Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 17. do 23. avgust 2020

16. avg 2020 13:40
0

Oglasno sporočilo

Pa smo se uspeli prebiti še do zadnjega tedna obdobja Leva in v torek, 18. avgusta, bo še Mlaj – ravno prav za res dramatični zaključek. Mlaj oz. mlada Luna se bo zgodila, ko bo sonce srečalo Merkur in ustvarilo podporno povezavo z Marsom, s čimer se bo izboljšala tako vaša psihična kot tudi fizična produktivnost.

To motivacijo ste krvavo potrebovali celo poletje, zato je sedaj nikar ne vzemite za samoumevno. Ognjena znamenja prevzemajo nadzor. A v sredo, 19. avgusta, bo Merkur prešel v znak Device; Sonce pa mu bo sledilo v soboto, 22. avgusta (vse najboljše vsem Devicam!).

 Naj vas nov val vsestranske energije nikar preveč ne odnese – drugo polovico tedna izkoristite za postavljanje realističnih ciljev. Le premišljeni koraki naše sanje prelevijo v realnost.

Zvezdniki Device: Zendaya, Beyonce, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Salma Hayek, Nick Jonas.

 

Ovnica

Če si nekaj želite – partnerja, novo službo ali pa zabaven izlet s svojo družino – to lahko tudi uresničite. Le ena zanka je: nekaj boste morali narediti za to. Nihče ne more ničesar narediti namesto vas. In z Mlajem 18. avgusta, si boste lahko pomagali še z novo inspiracijo … ali pa novo simpatijo. In četudi bi najraje impulzivno, pogumno in skorajda agresivno sledili svojemu srcu – nikar. Tokrat gre za tek na dolge proge. Osredotočite se na metodo.

Mantra tedna: sledite svojemu srcu, a z načrtom.

 

Bikica

Zaupajte, da morate biti točno tukaj in zdaj, kjer ste, draga Bikica. Z vladajočim planetom Venero, ki se prebija skozi znak Raka, ste v obdobju nostalgije. Le kako naj se osredotočite na prihodnost, ko pa ni veliko za ljubiti v preteklosti? A za Mlaj, 18. avgusta, se pripravite na nepričakovano inspiracijo, ki jo porabite za to, da to, da temeljito počedite svoje stanovanje. Ne morete pozabiti čudovitega gozda, skozi katerega ste tekli v svojih sanjah? Obudite ga z novimi blazinami za kavč v gozdno zeleni barvi. Ustvarite svojo notranjo sanjsko palačo.

Mantra tedna: vaše udobje je vaša realnost.

 

Dvojčici

Nekaj si želite. Zelo, zelo. In ta teden vas bodo prijatelji prepričevali, da to preprosto naredite. Ko se bo Merkur, vaš vladajoči planet, 17. srečal s Soncem, lahko to morda zares poskusite. Pokličite nepremičninarja za vaše sanjsko stanovanje. Soočite se s svojo sostanovalko, ker ne pospravlja za sabo. Ali potegnite desno za svojega srčkanega sodelavca, ki se vam neprestano pojavlja na Tinderju. Mlaj 18. avgusta vas bo navdihnil, da boste planirali svoj naslednji korak; in ko bo 10. Merkur stopil v Venero, boste pripravljeni do vsake najmanjše podrobnosti.

Mantra tedna: začnite s svojim projektom.

 

Rakica

Ta teden vam bo Mlaj prinesel dobre novice glede vašega bančnega računa. A žal dodatni prihodek prihaja z roko v roki z veliko dodatne odgovornosti in dela. Čeprav imate dovolj energije, da se vsega nemudoma lotite, pa se skučajte malce zavirati. Mars bo namreč v znaku vaše kariere in ugleda do januarja 2021, zato se občutka, da se morate dokazati, še lep čas ne boste znebili. Z 22. avgustom se začenja obdobje Device, kar je dober razlog, da uredite svojo elektronsko pošto in počistite 'inbox' ter se pomaknete naprej s komunikacijo.

Mantra tedna: zavirajte se.

 

Levinja

Ta teden je Mlaj 18. v Levu, zato je to idealen izgovor, da praznujete svojo izjemnost. Zatorej obujte tiste visoke pete, ki ste jih kupile preko Instagrama in se peljite ven na kozarec najljubšega vina. A gre za mnogo več kot le to, da se dobro počutite in izgledate. Gre za duhovno skrb zase. Čas je, da prevetrite svoja prepričanja. Ko se bo Sonce pomaknilo v Devico, 22. avgusta, in s tem v vaše finance, se ozrite nazaj na svoje potrošne navade in premislite, če lahko kaj izboljšate. Ali vaše zapravljanje ustreza vašim vrednotam?

Mantra tedna: poskrbite za svoja prepričanja.

 

Devica

Mlaj 18. avgusta vam bo razkril neverjetno priložnost investiranja, ki je ne smete zamuditi. Problem je le v tem, da nimate nobenega vpliva na izid. Ne glede na to, ali boste denar izročili svojemu poslovnemu partnerju; ali odprli nov bančni račun; ali veliko investirali v obetaven projekt – zapomnite si, da vam je intuicija sporočala, da je to dobra ideja. Dihanje in meditacija vam bosta pomagala se pomiriti. Sicer pa se 22. začenja vaše obdobje, kar pomeni, da boste že začeli videvati rezultate in prevzemati kontrolo.

Mantra tedna: izpustite poskus nadzora končnega izida.

 

Tehtnica

V Venero v Raku in vašo kariero v tem mesecu ste se počutili izjemno izpostavljeni in ranljivi. Ko bo prišel zanimiv nov klient ali nepričakovan zaplet v asu Mlaja, 18., skušajte svoje dvome pustiti ob strani, da ne zamudite priložnosti. To je projekt, ki bo naslednje leto zahteval predanost tekom celega leta, zato se prepričajte, da zaupate svojim partnerjem. Ko bo Sonce 22. avgusta stopilo v Devico in v vaše nezavedno, se pripravite, da boste detajle urejali v zakulisju.

Mantra tedna: veste, komu lahko zaupate.

 

Škorpijonka

Z Mlajem bo prišel tudi preboj v vaši karieri. Navdihnilo vas bo, da boste začeli slediti svojemu višjemu namenu. Prijavite se na tisto vodilno delovno mesto; ali začnite z iniciativo v svoji pisarni, ki bo koristila vsem; ai se lotite projekta, o katerem že dolgo sanjarite. Čeprav bo to zahtevalo neverjetno količino dela brez zahvale in plačila, pa bo Mars, ki bo z vami vsak dan do januarja 2021, poskrbel, da boste imeli dovolj motivacije in energije. Čim se bo Sonce premaknilo v Devico, 22. avgusta, se vam bodo prijatelji in kolegi ponudili, da vam priskočijo na pomoč.

Mantra tedna: ciljajte višje.

 

 

Strelka

Trdno ste odločeni, da boste dosegli svoj cilj. Mlaj 18. avgusta bo okrepil vaše področje potovanj in učenja in ker je bolj malo verjetno, da boste šli na letalo, si skušajte omisliti kreativne načine pobega. Ko sem bo 22. začelo obdobje Device, boste neverjetno osredotočeni na svojo kariero in ugled in torej obsedeni s tem, da vas vidijo v kar najboljši luči. Uživajte v lahkomiselnosti ali pa si privoščite duhovno doživetje, dokler si ga še lahko.

Mantra tedna: pobeg je lahko tudi produktiven.

 

Kozoroginja

Z Mlajem 18. avgusta se prepričajte, da sprejemate pravo odločitev. Morda bo izgledalo, da so vam zvezde namenile delo svobodnega umetnika ali pa kreativno sodelovanje – a nekaj vam pravi, da pojdite stran. Vaša intuicija vas bo opozarjala. Trudili se boste najti ravnovesje medtem, ko boste iskali ekipo – da se vam le ne bi ponovila boleča lekcija iz preteklosti. Poleg tega imate veliko za delati na sebi in to do konca leta. Ko se bo 22. avgusta začela Devica, si boste lepriznali, da bi vam pasalo malce oddiha od vsega.

Mantra tedna: ničesar vam ni treba storiti.

 

Vodnarka

Mlaj bo prinesel svež pogled na bolečo romantično situacijo. Morda vam simpatija preprosto ne kaže zanimanja za vas. Morda vam je vaš novi fant prezgodaj rekel "ljubim te". Morda pa se je vaše razmerje nedolgo nazaj zaključilo. Komunikacija med partnerjema zna biti prekleto naporna že sama po sebi – še posebej hudo pa bo do konca tega leta, ko bo Mars v Ovnu pri vas. A tišina ne bo ničesar rešila. Ko se bo začelo obdobje Device, boste pripravljeni, da pozabite romanco in se namesto tega posvetite delu.

Mantra tedna: prevzemite svojo odgovornost.

 

Ribi

Poletje ste preživeli zakopani v delo za svojega šefa, zabavanje svojih otrok ali čustveni opori cimri. Z Mlajem 18. avgusta boste končno poskrbeli tudi zase. Mars bo v vašem denarnem toku do konca januarja 2021 in mikalo bi, da bi preverili svojo vrednost – in dejansko si nekaj zaslužite za svoj trud. Ko bo Sonce 22. avgusta prešlo v Devico, se boste usmerili v svoje najpomembnejše odnose in obveznosti. Kako bi lahko malce porazdelili obveznosti in odgovornosti?

Mantra tedna: sproščeno z delom naprej.


PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Naj si gre za modo, ličenje ali opremljanje stanovanj – vsi vemo, da se trendi vedno znova vračajo in obračajo. Letošnje leto to (ponovno) potrjuje.