Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 19. do 25. oktober 2020

18. okt 2020 18:02
0

Oglasno sporočilo

V nedeljo, 18. oktobra, Sonce, naša življenjska sila, stopi ostro nasproti opravilnega Saturna, zaradi česar se boste počutili, da vam zmanjkuje časa – in to na vseh področjih življenja. In še isti dan tudi sladka Venera nasproti zmedenega Neptuna – ne bo vam ravno lahko, zato se osredotočajte na vprašanje 'zakaj', da se ne izgubite v procesu.

V ponedeljek bosta Venera in retrogradni Mars ustvarila energijske aspekte do  ekspanzivnega Jupitra, kar bo prineslo svežo perspektivo do delovnega projekta ali vzhajajoči romanci. A pazite na dvoumna sporočila, kajti komunikacijski planet Merkur je še vedno retrograden in prava opozicija šokirajočemu Uranu.

Določene presenetljive informacije, ki ste jih dobili že 7. oktobra se bodo vrnile z novimi zagonetkami.

V četrtek bo Sonce vstopilo v znak Škorpijona – vse najboljše zvestim in skrivnostnim Škorpijončkom in Škorpijončicam! Z ljubezenskim planetom Venera, ki bo ustvarila podporne aspekte do transformacijskega Plutona in stabilnega Saturna v drugi polovici tedna, se pojavi vprašanje: kako svoje goreče strasti – ali celo globoke obsesije – spremeniti v obojestransko spoštovanje?

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Anne Hatthaway, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Matthew McCounaughey, Whoopi Goldberg, Demi Moore, Ryan Gosling, Goldie Hawn, Kendall Jenner, Winona Ryder, Drake, Rachel McAdams, Katy Perry, Lisa Bonet, Emma Stone, Sean "Diddy" Combs.

 

Ovnica

Čeprav se vam je morda vse zrušilo, je čas, da stvari postavite nazaj na svoje mesto. Prepir z vašim partnerjem ali šefom o upravljanju čas, ki bi se praviloma končal z upadom vaše produktivnosti, se bo izkazal kot motivacija, ki ste jo nujno potrebovali. Nobenega smisla se nima vdati, ko pa je še toliko za postoriti. Trenutek je o pogajanjih sezona Škorpijona se začenja v četrtek in za vas to pomeni povabilo, da raziščete dinamiko moči in skupne vire. Zapomnite si, da to, da zaslužite več, pomeni, da delite svoje premoženje.

Sporočilo tedna: Poskusite ponovno.

 

Bikica

Ta teden se bo vse vrtelo okoli obvladovanju svojih pričakovanj, draga Bikica, in v začetku tedna boste dobili trenutek streznitve o nastajajoči romanci ali kreativnem projektu. Morda boste spoznali tistega privlačnega skrivnostneža s Tinderja, a kaj, ko ne bo tak kot na fotografijah. Vse, kar se trenutno dogaja, je za vas verjetno veliko razočaranje. Obdobje Škorpijona, ki nastopi v četrtek, bo za vas pomenilo, da se oprite na vse najbolj zanesljive podpornike, ki jih imate. V tem trenutku bo uživanje prišlo v obliki učenja in razširjanja vaše zavesti. Kdo vas izziva, da širite obzorja?

Sporočilo tedna: Ni bilo namenjeno.

 

Dvojčici

V začetku tedna boste dobili mamljivo vabilo, da bi se pogovorili o vašem napredovanju ali spremembi kariere in četudi to zveni nadvse vznemirljivo ter namenjeno temu, da vas potegne iz vaše cone udobja, dobro premislite. Imejte ta pogovor, a ničemur se takoj ne zavežite. V ponedeljek sledi nepričakovan preobrat, vržen v vaš urnik, in ne glede na to, ali gre za pogovor s prijateljico ali stresni rok za pomembno zadevo – popolnoma vam bo pokvarilo dan. Uporabite sezono Škorpijona kot priložnost, da prevetrite svojo rutino. Kaj je res pomembno?

Sporočilo tedna: Najprej stvari dobro preverite.

 

Rakica

Četudi ste bili morda v pogostih stikih s taščo, šolali otroke doma in poleg tega še delali in varčevali kot nori, ste tako vi kot tudi vaš partner predano skrbela za posel. V začetku tedna se boste počutili precej izčrpane zaradi vseh obveznosti. Ali bo še kdaj tako, da se boste počutili, da delate od doma in ne živite za delo? V četrtek, ko se začne obdobje Škorpijona, bo vaš glavni izziv sezone početi več tistega, kar si želite. Se še spominjate, kako je biti poln kreativnih idej?

Sporočilo tedna: Počnite, kar imate radi.

 

Levinja

Ta tedne se bo začel s še enim projektom, ki vas bo čisto zavzel in vam podrl siceršnji urnik. In kljub vašemu trudu, da bi ob tem kar najbolje skrbeli tudi zase, boste zamudili svojo vadbo in zaspali, ne da bi si odstranili ličila. Se zgodi! Tekom tedna boste dobili nadaljnje informacije glede neke karierne priložnosti, ki se je od nikoder pojavila 7. oktobra. Priložnost je sicer vznemirljiva, a ni stabilnost, ki jo potrebujete. Sezona Škorpijona vam bo fokus usmerila na dom in zasebnost. Le kako lahko na boljši način ohranite svoje svetišče?

Sporočilo tedna: Kdo skrbi za vas?

 

Devica

Na koga se zanašate kot svojo podporo? V začetku tedna boste morda morali začeti težaven pogovor s svojim partnerjem, staršem ali poslovnim partnerjem in razkriti svoja čustva, četudi bo težko. Sedaj ni čas za skrivnosti. V ponedeljek boste dobili presenetljiv nasvet od učitelja ali mentorja, ki vam bo pomagal bolje skomunicirati svoje potrebe. Sezona Škorpijona bo vso vašo pozornost usmerila v vaše neposredno okolje. Čas je, da počistite inbox in se odločite, koga dejansko želite v svoji ekipi.

Sporočilo tedna: Ste to, kar vas obkroža.

 

Tehtnica

Včasih opora, ki jo potrebujete, pride s povsem nepričakovane strani. Čeprav bo na začetku tedna nekaj zmede glede vašega dela ali projekta, počakajte, da izveste stvari, ki jih še ne veste, namesto da hitite z odločitvijo. Podobno velja za vaš trud, da bi doma imeli mir. Skušate najti odgovor zunaj, a rešitev leži v vas. Sezona Škorpijona vas bo osredotočila na vaše prihodke in vrednote. Česa se je vredno še naprej držati?

Sporočilo tedna: Umirite glavo, da boste našli mir.

 

Škorpijonka

Že od avgusta naprej se soočate z neprestanimi preprekami in frustracijami v vsakodnevnem življenju. Izgleda, da ne glede na to, kaj naredite, nikakor ne morete ven iz tega. A v ponedeljek boste odkrili, da so bili nekateri od teh izzivov pravzaprav darila v preobleki. Upočasnjene stvari so dale več poudarka vašemu delu in morda boste presenečeni nad tem, kdo je pripravljen, da vam pomaga. V četrtek se začne vaše obdobje in po dolgi hibernaciji se boste ponovno počutili videne. Katere dele sebe ste pripravljeni deliti?

Sporočilo tedna: Ključ do sreče e v vaših rokah.

 

 

Strelka

Trenutno ste zelo produktivni. Zelo dober občutek je, ko stvari kar letijo z vašega 'to do' seznama. A v začetku tedna vas bo stresna situacija doma zmotila med pomembnim sestankom. Ne pozabite, da vsi delajo napake in stvari so še posebej težke, če skorajda živite za delo. Vaša osnova je trdnejša kot si mislite. Sezona Škorpijona vam bo od četrtka dalje omogočila, da si oddahnete in ste nekaj časa na 'off'. Skušajte prakticirati mirnost in tišino kadarkoli le morete.

Sporočilo tedna: Produktivnost ni vse.

 

Kozoroginja

Oh, Kozoroginja – skušajte biti bolj sočutni do sebe. Čeprav vam je pretekli teden Mlaj v Tehtnici podaril svež optimizem glede vaše kariere, se boste znašli v vrtincu dvomov vase in kritičnosti. Zavedajte se, da je to lahko tudi prednost. Na srečo boste kmalu dobili pomirjajoč pogovor s prijateljem ali članom družine, ki vam bo dal energijo in vas spet spravil na prave tire. V četrtek se začne sezona Škorpijona, kar pomeni, da je to vaš čas, da se ponovno povežete s prijatelji in skupnostjo. Kdo so vaši največji navijači?

Sporočilo tedna: Pojdite tja, kjer vas imajo radi.

 

Vodnarka

Čeprav vas bo ta teden skrbelo za eksistenco in se boste spraševali, če karkoli od tega, kar naredite, sploh naredi kako razliko. Neprestano vas opominjajo, da je vaš doprinos pomemben. 7. oktobra ste dobili izjemno ponudbo za službo ali pa ste nekaj objavili na družbenih omrežjih, kar je imeli neverjeten učinek in doseg. To ni bila izjema in v ponedeljek boste dobili priložnost, da še povečate svoj vpliv. Kako želite oblikovati svoj vpliv? Sezona Škorpijona vas bo osredotočila predvsem na vaš videz. Naj vas strah ne odvrne od uspeha.

Sporočilo tedna: Moč pomeni tudi odgovornost.

 

Ribi

Zavedajte se, da je sporočilo, da ste 'preveč', mit. V začetku tedna se boste počutili preobremenjene z odgovornostjo skrbi zase. Lažna pandemija se še kar vleče in vsa gospodinjska opravila in ostali vsakodnevni opravki so vam preprosto odveč. Mnoge prijatelje in ljubimce ste zapustili ali ste jim dovolili, da odidejo – a ti, ki so ostali, so zlata vredni. V četrtek se začne vaše obdobje širjenja obzorij.

Sporočilo tedna: Ste to, kar živite.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju škorpijona, zagotovo niste vedeli

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Narava pomaga blažiti nekatere negativne vplive drakonskih ukrepov.