Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 20. do 26. maj 2024

19. maj 2024 16:16
0

Sonce je v nedeljo, 19., ustvarilo sekstil s čarobnim Neptunom, ki krepi naše ustvarjalno in romantično izražanje. Mars se je istega dne poveže s severnim vozlom usode, kar v nas vzbudi želje in agresijo. Na ta dan se lahko stvari zdijo preobsežne in neobvladljive, zato bodite pozorni na to, kar se vam zdi predobro, da bi bilo resnično, saj gre morda za oazo oddiha, v katero vas možgani zavedejo.

Sonce vstopi v znamenje Dvojčkov v ponedeljek, 20. maja, s čimer se začne obdobje Dvojčkov. Medtem ko Bik ceni doslednost, Dvojčki cenijo dvojnost. To je sezona preobrata! Sonce tvori harmoničen trigon s Plutonom, ki spreminja življenje, v sredo, 22. maja, da bi usmerilo moč in voljo, ki sta potrebni za navezovanje novih stikov in doseganje ciljev.

Četrtek bo najbolj vznemirljiv in ugoden dan v mesecu. Polna Luna v Strelcu razsvetli nočno nebo in prinaša vrhunec tistega, kar se je gradilo – zlasti v zvezi s potovanji in učenjem – od mlaja v Biku 7. maja ter od Mlaja v Strelcu 12. decembra 2023.

Hkrati se Venera in Jupiter srečata na svoji enkratni letni konjunkciji v zadnji stopinji Bika. To je vidik plodnosti, obilja in vsesplošnih dobrih občutkov, še posebej, ker se oba planeta istočasno povežeta s filmskim Neptunom. Venera se kasneje, v četrtek, premakne v Dvojčke in tako dolgoročnim romancam kot bežnim flirtom doda vročo dozo radovednosti in intelekta.

Venera se v soboto, 25. maja, združi s Plutonom, kar poveča strast in intenzivnost v romantičnih zvezah in ustvarjalnih projektih. Istega dne Jupiter vstopi v Dvojčke, kjer planet sreče, širjenja in filozofiranja uspeva v učilnici na prostem. Jupiter ostane v Dvojčkih do junija 2025, v naslednjem letu pa bomo rast in olajšanje našli tako, da bomo dali prednost humorju pri iskanju znanja. Šaljivke pod tem tranzitom postanejo božanske. Zapomnite si: "resnica" ni vedno tako resna.

Opomnik: v četrtek, 23. maja bo polna Luna in eden najboljših dni v letu. Uživajte v njem in se ne jemljite tako resno!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

 

Ovnica

Polna Luna v Strelcu v četrtek osvetljuje del vaše karte, ki se nanaša na potovanja, izobraževanje in duhovnost. Katere korake ste od lanskega decembra naredili, da bi resnično razširili svoj um? Ne glede na to, ali ste načrtovali potovanje, se začeli učiti jezika ali se udeleževati tedenskih zvočnih kopeli – v ponedeljek se začenja obdobje Dvojčkov, ki je priložnost, da to razširjeno znanje uporabite v vsakdanjem življenju.

Sporočilo tedna: Kar naprej.

 

Bikica

Ta teden prinaša visoke vzpone in nizke padce za vas, Bik, in vse to se dogaja hkrati. Venera in Jupiter se v četrtek srečata v vašem znamenju, kar prinaša ljubezen, podporo in spodbudo lepote. Hkrati pa polna Luna v Strelcu osvetli del vaše karte, ki se ukvarja z dolgovi, izgubo in srhljivo dinamiko moči. Včasih dobro počutje pomeni, da se manj trudite za vse druge. Kdor ima težave s tem, da dajete prednost sebi, verjetno ni vreden vašega vlaganja.

Sporočilo tedna: Ločujte.

 

Dvojčici

Iz mirnega kokona, v katerem ste se skrivali ves mesec, vas potegne polna Luna v Strelcu ki bo v četrtek. Čas za oddih in počitek je mimo in zdaj se soočate z razhodi in prelomi v svojih najtesnejših odnosih. To je tudi odličen teden, da si za rojstni dan privoščite počitnice z ljubimcem. Iskanje ravnovesja med ohranjanjem miru in vzdrževanjem družabnega koledarja je zahtevno, vendar se boste dobro počutili, ko boste izstopili iz izolacije.

Sporočilo tedna: Cvetite.

 

Rakica

Vsa druženja, ki ste jih izvajali v zadnjih nekaj tednih, dosežejo vrhunec ob polni Luni v Strelcu v četrtek. Presenečeni boste nad tem, kako natrpan bo vaš urnik v tem tednu, vendar boste tudi izjemno zadovoljni z vsem svojim trdim delom. Obdobje Dvojčkov se začne v ponedeljek to in je vaša vsakoletna priložnost, da naredite korak nazaj. Ali so vaše težave v širšem smislu res tako hude? Vzemite si nekaj časa stran od svojih obveznosti in razmislite o vsem, kar ste dosegli. Pustite si dodaten prostor za počitek in sanjarjenje.

Sporočilo tedna: Solo.

 

Levinja

Polna Luna v Strelcu v četrtek osvetli vaš sektor užitkov. V zadnjih nekaj tednih je bilo toliko vaše energije usmerjene v kariero, zdaj pa imate končno priložnost, da se vrnete k zmenkom. Morda boste želeli končno označiti priložnostno razmerje ali pa svojo simpatijo predstaviti nekaj prijateljem. Jupiter se v soboto premakne v Dvojčke in s tem odpre obdobje širitve vaše skupnosti in občinstva. Pripravite se na leto sklepanja novih prijateljstev in predstavljanja sebe!

Sporočilo tedna: Krožite.

 

Devica

Polna Luna v Strelcu v četrtek postavi v ospredje vaš dom in družino. Ne glede na to, ali zaprosite za hipoteko, poskušate zanositi ali razmišljate o mednarodni selitvi, dosegate vrhunec ciljev, ki ste si jih zastavili že decembra 2023. Jupiter se v soboto premakne v Dvojčke in s tem začne leto velike rasti vaše kariere in javne podobe. Razmislite, kako lahko vse, česar ste se naučili v preteklem letu, vključite v svojo naslednjo vodstveno vlogo.

Sporočilo tedna: Dvignite se.

 

Tehtnica

Polna Luna v Strelcu v četrtek osvetli del vaše karte, ki se ukvarja z vašim neposrednim okoljem. Namere, ki ste si jih zastavili že decembra glede svojega urnika, komunikacije in najtesnejših odnosov, dosežejo vrhunec. Ali še vedno zapravljate preveč časa za družbene medije? Ali je vaše glasilo končno zaživelo? Jupiter v soboto vstopi v Dvojčke in vas popelje v obdobje učiteljev. Katere nove ideje želite raziskati in kako želite to znanje deliti?

Sporočilo tedna: Informirajte.

 

Škorpijonka

Polna Luna v Strelcu v četrtek izpostavi vaš sektor denarja. Katere cilje ste si ob koncu lanskega leta zastavili v zvezi z izboljšanjem svojega finančnega zdravja? Ste jih uresničili ali pa se počutite še bolj v zaostanku? Ključ do uspeha je morda v tem, da prosite za pomoč. Jupiter se v soboto pomakne v Dvojčka in vaš sektor skupnih virov ter vas pozdravi v letu, ko boste reševali dolgove, sprejemali vredne naložbe in sprejemali darila, ne da bi se spraševali, ali si jih zaslužite ali ne.

Sporočilo tedna: Solventni.

 

Strelka

Polna Luna v četrtek je v vašem znamenju in vse oči so zagotovo uprte v vas. Zdravstveni cilji in stilske ambicije, ki ste jih začeli uresničevati decembra, dosegajo svoj vrhunec. Ta lunacija prinaša tudi odlične novice za vaše zdravje! V soboto se vaš vladajoči planet Jupiter pomakne v vaš partnerski sektor, kar bo prineslo leto rasti za vaše najtesnejše odnose.

Sporočilo tedna: Praznujte.

 

Kozoroginja

Kozorogi, v tem tednu težko najdete kakršno koli ravnovesje. Za polno Luno v Strelcu v četrtek, ki pade v vaš sektor nezavednega - bo najbolje, da si rezervirate kočo v gozdu. Če pa ste (bolj verjetno) obtičali doma s kopico dela in odgovornosti, poskrbite, da si boste vzeli odmor od preobremenjenosti za počitek in razmislek. Jupiter se v soboto preseli v Dvojčke, kar bo prineslo leto rasti za vaše zdravje, rutino in vsakdanje delovno življenje.

Sporočilo tedna: Doslednost.

 

Vodnarka

Polna Luna v Strelcu v četrtek je vaša najbolj družabna noč v letu! Decembra ste se počutili izgubljene na morju, ko je šlo za prijateljstva in skupnost, ta teden pa boste lahko videli ves napredek, ki ste ga naredili, ko ste se postavili na noge. Ali ste bili izbrani za najbolj priljubljenega? Vsa vabila, ki jih prejemate, kažejo na to, da da! V soboto se Jupiter pomakne v znamenje Dvojčkov in s tem začne leto umetniške širitve in romantične lahkotnosti. Kaj boste z veseljem ustvarili?

Sporočilo tedna: Navdušujte.

 

Ribi

To je razburljiv in sinergijski teden za vas, Ribe! Polna Luna v Strelcu v četrtek prinaša prelomni in vrhunski trenutek za vašo kariero. Projekti, ki ste jih razvijali od decembra, se zaključujejo in vi praznujete dobro opravljeno delo, hkrati pa razmišljate o tem, kaj bo sledilo. Jupiter se v soboto pomakne v Dvojčka in vaš domači sektor, kar vas pripravi na leto rasti v zasebnem življenju.

Sporočilo tedna: Gradite.

PREBERITE TUDI: Barva vaše aure glede na vaše zodiakalno znamenje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.