končno prekinil svoje retrogradno gibanje. Vsi nesporazumi in prepiri so v zadnjih tednih resno ogrozili vaše delovanje in vam preprečili, da bi bili dobra vodja, a sedaj je čas, da se vrnete. Polna Luna v četrtek vas bo opomnila, da morate več časa nameniti sprostitvi in užitku. Delo ni vse in vaša kariera ne bo propadla, če si boste vzeli čas zase. Pojdite ven in uživajte!

Sporočilo tedna: Kar si želite, ne morete ignorirati.

 

Tehtnica

Z začetkom sezone Rakice boste na delu pahnjeni na vodilni položaj in kljub vsemu trudu in samo-sabotaži boste opravili izjemno delo. Dobro se boste razumeli s sodelavci in naredili velike korake na projektih, ki so vam pomembni. Četrtkova polna Luna vas bo opomnila, da ne pozabite na svoje odgovornosti doma in do družine – saj veste, pravo razmerje delo-zabava je ključ do uspeha in dobrega počutja. Če si želite vse, lahko imate vse.

Sporočilo tedna: Graditi se začne pri temeljih.

 

Škorpijonka

Začenja se obdobje Raka, saj se bo Sonce pridružilo Veneri v tem znaku. Mikal vas je nek študij ali potovanje in sedaj lahko poskrbite, da se to uresniči. A previdno! Četrtkova polna Luna vas bo potegnila nazaj v vsakdanje obveznosti, ki jim ne boste mogli prav zares pobegniti, dokler temeljito ne počistite svojega stanovanja ali razrešite nesporazuma s sestro enkrat in za vselej.

Sporočilo tedna: Vzemite veliko skupaj z majhnim.

 

Strelka

Polna Luna tega tedna pade v vaš sektor osebnih dohodkov. Kako odmerjate svoje finance, kaj nakupujete in kako; kakšne so vaše prioritete; ali kaj varčujete? Vse to so vprašanja, na katera je čas, da si odgovorite. Premisliti boste morali tudi o svojih investicijah in trenutno spontanost, po kateri slovite, ne bo najboljša opcija. Vrednote, na katere se boste osredotočili sedaj, vas bodo spremljale še dolgo v prihodnosti zato res dobre premislite, kaj in kako se boste odločili.

Sporočilo tedna: Izberite previdno.

 

Kozoroginja

Obdobje Raka bo za vas pomenilo osredotočanje na vašega partnerja ali najboljšo prijateljico, zato se prepričajte, da bodo njune potrebe zadovoljene pred vašimi. Četrtkova polna Luna pade v vaš znak in za vas bo to pomenilo, da je čas, da ponovno razglasite svojo neodvisnost. Ta teden bo prava osvežitev za vaše zdravje in fitnes cilje, zato se vrnite nazaj na treninge ali nadaljujte z meditacijo in – jasno – ne pozabite jemati svojih dopolnil.

Sporočilo tedna: Postavite se na prvo mesto.

 

Vodnarka

Polna Luna v Kozorogu v četrtek pade v vaš sektor nezavednega, zato bo ta teden za vas priložnost, da si vzamete letni oddih in odplujete – dobesedno ali metaforično. Telefon pustite doma, na maile pa nastavite avtomatski odzivnik, da ste na letnem oddihu. Vzemite knjigo s police, ki ste si jo že zdavnaj želeli prebrati in na kateri se je ves ta čas nabiral prah, ter uživajte ob jezeru ali reki. In seveda se ne pozabite malo posončiti, da dobite malce vitamina D.

Sporočilo tedna: Plujte.

 

Ribi

Vaš vladajoči planet, Jupiter, se v nedeljo, 20., postavi retrogradno v vašem znaku. Od 13. maja se več ali manj zavedate, da morate bolje poskrbeti zase. Zadnjih nekaj let ste skorajda izgoreli in čas je, da sebe, počitek in užitek postavite na prvo mesto. Četrtkova polna Luna vam bo pripeljala prijatelje in ostale in vas spomnila, da potrebujete vse, da se stvari lahko odvijajo tako, kot je treba.

Sporočilo tedna: Neverjetne lastnosti moških, rojenih v znamenju raka

PREBERITE TUDI: Neverjetne lastnosti moških, rojenih v znamenju raka

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.